idaremilmaz:canım bi sıkıntınmı var yoksa işlerinmi yoğun,
inşallah canım tamam çarşamba tekrar tahlil yaptıtırım
inş.canım rabbim hepimize hayırlısını versin :Saruboceq:
herkese günaydın arkadaslar haberınız olmustur kesın ama ben dogum yaptım 3500gr 51cm boyunda bır oglum oldu çok tatlı masallah bırbırmıze alısmaya çalışıyoruz emme problemımız var suanda ama ınsallah düzelecek
Ay naneeeeeeeeeeee, Balcı geldi deyince içim pır pır etti kalbim küt küt atmaya başladı doktorcum geldi aklıma yaaaaaaa :asigim: :asigim: :asigim:
kıslar tahlilim çıkmış bt hcg 669 ml
iki gün önce 370 idi ikiye katlamışmı
GÜNAYDINN ŞEKERLERİMMM NASILSINIZZ BAKALIMMM.opuyorumnanaktanYILDIZCIMM DEGERİN ÇOK İYİ MAŞALLAHHHHH
Ayyyy ösledim galiba doktorcuğumu :kedi: ama 2 ay görüşemicez malesef :sinifsinif:
inşallah bitanem...
eşimle haftasonu konuştuk dedim 4.gün deilde 3.gün testi yaptır yani salı günü eşimde tamam dedi...ama gel görki onun yaptıgına bak gece kalkmış yemek yemiş... sabah kahvaltı hazırlıcam ben oruçluyum dedi..nerden cıktı bu oruç dedim işte borçlarım var dedi bende üstelemedim oysaki bugün test yaptırması gerekiyordu..
artık gerçekten karışmıcam varya nasıl istiyorsa öle yapsın
40 yaşına kadar aklı başına gelmezse zaten ondan sonrada çocuk sahibi olamayız 40 yaşından sonra varikosel ameliyatı olmuyormuş...
öle işte bitanem artık umursamıyorum naparsa yapsın...
günaydın herkeseee..yıldız 1 gün var cnm senle aramızda.18 eylül benim son tarih.cuma günü 104.70 di.dün yaptırdım bu sefer 405.9 çıktı.
şero normalmi sence bu değerler
hoşgeldın nanem :)
hoşgeldın hocam saygılar :lepi: (tavla örtmenim)
tekrar hayırlı olsun zehselcim sağlıkla mutlu huzurlu yuvanızda boyversin fidanınız opuyorumnanaktan
Canım bi arkadaşım evlencekti biisiyle ama isteemden evlenıyodu
hemde çocukla hiç uyuşmuyolardı çokda gerikafalı kadınlarına acımayan veen az
5-10 çocuk yapan ısnanlardı nişanlanmışlardı
bende o zaman bişi demiştim ama h... çok ufak tefek çok yüklenırler ona çocuk çocuk
diye tuttururlar ya vücudu kaldıramazsa demiştim ortak bi arkdasımıza endişelenmıstım
onun için cümlem biter bitmez Allah verince verir tabi töbe töbe dediğime bak demiştim
ama içim rahat etmemişti sonra arkadasıma h...'ye söyleyip helallik aldım arkasından söylediğim
için yoksa içim rahat etmedı bi türlü hoş o çocuklada evlenmedıler nişan attılar
canım senınde içine dert oluyosa anlatıp helallik almak en güzeli....bunları düşünme diyemem
çünkü önemli konular bunlar hele arkasındna söylenmısse ne kadar iyi niyetle olursa
olsun yüzüne karsı söylediğinde kırılabilir bu dediğine biri bana dese kırılırım doğrusu
empati yaparak söyluyorum bunu yani....he bu şu demek değil sen bunu dedin
onun iin çocugun olmyo olmıycak anlamında değil....ama vicdanen ahlaken en uygun olanı
ona anlatıp helallik almaktır.
Günaydın tatlım yaaa atlamışım kusura bakma olumunekankayizsmile hadi bakalım müjde yakın desene hihoyyyt
yok hamile oluncada alınganlık oluyosempatiksalakcinni belki regl yaklaşmıyordr canım ne dersin
CANIM ALLAH BAĞIŞLASINNN...SAĞLIKLI Bİ ÖMÜR DİLERİM RÜZGAR BEBEĞİMİZE...
ANNAMMM...EDEPSİZ KI BUU... kaydirigubbakcemile3
İYİ GİBİ AMA... bilmiyorumkismile
GÜNAYDIN CANIMM..
ANAMM..DOUBLE EDEPSİZZ..
KIZ ABARTMA..EŞİN KAÇ YAŞINDAKİ YAŞ KONUSUNU AÇTIN ŞİMDİ..AMA EŞİN AYIP ETMİŞ AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE..KADINLAR EN UFAK BİŞEYDE ORALARINI BURALARINI GİDİP GÖSTERİYOLARDA BU ERKEKLERE NOLUYOR..
Bİ TEST YAPTIRCAK O KADAR.ORUCU YARINDAN İTİBAREN TUTSAYDII..ALLAH KABUL ETSİN TABİ AMA...NE BİLİM..KAÇIYOMU NEE.. CADIARZU
Dün de yazmıştım sana ama görmedin sanırım hayatım, değerin gayet normal ilerlemiş, böyle de devam edecek inşallah olumunekankayizsmile
inşallah bitanem...
eşimle haftasonu konuştuk dedim 4.gün deilde 3.gün testi yaptır yani salı günü eşimde tamam dedi...ama gel görki onun yaptıgına bak gece kalkmış yemek yemiş... sabah kahvaltı hazırlıcam ben oruçluyum dedi..nerden cıktı bu oruç dedim işte borçlarım var dedi bende üstelemedim oysaki bugün test yaptırması gerekiyordu..
artık gerçekten karışmıcam varya nasıl istiyorsa öle yapsın
40 yaşına kadar aklı başına gelmezse zaten ondan sonrada çocuk sahibi olamayız 40 yaşından sonra varikosel ameliyatı olmuyormuş...
