Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinizi öpüyorummmmmm sizi seviyorum kızlarrr
güle güle idilimm bende seni seviyorum öptümmmmmopuyorumnanaktan
hoşgeldın şekerrrrr zemuszemus
hoşbuldummmm...kaydirigubbakcemile3
gusellerım ben de kaçıyorummmm eşim gelıyorr aradı yoldann kendınıze ıyı bakınnn bı ara gırebılırsem gelırımmm belkıııı hoççakalınnnnnnnnnnnnnnnnnn

tamam canım iyi akşamlarrr öpüyorummm.opuyorumnanaktan...gel gel bekçi burda ne olsa..

hoşgeldin canım =) şuan bi sessizlik hakim

hoşbuldum hayatım..opuyorumnanaktan.uzun zamandır görmüyodum seni..sengözlerimebaksanab
herkez yemeğe gidiyo kimseler kalmaz birazdan zaten..boshayallersmile
ee nasılsın bakalım bebişin nasıl..

canım benımmm bebek sanırım 4 ya da 5. aydan snra senden besknmeye başlıyor ama tabıkı net olarak bılemıyorummm en guselı dr una danışmakkkk olumunekankayizsmile

güle güle idilimm bende seni seviyorum öptümmmmmopuyorumnanaktan

hoşbuldummmm...kaydirigubbakcemile3

tamam canım iyi akşamlarrr öpüyorummm.opuyorumnanaktan...gel gel bekçi burda ne olsa..

tmm bekçiiiicimmmm goruşuruzzzzzzzzzzzzzzzzz bayanssulusmile

gusellerım ben de kaçıyorummmm eşim gelıyorr aradı yoldann kendınıze ıyı bakınnn bı ara gırebılırsem gelırımmm belkıııı hoççakalınnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşçakal canımŞeniz
hoşbuldum hayatım..opuyorumnanaktan.uzun zamandır görmüyodum seni..sengözlerimebaksanab
herkez yemeğe gidiyo kimseler kalmaz birazdan zaten..boshayallersmile
ee nasılsın bakalım bebişin nasıl..

edd uğramaya çekiniodum ama diğer kızlar kızdılar =) ben çok soru soruorum die utana sıkıla giriodum. kızlarda "sorucaksın tabi" deyip içimi rahatlatttılar opuyorumnanaktan

benimde kocişim gelcek birazdan çıkarım
bebişim çok iyi teyzesi. yarın 2li teste gidicez. inşallah hayır haberlerle dönücez aranıza
gamzelim ben bugün brokoli yedim bol bol. bi zararı yoktur dimieyvahedigeldismile

aaa aşk olsun kız ne cekinmesi.olumunekankayizsmile.bu topikler ne için tabiki sorunu sorucan cevabınıda alıcan.kaydirigubbakcemile2.doğru söylemiş kızlarr gel sen..zemuszemus
bebişinde iyi olmasına sevindim inş. testlerdede bişiycik cıkmazsa deme keyfine..:lepi:
canım ye tabi bişiy olmaz brokolide folik asit var cok faydalı yani gıdayla takviye oluyo folik asit..cokacimcoook

kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinizi öpüyorummmmmm sizi seviyorum kızlarrr

Güle güle canım!Biz de seni seviyoruz.Bebişe kendine ve eşine iyi bak hoşçakalın!olumunekankayizsmile

Tamam canım sen de bebişine kendine ve eşine iyi bak!
Allah'a emanet olun!Hoşçakal hayatımolumunekankayizsmile

selam şekerlerr yemeği yedim bulaşıklarımı topladım ve geldim...
eee ne kaynattınız bakalım...

Hoşgeldin cicimolumunekankayizsmile
Vallahi baya bişiler konştuk herkesler çekildi evine kocişinezemuszemus
Benimde kociş geldi yemek yedik;şimdide yarının yemeğini yapıyoruz;buralardayım sizi takip ediyorum

