Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idaremi lmaz:canım bi sıkıntınmı var yoksa işlerinmi yoğun,
inşallah canım tamam çarşamba tekrar tahlil yaptıtırım

inş.canım rabbim hepimize hayırlısını versin :Saruboceq:

yok canım allahıma şükür bi sıkıntım yok ama bugün durup durup aglıyasımm geliooo:gitme::gitme::gitme:

CANIM ALLAH BAĞIŞLASINNN...SAĞLIKLI Bİ ÖMÜR DİLERİM RÜZGAR BEBEĞİMİZE...

Ay naneeeeeeeeeeee, Balcı geldi deyince içim pır pır etti kalbim küt küt atmaya başladı doktorcum geldi aklıma yaaaaaaa :asigim: :asigim: :asigim:

ANNAMMM...EDEPSİZ KI BUU... kaydirigubbakcemile3

kıslar tahlilim çıkmış bt hcg 669 ml
iki gün önce 370 idi ikiye katlamışmı

İYİ GİBİ AMA... bilmiyorumkismile

GÜNAYDINN ŞEKERLERİMMM NASILSINIZZ BAKALIMMM.opuyorumnanaktanYILDIZCIMM DEGERİN ÇOK İYİ MAŞALLAHHHHH

GÜNAYDIN CANIMM..

Ayyyy ösledim galiba doktorcuğumu :kedi: ama 2 ay görüşemicez malesef :sinifsinif:

ANAMM..DOUBLE EDEPSİZZ..

KIZ ABARTMA..EŞİN KAÇ YAŞINDAKİ YAŞ KONUSUNU AÇTIN ŞİMDİ..AMA EŞİN AYIP ETMİŞ AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE..KADINLAR EN UFAK BİŞEYDE ORALARINI BURALARINI GİDİP GÖSTERİYOLARDA BU ERKEKLERE NOLUYOR..
Bİ TEST YAPTIRCAK O KADAR.ORUCU YARINDAN İTİBAREN TUTSAYDII..ALLAH KABUL ETSİN TABİ AMA...NE BİLİM..KAÇIYOMU NEE.. CADIARZU

günaydın herkeseee..yıldız 1 gün var cnm senle aramızda.18 eylül benim son tarih.cuma günü 104.70 di.dün yaptırdım bu sefer 405.9 çıktı.
şero normalmi sence bu değerler

Dün de yazmıştım sana ama görmedin sanırım hayatım, değerin gayet normal ilerlemiş, böyle de devam edecek inşallah olumunekankayizsmile

hoşşbuldummm çekirgeeee

günaydınn tatlımmmopuyorumnanaktan

nanem nedemişler erkekliğin 10 da 9'u kaçmaktır nası bu koca bebeklerimizi büyütcez
sonrada onalrdan çocuk yapcez çok zor valla takma sen kafana ya da tak cadılık yap
burnundan getir....bazen en kötüsü ıksını yarım yarım ama aynı anda yapmaktır aslında
öle yapmıcan susucaksan önce yap cadılıgını fırçala susucaksan sonra sus yoksa
sustuktan sonra hadi bide cadılık yapiym dersen ıkı numarayıda yemez
çırpa çırpa yola geliyolar bazen sen ses çıkartmadan bi işe girişmeyebilir...

benim canım olumunekankayizsmile

tanıdım canım :))) günaydın

İSTANBULDA..BİNDE BİR GÖRÜŞÜYORUZ.BAYRAMDAN SONRA DAYIMIN KIZININ DÜĞÜNÜ VAR.İNŞALLAH OZAMAN GÖRÜRSEM ALIRIM HELALLİK..AMA NASILDA DERİMM.BU KONULARI HİÇ KONUŞMADIKKİ BİZZ.KAPALI KUTUDUR BU... bilmiyorumkismile
RABBİM KALBİMİ BİLİYOR..KÖTÜ NİYETLEDE SÖYLEMEDİĞİM İÇİN ÇOK HUZURSUZ DEĞİLİM AMA BECEREBİLİRSEM ALIRIM HELALLİK.. yerimseniben

afferim benim ballımaa opuyorumnanaktan
bum bum bummmm yapmaya az kaldı desene aklinialirimsmile aklinialirimsmile

inşallah canım doktorda demişti 600 lerde olacak çarşambada 1200 lerde cumartesi gel kese görünür demişti bakalım görecez nedense içim rahat

aa çok sevindim doktorun dedigi degerdende yüksek çıkmış oh oh süpperrr hihoyyyt

Ayyyy ösledim galiba doktorcuğumu :kedi: ama 2 ay görüşemicez malesef :sinifsinif:

ayyyy canım yazık doktorunu 2 ay göremiceksinnn...anam sen 2 ay görmeden nasıl durcaksın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dün gece sancım vardı belim ve kasığım ağırıyordu. işten eve gider gitmez battaniyenin altına girdim 1-2 saat kıvrandıktan sonra geçti bugün iyiyim ama.sizce niye böyle oldum?

günaydın herkeseee..yıldız 1 gün var cnm senle aramızda.18 eylül benim son tarih.cuma günü 104.70 di.dün yaptırdım bu sefer 405.9 çıktı.
şero normalmi sence bu değerler

canım değerin çok güzel hızlı artıyo aramızda bi gün varya az bi fark var ondan nsaıl gidiyor ağrın sızın varmı benim hafif kasıklarım ağrıyor bulantı falanda çok az

ayyyyyyyyyyy çoookk meyakk ettimm ben şu doktor muhabbetinii D

cerenankara, ay_she, KotuKediSero, pelin7, TopukluAyakkabi, yaren0144, yelizcem, Yildiz10
günaydın kızlaar
günaydın canım
yok canım allahıma şükür bi sıkıntım yok ama bugün durup durup aglıyasımm geliooo:gitme::gitme::gitme:

günaydınn şekeyimmm yokk canımm yaaaa eger bu ay hamiş kalırsammm mucize oluyy heraldeee :))

yok yok şekeyimmm regl olcam bennnn gelcek kıymızılayy ondan böleiimm mennn:sinifsinif:
süprizlere alışkınım ben sende alışsan iyi olur. aaa ümitsiz olma klava:klava:
gidem bakem ne diyecek

dün gece sancım vardı belim ve kasığım ağırıyordu. işten eve gider gitmez battaniyenin altına girdim 1-2 saat kıvrandıktan sonra geçti bugün iyiyim ama.sizce niye böyle oldum?
geçmiş olsun canım

canım değerin çok güzel hızlı artıyo aramızda bi gün varya az bi fark var ondan nsaıl gidiyor ağrın sızın varmı benim hafif kasıklarım ağrıyor bulantı falanda çok az

benimde kasıkları ağrıyo cnm.yürürken.mesela yatarke yüz üstü yatarım ya böyle dönerken filan batıyo gibi.bulantı hiç yok daha başlamadı.yemek yersem doyma hissi yok.ama öyle canımın istediği bişeyler filanda yok daha

yarencim listede adını görünce çok sevindim valla müjdeli haberi verdiğin mesajı ardım bulamadım kusura bakma geçte olsa hayırlı olsun bebeğinolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…