öle işte bitanem artık umursamıyorum naparsa yapsın...
zehselim canım benim çok tebrik ederim çok sevindim rüzgarına kavuşmussun...Allah analı babalı büyütsün inş...
emme problemide düzelir inş bitanem bunun için sıkma canını emi olumunekankayizsmile
günaydın yelizcim hoşgedinnn opuyorumnanaktan
benim canım olumunekankayizsmile
Canım bi arkadaşım evlencekti biisiyle ama isteemden evlenıyodu
hemde çocukla hiç uyuşmuyolardı çokda gerikafalı kadınlarına acımayan veen az
5-10 çocuk yapan ısnanlardı nişanlanmışlardı
bende o zaman bişi demiştim ama h... çok ufak tefek çok yüklenırler ona çocuk çocuk
diye tuttururlar ya vücudu kaldıramazsa demiştim ortak bi arkdasımıza endişelenmıstım
onun için cümlem biter bitmez Allah verince verir tabi töbe töbe dediğime bak demiştim
ama içim rahat etmemişti sonra arkadasıma h...'ye söyleyip helallik aldım arkasından söylediğim
için yoksa içim rahat etmedı bi türlü hoş o çocuklada evlenmedıler nişan attılar
canım senınde içine dert oluyosa anlatıp helallik almak en güzeli....bunları düşünme diyemem
çünkü önemli konular bunlar hele arkasındna söylenmısse ne kadar iyi niyetle olursa
olsun yüzüne karsı söylediğinde kırılabilir bu dediğine biri bana dese kırılırım doğrusu
empati yaparak söyluyorum bunu yani....he bu şu demek değil sen bunu dedin
onun iin çocugun olmyo olmıycak anlamında değil....ama vicdanen ahlaken en uygun olanı
ona anlatıp helallik almaktır.
EVET..ÇOK ŞÜKÜR OLABİLDİĞİNİ GÖRDÜKTE...NE BİLİM..BÜYÜK KONUŞMAKKK...
NEYSE...TEMAM...
ÖNÜMÜZDEKİ AY BOMBA GİBİN GELİCEMMM TAMAM... ASLINDA KORUNMA SÜREMİZ DOLDU SAYILIR..BU AY YUMURTLAMA ZAMANINDA BAŞLAYABİLİRİZ ÇALIŞMALARA aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
AMA BEN 1 AY DAHA BEKLİYCEM..İÇİMDE ŞÜPHE KALMASINN... boshayallersmile
inşallah canım doktorda demişti 600 lerde olacak çarşambada 1200 lerde cumartesi gel kese görünür demişti bakalım görecez nedense içim rahat
Ayyyy ösledim galiba doktorcuğumu :kedi: ama 2 ay görüşemicez malesef :sinifsinif:
günaydın herkeseee..yıldız 1 gün var cnm senle aramızda.18 eylül benim son tarih.cuma günü 104.70 di.dün yaptırdım bu sefer 405.9 çıktı.
şero normalmi sence bu değerler
cerenankara, ay_she, KotuKediSero, pelin7, TopukluAyakkabi, yaren0144, yelizcem, Yildiz10
günaydın kızlaar
afferim benim ballımaa opuyorumnanaktan
bum bum bummmm yapmaya az kaldı desene aklinialirimsmile aklinialirimsmile
aa çok sevindim doktorun dedigi degerdende yüksek çıkmış oh oh süpperrr hihoyyyt
ayyyy canım yazık doktorunu 2 ay göremiceksinnn...anam sen 2 ay görmeden nasıl durcaksın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın canımcerenankara, ay_she, KotuKediSero, pelin7, TopukluAyakkabi, yaren0144, yelizcem, Yildiz10
günaydın kızlaar
yok canım allahıma şükür bi sıkıntım yok ama bugün durup durup aglıyasımm geliooo:gitme::gitme::gitme:
günaydınn şekeyimmm yokk canımm yaaaa eger bu ay hamiş kalırsammm mucize oluyy heraldeee :))
süprizlere alışkınım ben sende alışsan iyi olur. aaa ümitsiz olmayok yok şekeyimmm regl olcam bennnn gelcek kıymızılayy ondan böleiimm mennn:sinifsinif:
gidem bakem ne diyecekafferim benim ballımaa opuyorumnanaktan
bum bum bummmm yapmaya az kaldı desene aklinialirimsmile aklinialirimsmile
aa çok sevindim doktorun dedigi degerdende yüksek çıkmış oh oh süpperrr hihoyyyt
ayyyy canım yazık doktorunu 2 ay göremiceksinnn...anam sen 2 ay görmeden nasıl durcaksın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canımdün gece sancım vardı belim ve kasığım ağırıyordu. işten eve gider gitmez battaniyenin altına girdim 1-2 saat kıvrandıktan sonra geçti bugün iyiyim ama.sizce niye böyle oldum?
canım değerin çok güzel hızlı artıyo aramızda bi gün varya az bi fark var ondan nsaıl gidiyor ağrın sızın varmı benim hafif kasıklarım ağrıyor bulantı falanda çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?