- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
HOŞBULDUK CANIMMopuyorumnanaktanSLM CANIM HOŞGELDİN opuyorumnanaktan
SLM CANIMMMMMMM KİMSECİKLER YOKK opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
EE BUGUN HAFTA SONU MEMUR OLUP HAFTASONU ÇALIŞMAMAK VARDIzemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HOŞBULDUK CANIMMopuyorumnanaktanSLM CANIM HOŞGELDİN opuyorumnanaktan
SLM CANIMMMMMMM KİMSECİKLER YOKK opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HOŞBULDUK CANIMMopuyorumnanaktan
EE BUGUN HAFTA SONU MEMUR OLUP HAFTASONU ÇALIŞMAMAK VARDIzemuszemus
EVETTT YAAAAA OHHHHHHHHHH HALA YATAKTA EN MIŞILINDAN UYUYOO OLUYYDUMMMMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bellecim sen de pıtpıtları duymuşsun gözünüz aydın :1hug:
çok başka bişe dimi :asigim:
kızlarr koçişim sınav sorularına çalışıyodu acıktım ama bakadım size...
belle canım tebrik ederim pıttıkları duymuşsun...
Aaaaaaaaaaaaaaa!Belle duymuşsun pıtpıtları çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim...
Ohhh çok şükür.Ayın tek çürük elması olmak güzel :)
İnşallah senin de Mervenin de sonrası da şimdi olduğu gibi güzel gelir...
Duyulmasa bile başka bişey o an... :bbo:
Anlatılmaz yaşanır...
BHcg'den tut diğer herşeye kadar çok ii giden bir gebelik sonrası ne olur da bir anda hüsran olur sorusuna cevp almak iiçn bir süre geçtikten sonra doktor yollarına vereceğim kendimi.
Bu değil ama ;bir sonraki olursa böyle sonuçlanması çok dokunur bana...
evet canım o an hiçbirşeye benzemez..:gitme:
helede eşinle o pıt pıtları duyarken göz göze gelmek ve gözlerin dolması paha biçilemez.boshayallersmile
allahım inş. sana bu duyguları eşinin yanında olduğu anda ve sonrasınıda yaşamayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:
kızlarr bu arada ben oriflameye üye oldummm avonu geçen sene hallettim bu seferde oriflameye başladımm avon gibi olmas umarımmşeyyyyy acukk kocişimi batırmıştımmdaaaakaydirigubbakcemile:kedi:
Canım benim eve çok geç geldik bu akşam kocişle Samsun'daydık.
Çok şükür ki duymuşsun bebişinin pıt pıtlarını eminim çok mutlu olmuşsundur.Maşallah bebişinde baya büyük göstermiş kendisini:)
Dilerim herşeyimiz yolunda ve güzel gider canım...İnan ki senin ve eşinin adına çok mutlu oldum!!
arkadaslar bilen var mı beta 2861 cıktı ne demek
evet canım duyduk ALLAH'a şükür evet suana kadar en heyecanlı gunumu gecırdım cünkü pıtpıtını duydumm gözümle gördüm yatıyo tatlı tatlıopuyorumnanaktan
Kepeleklerim men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan benim ağır misafirler teşrif etti bugün, tam da 25. günümde sempatiksalakcinni gecikmediğine çok sevindim yaaa, tam da gününde geldi zemuszemus şimdi ilk iş pre seed siparişi veriyoruz bugün kocişle, kociş 2-3 ay da onunla deneyelim, olmazsa ocakta aşılama yaptırırız dedi bana da mantıklı geldi, hayırlısı olur inşallah opuyorumnanaktan
Selammmm elifim nasılsınnn
Kepeleklerim men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan benim ağır misafirler teşrif etti bugün, tam da 25. günümde sempatiksalakcinni gecikmediğine çok sevindim yaaa, tam da gününde geldi zemuszemus şimdi ilk iş pre seed siparişi veriyoruz bugün kocişle, kociş 2-3 ay da onunla deneyelim, olmazsa ocakta aşılama yaptırırız dedi bana da mantıklı geldi, hayırlısı olur inşallah opuyorumnanaktan
seroo naber canımolumunekankayizsmile