damam geçti alınganlığım ben cıddıı sanmıştımmm o yuzden uzuldummm yanlış bır şey yaptım dıyeeee kusmedım kııı kusmem kı ben sanaaaa Şeniz :1hug:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
hahahahahahha kızlarrrr naporsunuz bakemmm kaydirigubbakcemile3
anammm idilime yamukmu diyonus siz kaydirigubbakcemile3 beimde göbüküm yamuk kızlar yaa napçaz bööle bilmom sempatiksalakcinni
Napalım şekerim ben geldim topiğin neşesi geldi bayanssulusmile gülmekten yatıp yuvarlanıyoz işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gerçi idil yuvarlanamazda şimdi, yamuk göbeğiyle hacı yatmaz gibi bi sağa bi sola sallanır durur :roflol: :roflol: :roflol:
Napalım şekerim ben geldim topiğin neşesi geldi bayanssulusmile gülmekten yatıp yuvarlanıyoz işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gerçi idil yuvarlanamazda şimdi, yamuk göbeğiyle hacı yatmaz gibi bi sağa bi sola sallanır durur :roflol: :roflol: :roflol:
anammm idilime yamukmu diyonus siz kaydirigubbakcemile3 beimde göbüküm yamuk kızlar yaa napçaz bööle bilmom sempatiksalakcinni
Ahah bi yamuğumuz daha oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heheheheheheh evet gelmişin pekte uzak kalamadın demi burdan :hulya: ahhh ahhhh bizimde işyeri karıştı yeni bi karı aldık manyağın teki bütün gün benimle uğraşıyo dopik karı alsanaalsanasmile çok geriliyorum zaten erken doğum riskim var karı doğurtçak beni erken erken gıcık şey kafamçokkarıştı
:1closedeyes: :1closedeyes:
:1closedeyes: :1closedeyes:
:sm_confused: yapıcak bir şey yokk gülümm katlanıcaz
Ya kuşum bıraksana sen şu işi yaa, doktorun sana dinlen çalışma demedi miklava: sana ne yeni gelen elemandan hayatım, ona iş öğretecek başka adam mı kalmadı işyerinde Alllah aşkına, bebeğinden kıymetli mi sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiii klava:
Yamuğuuuuuuuuummmm olumunekankayizsmile noldu küsüştük müüüüüüüüüüü :teselli:
katlanırıııım seve seve yaaa. idooş sen kaç kilo aldın şimdiye kadar anneciiik?
ben azıcık uyuycam kızlar mirmirmirmir
Nagişime katılıyorummmklava: klava: biraz önce fırça çektim amaaaa görmedin galibaaaa bahar hanımm ya da görmek istemedinnn klava: klava:
15 kiloo aldım 80 kiloyum şu an
yoruldun mu aman da amannnnn , idilişkom da yorulmuşşş hadı gıt yat dınlenn şekerımmm ıyı uykularrrrŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?