aaaa nerde buluşuyosunuzz kızz beni nie kimse davet etmiyorrr:gitme:
kıss fatoş gelsene sendee ayy ne hoş olur heee..:lepi:
ben çanakkelde çiğdoş balıkesirde..bana yaklaşık 2,5 saat filan sürüyo otobüsle..
haççemmmm
faceden benim resmimi falan göster,bak kocişiminde var resmi :))
tipimize baksın da güvensin bize :)) kesmicem seni söz
ayyy Süperde siz ikiniz aynı yerdemiydiniz ben unuttum bilmiyorumkismile
Bencede görüşün ayy bende gelmek isterdimmm
ben o üç sıpayıda yerim yerimmm Uyuma uyuypta napcan sanki önemli olan onların keyfi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Senin kuşta iyi bakalım da dişimi erkekmi çok merak etmeye başladım artık yaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile
hımmm anladım bende diom bu kız balıkesirde yanlızdı
Ya gelemem ki korkuyorum valla böbrek mevzusundan yolda başııma bişi gelir falan die
Ama çok isterdim yaaa
kızzz kesersen bide koçişim bensiz ne yaparr..sırnaşık şeysırnaşık şey
evet göstericemm malum adam asker olunca herşey bakıyo..
aynı yerde değiliz ama çok uzak da değiliz :hulya: benim minik kuşum erkek olcakk erkekkkk:lepi:
aaa kuşum gel sende gell sen nerdeydin.CADIARZU.eğer benim koçişim izin verirse altınoluk,a gidicem sende yakınsan gel kız..
sende haklısın canımm....boşver riske atma.lmaz:..eğer bende hamiş kalırsam hiçbiryere göndermem diyo koçişim..:umursamaz:.o yüzden hamiş kalmadan gittim gittim gitmedim kaldım..:sinifsinif::çok üzgünüm:
Çöp Poseti yollim miii kaydirigubbakcemile3
Ay biz sibelle ilk buluştugumuzda kocam aradı bana dioki kesilmedinmi sen halaa sempatiksalakcinni
gel anam gelolumunekankayizsmile nerdeydin ki senbilmiyorumkismileaaaa nerde buluşuyosunuzz kızz beni nie kimse davet etmiyorrr:gitme:
ayyy ben dışarı çıkmasın die evde izlemesine izin verdim vallla hatta bi anlaşma sağladıkk kocişle o haftada 1 kere maç izlicek 1 kere maç yapmaya gidecek geri kalan günlerde bnm isteiklerim olacak.bi haft pazar onun istediği bir hafta pazar bnm istediklerimi yapıcaz böyle bi karara vardık.yoksammm çok kavga edioruzzz maç yüzünden lmaz:
o kadar sürüyormu kız bilmiyorumkismilekıss fatoş gelsene sendee ayy ne hoş olur heee..:lepi:
ben çanakkelde çiğdoş balıkesirde..bana yaklaşık 2,5 saat filan sürüyo otobüsle..
hımmm anladım bende diom bu kız balıkesirde yanlızdı
Ya gelemem ki korkuyorum valla böbrek mevzusundan yolda başııma bişi gelir falan die
Ama çok isterdim yaaa
kızzz kesersen bide koçişim bensiz ne yaparr..sırnaşık şeysırnaşık şey
evet göstericemm malum adam asker olunca herşey bakıyo..
:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:valla bilmiyom bana lazım değil ama çiğdoşa sormak lazım dermişim..:roflol::roflol:
allah kocanda cok ucmuş canımm..sırnaşık şey
gel yalnız olduğumu illa çarpcan yüzüme dimi kaydirigubbakcemile
şu böbrek derdin olmasa ben gel diye başının etini yicem senin de,kıyamıyorum zıbıdığıma:hulya:
aa bak merveyle şeroda buluşma düzenliceklerdi olmassa sende katılırsın...bayanssulusmileaaa bebişim yaaa okadar çok istrdimkiii ama benize uzağım.ben adamerveyle şeroya yakınım 2 saat.ben çorumdayım ankaraya ve samsunun arasındayım tam.
Yok aslında sıkıntı yoktu ama Böbreklerim tutar diye korkuyorum Yoksa bu ikiliye (pardon Beşliye ) hayır diyemem Ama
yani benim evdeb itibaren o kadar sürüyo.sempatiksalakcinni.bakalım ne olucak durum belki kendisi getirir benim karıyı kesmesinler diye..:roflol::roflol::roflol:o kadar sürüyormu kız bilmiyorumkismile
göster kıs göster:hulya:
valla accık toparlanim belki eşimle böle bursa çanakkale balıkesir turu yapabiliriz
Yani Öle bi niyet var ama Bakalım O zmn ben zıbıdıklarımı severim belkiiii kaydirigubbakcemile3
Kocam Geldi Mamamı Yeyim geliyorumm
afiyet olsun yarasın canımm.zemuszemus..kız sen işimi bıraktın sanki bir ara öyle bişiy okudum sorim diyodum hep unutuyom..CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?