Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hahahahahahha kızlarrrr naporsunuz bakemmm kaydirigubbakcemile3

Napalım şekerim ben geldim topiğin neşesi geldi bayanssulusmile gülmekten yatıp yuvarlanıyoz işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gerçi idil yuvarlanamazda şimdi, yamuk göbeğiyle hacı yatmaz gibi bi sağa bi sola sallanır durur :roflol: :roflol: :roflol:

anammm idilime yamukmu diyonus siz kaydirigubbakcemile3 beimde göbüküm yamuk kızlar yaa napçaz bööle bilmom sempatiksalakcinni

heheheheheheh evet gelmişin pekte uzak kalamadın demi burdan :hulya: ahhh ahhhh bizimde işyeri karıştı yeni bi karı aldık manyağın teki bütün gün benimle uğraşıyo dopik karı alsanaalsanasmile çok geriliyorum zaten erken doğum riskim var karı doğurtçak beni erken erken gıcık şey kafamçokkarıştı

:1closedeyes: :1closedeyes:

anammm idilime yamukmu diyonus siz kaydirigubbakcemile3 beimde göbüküm yamuk kızlar yaa napçaz bööle bilmom sempatiksalakcinni

:sm_confused: yapıcak bir şey yokk gülümm katlanıcaz

Ahah bi yamuğumuz daha oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet yamuklar kervanına katıldım heheheh olsun yaaa bebişim içerde dursunda ben yamuk kalmaya razıyım 100 kilo olmayada razıyım. kortizonlarıda vuruldum ama bebiş iyi olsun gerisi hiç önemli değillll

Ya kuşum bıraksana sen şu işi yaa, doktorun sana dinlen çalışma demedi mi klava: sana ne yeni gelen elemandan hayatım, ona iş öğretecek başka adam mı kalmadı işyerinde Alllah aşkına, bebeğinden kıymetli mi sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiii klava:

:1closedeyes: :1closedeyes:

Yamuğuuuuuuuuummmm olumunekankayizsmile noldu küsüştük müüüüüüüüüüü :teselli:

Nagişime katılıyorummm klava: klava: biraz önce fırça çektim amaaaa görmedin galibaaaa bahar hanımm ya da görmek istemedinnn klava: klava:

katlanırıııım seve seve yaaa. idooş sen kaç kilo aldın şimdiye kadar anneciiik?

15 kiloo aldım 80 kiloyum şu an

Son düzenleyen: Moderatör:
Nagişime katılıyorummm klava: klava: biraz önce fırça çektim amaaaa görmedin galibaaaa bahar hanımm ya da görmek istemedinnn klava: klava:

15 kiloo aldım 80 kiloyum şu an

15 mıııı bilmiyorumkismile dr un ne dıyo bu durumaa normalmıymış yanııı

kızlarrr ben çıkıyorm son saatlerde katılamadım muhabbetinize biraz yogunlaştı burası
neyse pztesiye kadar yokum ben yarın yarım gündü zaten izin aldım gelmicem işe :)))

hepinizi öpüyorum görüşmek üzere hoşçakalınnn

karasuyum ayrıca hayırlı olsun almışsın tabletleri hadi bakalım inşallah vesile olur tatlım..bende bu akşam kocişimle konusup ikna ederim inş :Saruboceq:

Şekerciklerim çok acıktım cokacimcoook yimaamı yiyip geliyom kaybolmayın haaaa yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…