herkese günaydın arkadaslar haberınız olmustur kesın ama ben dogum yaptım 3500gr 51cm boyunda bır oglum oldu çok tatlı masallah bırbırmıze alısmaya çalışıyoruz emme problemımız var suanda ama ınsallah düzelecek
Saçmalama yaa olur mu öyle şey, sanki kötü bi niyetle mi söyledin de korkuyosun, ayrıca sizin çocuğunuz oluyo, ve yine olacak, öyle olumsuz şeyler düşünme sinir etme beniiiiiiiii :mymeka:
sen iyi niyetle söylemişsin Allah biliyor sonuçta ne niyetle söledigini...birdaha agzından duymim böyle şeyler tamammıııklava:
herkese günaydın arkadaslar haberınız olmustur kesın ama ben dogum yaptım 3500gr 51cm boyunda bır oglum oldu çok tatlı masallah bırbırmıze alısmaya çalışıyoruz emme problemımız var suanda ama ınsallah düzelecek
hayırlı olsun canım.allahım kucağından ayırmasın .kavgamı ediyo kıs yoksa senleherkese günaydın arkadaslar haberınız olmustur kesın ama ben dogum yaptım 3500gr 51cm boyunda bır oglum oldu çok tatlı masallah bırbırmıze alısmaya çalışıyoruz emme problemımız var suanda ama ınsallah düzelecek
:)))kızz Allah seni napmasın emiiiii ama varya balcı yazarken de aklıma geldi şimdi bu kızın aklına doktoru gelicek diye:))))
hemen hemen canım inş birdaha baktırdıgında kat kat artmış olur bitanem :Saruboceq: :Saruboceq:
:)))kızz Allah seni napmasın emiiiii ama varya balcı yazarken de aklıma geldi şimdi bu kızın aklına doktoru gelicek diye:))))
günaydın canım hoş geldin iyiyim sen nasılsın canım çarşambada istedi tahlil doktorum yinemi verecem bilmiyorumGÜNAYDINN ŞEKERLERİMMM NASILSINIZZ BAKALIMMM.opuyorumnanaktanYILDIZCIMM DEGERİN ÇOK İYİ MAŞALLAHHHHH
içim nedense rahat canım kötü bi durum olsa belli ederdi heralde inş doktorum iyi şeyler söler cumartesiAslında ikiye katlanması gerektiği için en az 740 olmalıydı ama sen yine de üzülme balım, böyle yavaş ilerleyip sağlıkla devam edenler de var, tabi en doğru yorumu doktorun yapacaktır, sen benim yorumumla kalıp üzülme sakın, bi doktorunu ara sor bakalım ne dicek olumunekankayizsmile
ha şöyle opuyorumnanaktanzemuszemusEVET..ÇOK ŞÜKÜR OLABİLDİĞİNİ GÖRDÜKTE...NE BİLİM..BÜYÜK KONUŞMAKKK...
NEYSE...TEMAM...
ÖNÜMÜZDEKİ AY BOMBA GİBİN GELİCEMMM TAMAM... ASLINDA KORUNMA SÜREMİZ DOLDU SAYILIR..BU AY YUMURTLAMA ZAMANINDA BAŞLAYABİLİRİZ ÇALIŞMALARA aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
AMA BEN 1 AY DAHA BEKLİYCEM..İÇİMDE ŞÜPHE KALMASINN... boshayallersmile
eevt canım bugün biras sevindim. allahım isteyen herkese nasip etsin. eşin göründümü kabul ediyomu ameliyatı canım
GÜNAYDINN ŞEKERLERİMMM NASILSINIZZ BAKALIMMM.opuyorumnanaktanYILDIZCIMM DEGERİN ÇOK İYİ MAŞALLAHHHHH
inşallah canım doktorda demişti 600 lerde olacak çarşambada 1200 lerde cumartesi gel kese görünür demişti bakalım görecez nedense içim rahat
günaydın canım hoş geldin iyiyim sen nasılsın canım çarşambada istedi tahlil doktorum yinemi verecem bilmiyorum
içim nedense rahat canım kötü bi durum olsa belli ederdi heralde inş doktorum iyi şeyler söler cumartesi
ha şöyle opuyorumnanaktanzemuszemus
sıkma canını onunda aklı başına gelir. hiç kendini üzme bende kızıyodum gitmiyo diye sonra abisi demiş ben sizi amca yaptımda siz beni yapamadınız, hemen koşa koşa gitti. o da çevresinden bi söz duysun nasıl gidervereliniortakinşallah bitanem...
eşimle haftasonu konuştuk dedim 4.gün deilde 3.gün testi yaptır yani salı günü eşimde tamam dedi...ama gel görki onun yaptıgına bak gece kalkmış yemek yemiş... sabah kahvaltı hazırlıcam ben oruçluyum dedi..nerden cıktı bu oruç dedim işte borçlarım var dedi bende üstelemedim oysaki bugün test yaptırması gerekiyordu..
artık gerçekten karışmıcam varya nasıl istiyorsa öle yapsın
40 yaşına kadar aklı başına gelmezse zaten ondan sonrada çocuk sahibi olamayız 40 yaşından sonra varikosel ameliyatı olmuyormuş...
