• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bellecim sen de pıtpıtları duymuşsun gözünüz aydın :1hug:
çok başka bişe dimi :asigim:

evet canım duyduk ALLAH'a şükür evet suana kadar en heyecanlı gunumu gecırdım cünkü pıtpıtını duydumm gözümle gördüm yatıyo tatlı tatlıopuyorumnanaktan

kızlarr koçişim sınav sorularına çalışıyodu acıktım ama bakadım size...
belle canım tebrik ederim pıttıkları duymuşsun...

tesekkur ederım canım ALLAH sizede duyursun ınsallah tez zamanda:Saruboceq:

Aaaaaaaaaaaaaaa!Belle duymuşsun pıtpıtları çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim...
Ohhh çok şükür.Ayın tek çürük elması olmak güzel :)
İnşallah senin de Mervenin de sonrası da şimdi olduğu gibi güzel gelir...

evet canım korkarak gıttıgım doktora gülerek çıktım ALLAH'ıma şükürr insallah boylede devam eder çürük elma ne demek canım aşkolsun allahın takdırıııı bırdaha yasatmasın allah ınsallah sen duy o pıtpıtlarıolumunekankayizsmile

Duyulmasa bile başka bişey o an... :bbo:
Anlatılmaz yaşanır...
BHcg'den tut diğer herşeye kadar çok ii giden bir gebelik sonrası ne olur da bir anda hüsran olur sorusuna cevp almak iiçn bir süre geçtikten sonra doktor yollarına vereceğim kendimi.
Bu değil ama ;bir sonraki olursa böyle sonuçlanması çok dokunur bana...

evet cok baska bır duygu gercekten heyecandan tıtredım resmenn eşimse benden beterdı kaydirigubbakcemile3 bencede canım bı arastırmaya gır sen neden boyle sebep ne? ALLAH bırdaha yasatmasınn canım:Saruboceq:

evet canım o an hiçbirşeye benzemez..:gitme:
helede eşinle o pıt pıtları duyarken göz göze gelmek ve gözlerin dolması paha biçilemez.boshayallersmile
allahım inş. sana bu duyguları eşinin yanında olduğu anda ve sonrasınıda yaşamayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:

ahhh evettt:asigim:
insallah canım benım

kızlarr bu arada ben oriflameye üye oldummm avonu geçen sene hallettim bu seferde oriflameye başladımm avon gibi olmas umarımm :1:şeyyyyy acukk kocişimi batırmıştımmdaaaakaydirigubbakcemile:kedi:

ayy bı arkadasta benı uye ettı bakalım ne yapcazsositososito

Canım benim eve çok geç geldik bu akşam kocişle Samsun'daydık.
Çok şükür ki duymuşsun bebişinin pıt pıtlarını eminim çok mutlu olmuşsundur.Maşallah bebişinde baya büyük göstermiş kendisini:)
Dilerim herşeyimiz yolunda ve güzel gider canım...İnan ki senin ve eşinin adına çok mutlu oldum!!

saglasın canım ck şükür duydukk evet ınsallah boylede devam ederızz tatlısımolumunekankayizsmile

arkadaslar bilen var mı beta 2861 cıktı ne demek

canım hamılesınnn:CüvCüv:

Kepeleklerim men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan benim ağır misafirler teşrif etti bugün, tam da 25. günümde sempatiksalakcinni gecikmediğine çok sevindim yaaa, tam da gününde geldi zemuszemus şimdi ilk iş pre seed siparişi veriyoruz bugün kocişle, kociş 2-3 ay da onunla deneyelim, olmazsa ocakta aşılama yaptırırız dedi bana da mantıklı geldi, hayırlısı olur inşallah opuyorumnanaktan

evet canım duyduk ALLAH'a şükür evet suana kadar en heyecanlı gunumu gecırdım cünkü pıtpıtını duydumm gözümle gördüm yatıyo tatlı tatlıopuyorumnanaktan

evet ya çok tatlı oluyolar gerçekten :asigim:
maşallah onlara :nazar:

Kepeleklerim men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan benim ağır misafirler teşrif etti bugün, tam da 25. günümde sempatiksalakcinni gecikmediğine çok sevindim yaaa, tam da gününde geldi zemuszemus şimdi ilk iş pre seed siparişi veriyoruz bugün kocişle, kociş 2-3 ay da onunla deneyelim, olmazsa ocakta aşılama yaptırırız dedi bana da mantıklı geldi, hayırlısı olur inşallah opuyorumnanaktan

canım hayırlısı olsun,inşallah aşılamaya gerek kalmadan
preseed size de vesile olur,meleğine kavuşursun :1hug:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

bunalımdayım................17 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

oglak75....................................25 EKİM
hatunsultan..............................29 EKİM
cerenankara............................29 EKİM
guz..........................................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz........................................31 EKİM
aysglbrkn................................1 KASIM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
trhn1677.................................12 KASIM
nurum84................................13 KASIM
emos9835..............................22 KASIM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
aydemeta.s. 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Son düzenleme:
selam canım :)
ama benim çıkmam lazım görüşürüz :)) opuyorumnanaktan

Selammmm elifim nasılsınnn

canımm ksura bakma görmedeen çıkmışım..bugünn hiç iyi değilimmuzun süredir kendimi bukadar kötü hissetmemiştimm.hiç bişey yapasım yok....herşeyden sıkıldımm.. :gitme:

amaaaaannn ne diye geldi gelmez olasıcaa..ay üzerine düştükçe gelmiyo bu bebeklerr.yeter yaaaaaaa...yeter vallaa...

Haticeeeeeeeeeeeeeeee canım yaa sen ebaydan almıştın ya preseedi, şimdi biz kocişle siparişi verdik, 9 kullanımlık preseed jel+ 2 gebelik testi hediyesi var 19.90 $ , yani 28 liraya, ama kargo ücretiyle ilgili bişey göremedik, geldiğinde kargo ücreti de veriyomusun tatlım yaa onu merak ettik biz bilmiyorumkismile bi de ne kadar sürede gelir ki acaba Samsun'a, 2 haftaya gelir inşallah, yumurtlama dönemine yetişse bari de bu ayı boş geçirmesek boshayallersmile

Son düzenleme:
Back
X