Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
YILDIZIM nasıl gidiyo bakalım hamişlik :CüvCüv:

bilmiyorum canım doktorum iki güne bir tahlil istiyo dış gebelikten korkuyo heralde 73tü dört gün sonra 370 oldu iki gün sonra pazartesi yaptır iki katına çıkarsa kesinleşir dedi, dün yaptırdım sonucu bugün alacam ,keseyide göremedi değerin böle artarsa cumartesi gözükür dedi:Saruboceq:
sen nasılsın canım o testler doğru bence silik olduğunda bile tam yumurtlamış olunuyorsun çünkü benimki hep silikti inş canım bu ay sende tutturursun

Dış gebelik olduğunu sanmıyorum hayatım yaa, normal seyrinde artmış işte değerin, bugün de sonucun 700 küsürlerde çıkarsa hiç korkma, keseyi görmek için daha çok erken zaten, değerin 1500 ü geçtiğinde görünecek kese, bi aksilik olmaz Allahın izniyle, kanaman lekelenmem neyim yoksa hiç korkma olumunekankayizsmile
Biz de preseed siparişi verdik ebay.dan yumurtlama günlerime yetişir heralde, testler de var, inşallah tuttururuz ama artık çok da stres yapmıyorum zaten, ocakta aşılama yaptırmaya karar verdik, ona odaklanmış durumdayım daha şimdiden aşılama için kullanacağım iğnelerin siparişini bile verdim eczaneye kaydirigubbakcemile3

inşallah canım. bende dış gebelik olduğunu sanmıyorum çünkü şükür öle aşırı bir ağrım sızım yok dış gebelik olan çok ağrı çekermiş. kanamam da yok allaha şükür
inşallah canım odaklan bende hep aşılamayı düşünüyordum.normal tyolla olacak inşallah neden olmasınki sen sağlıklı eeşin sağlıklı düşün biz ikimizde sorunluyduk.bide vakti zamanı var öle güzel vakitte geliyoki

CANIM DEĞERİN GÜZEL ARTMIŞ..BUGÜNKİNDEN SONRA KESİNLEŞİR BAKALIMM... yerimseniben

CANIM DEĞERİN GÜZEL ARTMIŞ..BUGÜNKİNDEN SONRA KESİNLEŞİR BAKALIMM... yerimseniben

inşallah canım soracam bi ara sağlık ocağına hemen yazarım
bi arkadaşım eşime dediki yatıp yatıp uyumayın çocuk yapın dedi. eşimde hiç utanmadan ilk akşamdan uyuyor abla dedi.o ay tutturduk biz
şimdi ben size diyorum yatıp yatıp uyumayın:roflol::roflol:
şimdide diyo eniştem sözümü tuttu diyo:roflol::roflol:

offf açlıktan bayılmak üzereyimkafamçokkarıştı
saat 10 da şeker tarama testi yaptırıcam
nasıl dayanıcam bilmiyorum acayip kazınıyo midemakannehir

DELÜÜÜÜÜÜÜÜ....DELİSİNN BUKADAR DİYORUM YANİİİ.... laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

[
offf açlıktan bayılmak üzereyimkafamçokkarıştı
saat 10 da şeker tarama testi yaptırıcam
nasıl dayanıcam bilmiyorum acayip kazınıyo midemakannehir
cokacimcoook bende açım canım bişi istemmiyo
DELÜÜÜÜÜÜÜÜ....DELİSİNN BUKADAR DİYORUM YANİİİ.... laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile5:içelim:

KIZLAR YA BİŞEY SÖYLİYCEM SİZE..ARADA AKLIMA GELİYO HUZURSUZ OLUYORUMM.. :sinifsinif:
BENİM DAYIMIN KIZI VAR..99 YILINDA EVLENDİ..ÇOCUĞU OLMADI,, OLMUYO(((
BENDE Bİ KERE DEDİMKİ ANNEMLE KONUŞURKEN ANNE OLMUYOSA ZORLAMAMAK LAZIM.EVLATLIK ALSINLAR DEDİMM..BAZEN AKLIMA GELİYOR..ALLAH KORUSUN YA BÜYÜK KONUŞTUYSAMDA BAŞIMA GELDİYSE...RABBİM KORUSUNN..ALLAH KALBİMİ BİLİYOR..BEN ÇOK SEVİYORUM ONU..ASLA KÖTÜLÜĞÜNE SÖYLEMEDİMM.YIPRANDILAR DİYE SÖYLEDİM..
UZAKTAN DEMEK KOLAYMIŞ..EVLATLIK OLAYI BANA HİÇ AMA HİÇ ILIMLI GELMİYORR..ALLAHIM GÜZEL RABBİM İNŞALLAH BENİ BÖYLE BİŞEYLE SINAMAZ..İNŞLLAH ŞURDA EŞİMDEN AİLEMDEN GEÇİRDİĞİM YALNIZ GÜNLER VE BAZEN KORKULU GECELER EN ZOR SINAVIM OLURR :sinifsinif: (AMİN)