öle işte bitanem artık umursamıyorum naparsa yapsın...
inşallah bitanem...
eşimle haftasonu konuştuk dedim 4.gün deilde 3.gün testi yaptır yani salı günü eşimde tamam dedi...ama gel görki onun yaptıgına bak gece kalkmış yemek yemiş... sabah kahvaltı hazırlıcam ben oruçluyum dedi..nerden cıktı bu oruç dedim işte borçlarım var dedi bende üstelemedim oysaki bugün test yaptırması gerekiyordu..
40 yaşına kadar aklı başına gelmezse zaten ondan sonrada çocuk sahibi olamayız 40 yaşından sonra varikosel ameliyatı olmuyormuş...
zehselim canım benim çok tebrik ederim çok sevindim rüzgarına kavuşmussun...Allah analı babalı büyütsün inş...
emme problemide düzelir inş bitanem bunun için sıkma canını emi olumunekankayizsmile
günaydın yelizcim hoşgedinnn opuyorumnanaktan
inşallah bitanem...
Ah canım benim yaaa :teselli: eşin için de çok zor bi durum onu da anlıyorum ama böyle kaçarak biyere varamaz ki yaa bir an önce anlar inşallah hatasını :Saruboceq:
hemen hemen canım inş birdaha baktırdıgında kat kat artmış olur bitanem :Saruboceq: :Saruboceq:
GÜNAYDINN ŞEKERLERİMMM NASILSINIZZ BAKALIMMM.opuyorumnanaktanYILDIZCIMM DEGERİN ÇOK İYİ MAŞALLAHHHHH
KIZLAR YA BİŞEY SÖYLİYCEM SİZE..ARADA AKLIMA GELİYO HUZURSUZ OLUYORUMM.. :sinifsinif:
BENİM DAYIMIN KIZI VAR..99 YILINDA EVLENDİ..ÇOCUĞU OLMADI,, OLMUYO(((
BENDE Bİ KERE DEDİMKİ ANNEMLE KONUŞURKEN ANNE OLMUYOSA ZORLAMAMAK LAZIM.EVLATLIK ALSINLAR DEDİMM..BAZEN AKLIMA GELİYOR..ALLAH KORUSUN YA BÜYÜK KONUŞTUYSAMDA BAŞIMA GELDİYSE...RABBİM KORUSUNN..ALLAH KALBİMİ BİLİYOR..BEN ÇOK SEVİYORUM ONU..ASLA KÖTÜLÜĞÜNE SÖYLEMEDİMM.YIPRANDILAR DİYE SÖYLEDİM..
UZAKTAN DEMEK KOLAYMIŞ..EVLATLIK OLAYI BANA HİÇ AMA HİÇ ILIMLI GELMİYORR..ALLAHIM GÜZEL RABBİM İNŞALLAH BENİ BÖYLE BİŞEYLE SINAMAZ..İNŞLLAH ŞURDA EŞİMDEN AİLEMDEN GEÇİRDİĞİM YALNIZ GÜNLER VE BAZEN KORKULU GECELER EN ZOR SINAVIM OLURR :sinifsinif: (AMİN)
idaremiehh işte canımm idare ediomm.sen yine doktorun dedigi gibi çarşambada yaptır cnm tahlil cumarteside gider görürsünüz allahın izniyle
Ooooo doktorun 600 lerde olacak dediyse tamam ozaman hadi gözün aydın hihoyyyt keseyi görmek de nasip olur inşallah :Saruboceq:
sanada günaydınn şekerimmm :dilcikar::dilcikar:
ayy regl yaklaştıkça alıngan oluyomm heraldee mennn ohaoldumsmile
kızlar günaydın facede....diye biri arjadaşlık isteği yollamış o kim ya tanyamadım :S
sanada günaydınn şekerimmm :dilcikar::dilcikar:
ayy regl yaklaştıkça alıngan oluyomm heraldee mennn ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?