Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın fıstıklarrrrr opuyorumnanaktan
nabersiniz?
ay evde olmak ne süper bişi ya :lepi:

bu arada geçmiş olsun yelizcim :teselli:

çok geçmiş olsun canmmm bol bol limon tüket walla çok işe yarıyooo hele sıcak duya sık iç

günaydın cnm hoşgeldinopuyorumnanaktan

limonu çok seviomm zateennnn ama sıcak suyla denemedimm hiççç.eve gidincee deniyimm.havada çok kötü yagmur var kapalııı:gitme: bide hasta olunca insanın evde yatagında olası gelio yaaa :gitme::gitme:

günaydınn cnmmmm veee diger bütün tatlı hatunnlarr napıosunuzzzzz.
ben çok hastayım yaaaa ateşim varrr bunum akıyooo :gitme::gitme:

geçmiş olsun canım benım dıkkat et kendıne bu havalar mavedıyor ınsanı boylee :teselli:

heeeeeeeee tamam bi ara benim eşimde istemiyordu sonra anlaştık ikiimizinda facesi olduuu

benım unı sondayken vardıı zaten bulmam gereken tum arklarımı buldum msn de görüşüyoruzzz face ın amacı eskı arklarını bulmak değil mı ben de buldum bayaaa sonra da eşim de kapat dedı tmm dedımm kıramam ben onuu :asigim:

günaydın herkeslereee...

gunaydınn canımmm

günaydın fıstıklarrrrr opuyorumnanaktan
nabersiniz?
ay evde olmak ne süper bişi ya :lepi:

bu arada geçmiş olsun yelizcim :teselli:

gunaydın şekerım nanemmmm

geçmiş olsun yeliz.çok şükür iyiym bende şimdilik bir sorun yok.hafta olupta bebişi görseyidk diye biraz sabırsızlnaıoyourm o kadar

arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacaktı.
ben 3 aylık evliyim ve 10 gündür midem aşırı bulanıyor regli dönemim geçeli 8 gün oldu.fakat bende polikistik over vardı acaba hamile miyim
test yapmaya korkuyorum 10 gün önce yaptım olumsuz çıktı moralim çok bozuldu
bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

gökcegökce sizde sanırım hamilesiniz
ilk belirtileri nelerdi internetteki sayfalar hep aynı şeyi anlatıyor
ben yasayan birilerinden öğrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…