günaydınnnn günaydınnnn güzellerrr ballarrr opuyorumnanaktan
balcı geldi hanımmmmm balcııı..... balllarım var....ne tür bal istersin?
kudurukmu istersin evde 5 arabada 15 mi istersin küskünmü istersin profmu istersin cadı kaynanamı istersin vs. her çeşit balımız var hangisinden olsun sizinkisi?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Şeker nane'cim biz bunlardan önce buluşalım. :))
Yazdıklaırnı okuudm;beni düşündüğün ve kendince yorumladığın için teşekkür ederim canım :)

olumunekankayizsmile ilk fırsatta buluşalım canım sonrada nispet yapalım kızlara:))
ne demek bitanem her zaman aklımdasın :1hug:

bende seni çok seviyorum canım benim...
belki yaşadıklarını yaşamamış olabilirim ama neler hissettiğini anlayabiliyorum.. :1hug:
sen kendini ne zaman hazır hissedersen gel yine olumunekankayizsmile
elbet herşeyi atlatmanın bir zamanı var...hemen bir anda unutamıyoruz yaşadıklarımızı belki klişeleşmiş bir laf ama gerçektende zaman herşeyin en iyi ilacı...
hepimizin hayatında geride bıraktıgı buruk üzüntüleri ve yaşadıkları vardır önemli olan bizi yıpratmasına izin vermemek...
inşallah bitanem tekrar aynı şeyleri yaşamazsın :Saruboceq:
kendine dikkat et canım
böle arada sırada kendinden haberdat et merakta bırakma bizi olurmu olumunekankayizsmile

Buyrun benim lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Saçmalama yaa olur mu öyle şey, sanki kötü bi niyetle mi söyledin de korkuyosun, ayrıca sizin çocuğunuz oluyo, ve yine olacak, öyle olumsuz şeyler düşünme sinir etme beniiiiiiiii :mymeka:

sen iyi niyetle söylemişsin Allah biliyor sonuçta ne niyetle söledigini...birdaha agzından duymim böyle şeyler tamammııı klava:

yıldızım canım benm degerin gittikçe artıyormuş çok sevindim tatlım...bugün sonuçları kaçta alıcaksın?
inş tekrar yükselmiştir degerin canım... :Saruboceq: :Saruboceq:

Ay naneeeeeeeeeeee, Balcı geldi deyince içim pır pır etti kalbim küt küt atmaya başladı doktorcum geldi aklıma yaaaaaaa :asigim: :asigim: :asigim:

kıslar tahlilim çıkmış bt hcg 669 ml
iki gün önce 370 idi ikiye katlamışmı

hiç öle şeyler aklına getirme sen matıklı olanı söylemişin büyük söylemek değil bende çok söyledim bu tip şeyler herkesin kısmetine göre hiç korkma
kaydirigubbakcemile5

yıldızım canım benm degerin gittikçe artıyormuş çok sevindim tatlım...bugün sonuçları kaçta alıcaksın?
inş tekrar yükselmiştir degerin canım... :Saruboceq: :Saruboceq:
eevt canım bugün biras sevindim. allahım isteyen herkese nasip etsin. eşin göründümü kabul ediyomu ameliyatı canım

Aslında ikiye katlanması gerektiği için en az 740 olmalıydı ama sen yine de üzülme balım, böyle yavaş ilerleyip sağlıkla devam edenler de var, tabi en doğru yorumu doktorun yapacaktır, sen benim yorumumla kalıp üzülme sakın, bi doktorunu ara sor bakalım ne dicek olumunekankayizsmile

herkese günaydın arkadaslar haberınız olmustur kesın ama ben dogum yaptım 3500gr 51cm boyunda bır oglum oldu çok tatlı masallah bırbırmıze alısmaya çalışıyoruz emme problemımız var suanda ama ınsallah düzelecek

Ay naneeeeeeeeeeee, Balcı geldi deyince içim pır pır etti kalbim küt küt atmaya başladı doktorcum geldi aklıma yaaaaaaa :asigim: :asigim: :asigim:

:)))kızz Allah seni napmasın emiiiii ama varya balcı yazarken de aklıma geldi şimdi bu kızın aklına doktoru gelicek diye:))))

hemen hemen canım inş birdaha baktırdıgında kat kat artmış olur bitanem :Saruboceq: :Saruboceq:

tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.çok sevindim siizn adınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…