Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anammmm ben kuduruk mu oldum yine :)))
ahhh ahhhh o kuduruk günlerimi özledim benaklinialirimsmile hala kudurukum ama iş yok işşşş boshayallersmile sahalara ara verdik artıkın:kedi:

ohh en iyisi yat dinlen evinde..kaydirigubbakcemile5
tabiki çalışmanında güzel yanları var ama sonucta hamilesin senin şimdi bol bol uykuya dinlemeye ihtiyacın var nede olsa sonra bebiş yatırmıcak.

valla bilmiyorum şimdilik iyiyim ama sonra maddi olarak zorlanırmıyız bilmiyorum
Hayırlısı bakalımmm

Bence çok seversiniz birbirinizi ama biraz sohbet etmeniz lazım

Kızlar ben kaçıom bulantım var accık Leblebi ve sıcak su torbamla geçöirmeyi düşünüyorm şimdilik hepinizi öpüyorum aklinialirimsmile

ben çıkıyorum kızlar çok yorgunum hastayım hatta yastayım PPPPPP
öpüyorum cümletennn

selam kızlar iyi aksamlar nasılsınız..

ben niye listede yokum yaaaaaaaaaa......

bu arada bebişim ve ben iyiyim . beren abla sana bazı sorularım olacak sen bir annesin bilirsin. benim sag gögsüm de tıkanma vardı . iki gün önce hastaneye gittik sagmak iin kan geldi gögsğmden .. doktorlar normal diyor. bakalım. gögsüm çok sızlıkyor.. bide..

herzmanki gibi unutulmuşum
listenin enleri yapılırken bile
arasıra girebildiğim içinde pekte sohbetler dahil edilmiyorum neyse olsun
ben çıkıyorum kızlar iyigeceler

aaa aşk olsun selizcim yaaa...:sinifsinif:
dediğin gibi arada katıldığın için tanıma fırsatı olmadı seni..:umursamaz:
ama inan sohbetlerde hep sende dahilsin lütfen alınmaa üzülürüm bak sonra..:gitme:.
neden cıkıyosunki yoksa kızdınmı bize...bilmiyorumkismile
zaten listede bircok kişi var adı yazılmayan sadece en tanıdıklarımız yazılı..boshayallersmile

kızlarrr ben artıkın çıkıyorummm
kociş gelir şimdi,meyve hazırlayayım bende...
yarın görüşürüzzzzz

ayyy canım çok geçmiş olsunnn
bilgim yok ki bu konuda hiçde duymadım böle bişi
umarım kötü bişi olmaz
dr.lar normal diyosa öyledir telaş yapma lütfen
sütün kesilmesin tamammı kuşumolumunekankayizsmile

sagol ablacım ya.anne olmak zor zenaat miş valla.en cok yavrumu doyuramıcam diye korktum .
su anda tıkanıklık acıldı ama gögsüm çok srt davul gibi oldu.

hee:roflol:
alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka: ben buyummmm :roflol:
süpersin vallaaaavereliniortak
dediğin gibi belki maddi acıdan sıkıntı olabilir ama bebişin toparlayınca yeniden başlarsın çalışmaya gerci bebişe bakacak birisi varmı ailede bu zamanda bakıcıda cok para..ohaoldumsmile

neyse kuşum sana iyi geceler bende seni öpüyorum dikkat ete kendine..kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar çok yorgunum hastayım hatta yastayım PPPPPP
öpüyorum cümletennn
tamam ablacım görüşürüzz iyi gecelerr..
artık kıscen seni rahat bırakmıyo ama az kaldı inş. gerci sonrada hiç uyuyamıcaksın o ayrı..sempatiksalakcinni

selam kızlar iyi aksamlar nasılsınız..

ben niye listede yokum yaaaaaaaaaa.......

selam canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan
şekercim en tanıdıklarını yazmış şerocum ama herkez en tanıdığının ismini yazacak.kaydirigubbakcemile2.
senin ve bebişin iyi olmasına sevindim..zemuszemus
nasıl bir duyguuu bebişin olması birde galiba senin bebiş uslu..

