Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıss fatoş gelsene sendee ayy ne hoş olur heee..:lepi:
ben çanakkelde çiğdoş balıkesirde..bana yaklaşık 2,5 saat filan sürüyo otobüsle..

hımmm anladım bende diom bu kız balıkesirde yanlızdı
Ya gelemem ki korkuyorum valla böbrek mevzusundan yolda başııma bişi gelir falan die
Ama çok isterdim yaaa

Son düzenleme:

aynı yerde değiliz ama çok uzak da değiliz :hulya: benim minik kuşum erkek olcakk erkekkkk:lepi:

Ya gelemem ki korkuyorum valla böbrek mevzusundan yolda başııma bişi gelir falan die
Ama çok isterdim yaaa

sende haklısın canımm....boşver riske atma.lmaz:..eğer bende hamiş kalırsam hiçbiryere göndermem diyo koçişim..:umursamaz:.o yüzden hamiş kalmadan gittim gittim gitmedim kaldım..:sinifsinif::çok üzgünüm:

kızzz kesersen bide koçişim bensiz ne yaparr..sırnaşık şeysırnaşık şey
evet göstericemm malum adam asker olunca herşey bakıyo..

Çöp Poseti yollim miii kaydirigubbakcemile3
Ay biz sibelle ilk buluştugumuzda kocam aradı bana dioki kesilmedinmi sen halaa sempatiksalakcinni

aynı yerde değiliz ama çok uzak da değiliz :hulya: benim minik kuşum erkek olcakk erkekkkk:lepi:

Valla Hayırlısı olsun kuşum ya Ama artık belli olsunn yoksa nefesimi tutcam haaa guclubacismile guclubacismile guclubacismile

aaa kuşum gel sende gell sen nerdeydin.CADIARZU.eğer benim koçişim izin verirse altınoluk,a gidicem sende yakınsan gel kız..

aaa bebişim yaaa okadar çok istrdimkiii ama benize uzağım.ben adamerveyle şeroya yakınım 2 saat.ben çorumdayım ankaraya ve samsunun arasındayım tam.

Yok aslında sıkıntı yoktu ama Böbreklerim tutar diye korkuyorum Yoksa bu ikiliye (pardon Beşliye ) hayır diyemem Ama

Çöp Poseti yollim miii kaydirigubbakcemile3
Ay biz sibelle ilk buluştugumuzda kocam aradı bana dioki kesilmedinmi sen halaa sempatiksalakcinni

valla bilmiyom bana lazım değil ama çiğdoşa sormak lazım dermişim..:roflol::roflol:
allah kocanda cok ucmuş canımm..sırnaşık şey

gel anam gelolumunekankayizsmile nerdeydin ki senbilmiyorumkismile

ayyy ben artık hiiç kavga edemicem valla :)) şurda zaten 1-2 ayı kaldıkaydirigubbakcemile3 son gezmeleri bunlar bayanssulusmile çok bi yere gitmez benim ki..ara sıra halı sahaya gider,ara sıra da arkadaşlarıyla maç izler..evcimendir zaten kocişim..o yüzden pek karışmam ben..o da bana karışmaz,nereye gidiyorum desem,daha bugüne kadar gitme dediğini duymadım:asigim:
kıss fatoş gelsene sendee ayy ne hoş olur heee..:lepi:
ben çanakkelde çiğdoş balıkesirde..bana yaklaşık 2,5 saat filan sürüyo otobüsle..
o kadar sürüyormu kız bilmiyorumkismile

Ama çok isterdim yaaa

yalnız olduğumu illa çarpcan yüzüme dimi kaydirigubbakcemile
şu böbrek derdin olmasa ben gel diye başının etini yicem senin de,kıyamıyorum zıbıdığıma:hulya:
kızzz kesersen bide koçişim bensiz ne yaparr..sırnaşık şeysırnaşık şey
evet göstericemm malum adam asker olunca herşey bakıyo..

göster kıs göster:hulya:

valla bilmiyom bana lazım değil ama çiğdoşa sormak lazım dermişim..:roflol::roflol:
allah kocanda cok ucmuş canımm..sırnaşık şey
:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:
Bi buluşunda görcem ben sizi eşleriniz arayıp durumunuzu kontrol edecek hep

gel yalnız olduğumu illa çarpcan yüzüme dimi kaydirigubbakcemile
şu böbrek derdin olmasa ben gel diye başının etini yicem senin de,kıyamıyorum zıbıdığıma:hulya:

valla accık toparlanim belki eşimle böle bursa çanakkale balıkesir turu yapabiliriz
Yani Öle bi niyet var ama Bakalım O zmn ben zıbıdıklarımı severim belkiiii kaydirigubbakcemile3

aaa bebişim yaaa okadar çok istrdimkiii ama benize uzağım.ben adamerveyle şeroya yakınım 2 saat.ben çorumdayım ankaraya ve samsunun arasındayım tam.
aa bak merveyle şeroda buluşma düzenliceklerdi olmassa sende katılırsın...bayanssulusmile
Yok aslında sıkıntı yoktu ama Böbreklerim tutar diye korkuyorum Yoksa bu ikiliye (pardon Beşliye ) hayır diyemem Ama

öyle ama ne olur ne olmaz birde yolda tutar filan boşver sen otur evinde..lülülülülülü

o kadar sürüyormu kız bilmiyorumkismile

göster kıs göster:hulya:
yani benim evdeb itibaren o kadar sürüyo.sempatiksalakcinni.bakalım ne olucak durum belki kendisi getirir benim karıyı kesmesinler diye..:roflol::roflol::roflol:
valla accık toparlanim belki eşimle böle bursa çanakkale balıkesir turu yapabiliriz
Yani Öle bi niyet var ama Bakalım O zmn ben zıbıdıklarımı severim belkiiii kaydirigubbakcemile3

ayy gelin kız ne güzel olur hem koçişlerdee tanışmış olur..aklinialirimsmilesırnaşık şey:içelim:

selammmmm

toplaşıyonuz ne güzel
ben baya uzağım size
ege
hoş yakın olsamda bu gobekle kimse beni almaz yolculuk için:))

h.sonu alışveriş yaptık ciciler aldık kızıma
onlar yıkandı bugün h.sonu kardeşlerim gelecek ütülenecek :) minik minik ya bidicik herşeyi:)
bu arada grip olmuşum felaket durumdayım..

Canlarım verdiğiniz cevaplar için ve ilginiz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum hepinize!Cidden iyi ki varsınız.İnsanın eli ayağı birbirine dolanıyor panikten.Birazda kasıklarım ağrıyor ama geçer inşallah.Azcık uzanayım uyumadan uğrarım yine inşallah canlar.Sizleri seviyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…