Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ıyısın sukurrr canım benım korktum bende walla benım bulantılar sorma cok kotuuu cınm yaaa:bbo:

Sağol canım benım ilgin için;yolunda hersey şükür.Ama acık olursa cumartesi gitmek istiyorum doktoruma hem de bebeğimi görürüm özledim aklım onda;görürsem ve herseyın yolunda oldugunu duyarsam çok daha rahat ederim..

Ayy kıyamam olsun canım bebişin sağlıklı olsunda..Biliyorsun geçici bir durum geçicek yakında inşallah.Bu bebişinin iyi oldugunu büyüdüğünü gösteriyor.Bak ben de tık yokeyvahedigeldismile

slm pıtrcıklarım nasılsınızzopuyorumnanaktan

merva kanamanmı oldu canım hayırdır nasılsın ıyısındır umarımbilmiyorumkismile
hoşgeldin balımmmmolumunekankayizsmile
hosbuldummm.tskkrler hepinizede.öylemi artik sabahlarida burdayim desenize

herzamn beklerizz cnmm herzamnnnsositososito
kızlarr benim kociş geldi yemek yicezz gellmeye çalışırım yineeeeopuyorumnanaktan

Evet canım benim kocişte öyle..Kardeş kardeş sarılıos koklaşıos o kadarkaydirigubbakcemile3 Ama bebişimiz var o herseye deger...Biz dayanırız ne olcak..

oyy sorma gardaşşş bi bulantım var ki düşman başınaakaydirigubbakcemile3
hımm sen ıyısın canım bol bol eksın ıyı gelır ınsana ben hıc ıstemıyorum artıkk bum bum gozum hıcbırsey gormuyo hersey kokuyo sabun kokusu bıle tıksındırıyo heçç yanaşamıyo bılem aklinialirimsmile

evet ya bu esler neden hamile olunca uzaklasiyorlar.benimkide öyle yoksa eskisi gibi güzel bulmuyo mu beni kizlarr .

Evet canım benim kocişte öyle..Kardeş kardeş sarılıos koklaşıos o kadarkaydirigubbakcemile3 Ama bebişimiz var o herseye deger...Biz dayanırız ne olcak..

olsun boşver dediğin gibi bebişiniz herşeye değer..zemuszemus yeterki o sağlıklı doğsun zaten yine ekşın zamanı başlar..hihoyyyt

evet ya bu esler neden hamile olunca uzaklasiyorlar.benimkide öyle yoksa eskisi gibi güzel bulmuyo mu beni kizlarr .

yok kızz ne alaka var ekisi gibi bulmaması bebişine bişiy olucak diye korkuyolarda ondann..
merak etme doğum olduktan sonra gösterir beğenip beğenmediğini..:kedi:
bu arada kendinden bahset bakalım kac yıllık evlsin.:hulya:.galiba hamişsinde..:CüvCüv:

Son düzenleme:

Yok canım alakası bile yok...
Niye begenmesın ki sen eski sensin..Azcık kilo alsan ne olcak ki..

uzaklaşmasının sebebi bebek varken ilişkinin tehlikeli oldugunu düşünmesindendir...

öpüyom nanaktan sizi vee biz kaçarr :CüvCüv:

Kızlar ben de çıkıyorum..Kocişle az vakit geçireyim...
Öptüm hepinizi yarın görüşürüz ınsallah!

ne bilim hic bu konuda konusmuyoda benim esim bilmece cözmeye calisiyorum.evet canim iki yillik evliyim vede hamileyim.biraz plansiz oldu benim hamilelik onun icin hic alisamadim yani tadini hic cikaramadim takii burdaki hamissleri görene kadar

ne bilim hic bu konuda konusmuyoda benim esim bilmece cözmeye calisiyorum.evet canim iki yillik evliyim vede hamileyim.biraz plansiz oldu benim hamilelik onun icin hic alisamadim yani tadini hic cikaramadim takii burdaki hamissleri görene kadar
canım bebişin hayırlı olsun allahım sağlıklı kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin.:Saruboceq:.plansız olmuş olsada hiç olmassa bizler gibi beklememen daha iyi olmuşş..boşver düşünme başka bişiy bu anın tadını cıkarmaya bak.:CüvCüv:.senin yerinde olmak isteyene kac kişi varr..boshayallersmile.sen istemeden ulaşmışsın bu sevgiye ama bu sevgiyi isteyipte 10 yıl kavuşamayanda var..:gitme:yani kıymetini bill şeker..yerimseniben

slm kızlarrrrr nasılsınız

selam canımmmm hoşgeldinn...opuyorumnanaktan

kızlarrr ya benim cıkmam lazımm hepinizi en kocamanından öptümmm yarın görüşürüzzz başş başş şekerler...

SELAM KIZLAR YİNE GELDİM BENNN sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…