Hoşgeldin cicimolumunekankayizsmile
Vallahi baya bişiler konştuk herkesler çekildi evine kocişinezemuszemus
Benimde kociş geldi yemek yedik;şimdide yarının yemeğini yapıyoruz;buralardayım sizi takip ediyorum

hoşbuldum bebemm..zemuszemus
evet herkezin koçişi geldi gitti millet benimde koçişim yok bugece..:gitme:
sanada afiyet olsun canım.cokacimcoook.maşallah yarının yemeği bugünden hee maşallahh...
bu arada benim bugünki testim düne göre daha koyu ama her ikiside aynı koyulukta değil..:umursamaz:
yarın inş. her ikiside aynı koyulukta cıkar..:lepi:
ama galiba gec yumurtluyorum...:sinifsinif:
yani ben şimdi onca zamanı boşunamı çalıştım oluyo acaba..CADIARZU:gitme:

off kızlar canım sıkkın..
bugün benden neredeyse kahverengine yakın akıntı gelmiş.elim ayağım boşaldı çok korkuyorum şidmi düşük tehlikem mi var acaba ateş bastı bak heyecandan

hoşgeldin canım...
biz de kocişle yarının yemeğini yapıyoruz...ara ara bakınıyorum ben de..
iyisin demi?
iyiyim bitanem valla adet günümü bekliyorum sen nasılsın?
selam canımmmmm hoşgeldin.opuyorumnanaktan..kız herkezin koçişi geldi karınlarını doyursunlar gelirler yine ama tabi sen gidersin o saatede..

hoşbulduk canım sorma valla çoğu kişiyle karşılaşamıyoruz sen napıyosun nası gidio çalışmlar hala pozitifi görmemişsin bnmde öyle olmuştu

bugün benden neredeyse kahverengine yakın akıntı gelmiş.elim ayağım boşaldı çok korkuyorum şidmi düşük tehlikem mi var acaba ateş bastı bak heyecandan

ay canım saçmalama bişey olmaz ondan o çoğu hamilede görülebilior sen gönlünü ferah tut doktoruna sorarsın ama

aaa ne zamann.ohaoldumsmile..peki devamı geldimi.eyvahedigeldismile.eğer devam ederse mutlaka dr. git erteleme..:umursamaz:
kız korkulmazmı benimde aynı oluyo eğer kan gibi bişiy varsa iç çamaşırında elim ayağım kesiliyo ne yapıcamı şaşırıyorum.akannehir.ama belkide önemli bişiy değildir aklında soru işareti kalmasın diyosan yarın gidersin dr..

gemzelim, saol canım benim. vlla sorularımla yıldırcam sizi eheheheh

kızlar kocişim geldi. hepinizi çok çok öpüyorum.a.s.

hoşbulduk canım sorma valla çoğu kişiyle karşılaşamıyoruz sen napıyosun nası gidio çalışmlar hala pozitifi görmemişsin bnmde öyle olmuştu

bende iyiyim canım sağol..opuyorumnanaktan
valla sorma çalışmaktan helak olduk artık..kafamçokkarıştıama bugünden itibaren ara verdik eyvahedigeldismileama bugün testim daha koyu cıktı yarında ikiside koyu olurssa yarın yine çalışma var..:kedi::kedi::teytey:

canım korkma sakın...doktorunu arayıp sordun mu? aynı şey bende de olmuştu,hatta ben burda bütün milletin kafasını şişirmiştim ağlamaktankaydirigubbakcemile3
doktorumla görüştüm ve bana kahverengi lekenin kötü bişey olmadığını,özellikle 7-8-9. haftalarda çok normal olduğunu,eğer devam ederse korkmam gerektiğini söledi..bu haftalarda olmasının sebebi de rahim iç tabakasının gelişimini sürdüren hormonların yumurtalıktan plasentaya geçişi sırasında bazı hamilelerde kanamalar olabilirmiş bu haftalarda... hatta devir teslim kanaması türünde bişey diyorlar...bi araştır istersen..korkma ama doktorunu da arayıp bilgilendirmemezlik etme sakınolumunekankayizsmile

gemzelim, saol canım benim. vlla sorularımla yıldırcam sizi eheheheh

kızlar kocişim geldi. hepinizi çok çok öpüyorum.a.s.

yok kız ne olucak buncacık sorularla..kaydirigubbakcemile3ne sorular soruyoz birbirimize bir bilsen..
tamam canım iyi geceler bende öpüyorum..opuyorumnanaktan

selam herkeseeee...kocişle mamamızı yedikk,sofrayı topladık,ve kociş hemen kaçtı :))) arkadaşlarıyla maç izliceklermiş :hulya:
kaldım başınıza yine kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…