kızlarr ıyı geceler hepııgınıze gecmsten gelmeye alısıyorum bıseyler atlamak ıstemedıgım ıcın ama bıtıremedım yıne ve yoruldum cıkmam gerekıyor mıdem basladı yınee selam vermeden kacmak ıstemedım hepıcıgınızı optummmŞeniz

hoşgeldin ve güle güle şekerrrrr...öptümmmmkaydirigubbakcemile3

ayy teşekkür ederim canım bayanssulusmile :))

Son düzenleme:
kızlar listeye beni de ekleyin 9 kasım regl tarihim sabırsızlıkla bekliyrum.

Son düzenleme:
Şeker nane'cim biz bunlardan önce buluşalım. :))
Yazdıklaırnı okuudm;beni düşündüğün ve kendince yorumladığın için teşekkür ederim canım :)

Su ben Fatoş'un yalancısıyım :))) ama arada tanık da olmadım değil küsmelerinize ondna öyle söyledim :)

Karasu ve diğer listeyi yenileme isteyen arkadaşlar!lSu'nun da söylediği gibiBbnim gönlüm razı olmadı;sonuçta o kişilerle de bişeyler paylaştık;yok sayamayız.E,şu an da hak ettikleri kadar yer işgal ediyorlar.:sinifsinif: Yanlış düşnüyorsam karar sizin tabi.

Sedef seninle hep güzel bir iletişim yakaladık;ama bana bir geçmiş olsun dileğinde bulunmadın hiç şöyle içten hissedebileceğim. O yüzden kırgınım sana;ama yine de "en"ler listesinde aklıına gelişim teşekkür ederim!Gerçi anlamadım en sabit koşulcuyu ;ama mutlaka içinde bir mevzu vardır kaçırdığım :)

Merve canım lekelenmen olmuş panik yapmışsın;doktorunu aramaktan asla kaçma...Ben de senin gibiyimdir ama rahatsız edilir mi... falan diye ama bir dakika bile bazen kıymetliolabiliyor.Bişey olacak değil Allah'ın izniyle ama olursa "keşke arasaydım!" duygusu bitiriyor insanı! O yüzden erteleme...Bişey kaybetmezsin;hem doktorununa cil bir durum oluştuğunda da nasıl bir tepki vereceği konusunda ön fikir sahibi olmuş olursun.
Pembe sana en dost yazmıştım ama Karasu görmemiş sanıırm :) Önemli olan benim bilmem...
Fatoş için kaçak yazmıştım;kaçmış gözünden;neyse ki sonra kendisi de ayni düşünmüş. :)
Merve için de yazmıştım benzer bişey gelmiş ona da :)

Hatun için de en pesimist diyebiliriz :)
Neyse!Aklım Zehsel'de bugün çıakr ve yazar diye düşünmüştüm sesi çıkmadı :S GGerçi konuştuğumuzda negatif bir duurm yoktu ama yarın bir arayıp soru işaretlerimi gidereyim en iyisi....

Öpüyorum hepinizi...

Hepinizi çok seviyorum;yazdıklarınızı da takip ediyorum!Çok şükür iyiyim de ama henüz eskisi gibi muhabbet etmeye hazır değilim.Söylenebilecek en küçük söz içimde yara açabilir.
Biliyorum kimse köt niyetle söylemez ama insanız işte;ne akdar güçlü olsak da "engel olamadığımız" şeyler oluveriyor.Kimi zaman konu ben olmasam bile kendimi rahatsız hissedebileceğim içerklerin içinde olurum diye uzak duruyorum biraz.

Beni merak etmeyin;normal hayatıma geri döndüm;yaşayıp gidiyorum.Hafta sonu il dışına çıkacağım;ara ara dalıyourm tabi ama o akdar olur elbet!O da geçecek eminim....

Hoşçakalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…