güle güle idilimm bende seni seviyorum öptümmmmmopuyorumnanaktankızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinizi öpüyorummmmmm sizi seviyorum kızlarrr
hoşbuldummmm...kaydirigubbakcemile3hoşgeldın şekerrrrr zemuszemus
gusellerım ben de kaçıyorummmm eşim gelıyorr aradı yoldann kendınıze ıyı bakınnn bı ara gırebılırsem gelırımmm belkıııı hoççakalınnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin canım =) şuan bi sessizlik hakim
cevabın için teşekkür ederim canım. ben kilo almamayı kafama takmıorum aslında. benim üzüldüğüm, ben iştahsızım, bebek benden besleniyorsa bu kötü. ben pek bişi yiyemiorum. yarın dr.a danışcam:gitme:
hoşgeldin canım =) şuan bi sessizlik hakim
hoşçakal idilcim. bebişine ii bak emiŞenizk
güle güle idilimm bende seni seviyorum öptümmmmmopuyorumnanaktan
hoşbuldummmm...kaydirigubbakcemile3
tamam canım iyi akşamlarrr öpüyorummm.opuyorumnanaktan...gel gel bekçi burda ne olsa..
hoşçakal canımŞenizgusellerım ben de kaçıyorummmm eşim gelıyorr aradı yoldann kendınıze ıyı bakınnn bı ara gırebılırsem gelırımmm belkıııı hoççakalınnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşbuldum hayatım..opuyorumnanaktan.uzun zamandır görmüyodum seni..sengözlerimebaksanab
herkez yemeğe gidiyo kimseler kalmaz birazdan zaten..boshayallersmile
ee nasılsın bakalım bebişin nasıl..
edd uğramaya çekiniodum ama diğer kızlar kızdılar =) ben çok soru soruorum die utana sıkıla giriodum. kızlarda "sorucaksın tabi" deyip içimi rahatlatttılar opuyorumnanaktan
benimde kocişim gelcek birazdan çıkarım
bebişim çok iyi teyzesi. yarın 2li teste gidicez. inşallah hayır haberlerle dönücez aranıza
gamzelim ben bugün brokoli yedim bol bol. bi zararı yoktur dimieyvahedigeldismile
kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinizi öpüyorummmmmm sizi seviyorum kızlarrr
gusellerım ben de kaçıyorummmm eşim gelıyorr aradı yoldann kendınıze ıyı bakınnn bı ara gırebılırsem gelırımmm belkıııı hoççakalınnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam şekerlerr yemeği yedim bulaşıklarımı topladım ve geldim...
eee ne kaynattınız bakalım...
slm kızlar herkes gidio ben geliorum kocişte maç izliooooo:gitme:
Hoşgeldin cicimolumunekankayizsmile
Vallahi baya bişiler konştuk herkesler çekildi evine kocişinezemuszemus
Benimde kociş geldi yemek yedik;şimdide yarının yemeğini yapıyoruz;buralardayım sizi takip ediyorum
slm kızlar herkes gidio ben geliorum kocişte maç izliooooo:gitme:
iyiyim bitanem valla adet günümü bekliyorum sen nasılsın?hoşgeldin canım...
biz de kocişle yarının yemeğini yapıyoruz...ara ara bakınıyorum ben de..
iyisin demi?
selam canımmmmm hoşgeldin.opuyorumnanaktan..kız herkezin koçişi geldi karınlarını doyursunlar gelirler yine ama tabi sen gidersin o saatede..
off kızlar canım sıkkın..
bugün benden neredeyse kahverengine yakın akıntı gelmiş.elim ayağım boşaldı çok korkuyorum şidmi düşük tehlikem mi var acaba ateş bastı bak heyecandan
bugün benden neredeyse kahverengine yakın akıntı gelmiş.elim ayağım boşaldı çok korkuyorum şidmi düşük tehlikem mi var acaba ateş bastı bak heyecandan
hoşbulduk canım sorma valla çoğu kişiyle karşılaşamıyoruz sen napıyosun nası gidio çalışmlar hala pozitifi görmemişsin bnmde öyle olmuştu
gemzelim, saol canım benim. vlla sorularımla yıldırcam sizi eheheheh
kızlar kocişim geldi. hepinizi çok çok öpüyorum.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?