arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacaktı.
ben 3 aylık evliyim ve 10 gündür midem aşırı bulanıyor regli dönemim geçeli 8 gün oldu.fakat bende polikistik over vardı acaba hamile miyim
test yapmaya korkuyorum 10 gün önce yaptım olumsuz çıktı moralim çok bozuldu
bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Günaydın kızlar...yeliz geçmiş olsun
Günaydın kızlar...yeliz geçmiş olsun
canım hoşgeldın hayrlı olsn yenı evlıymıssın daha polikistik over tanısını nasıl koyyolar hemen
yaa alla alla bu doktorlarıda anlamıom neyseee
reglın 8 gün gecmıs test yapsan çıkar şu an hiç test yaptın mı ?
regl belirtileri ile gebelık belirtileri benzerdir.mide bulantısı elbettekı belirtidri
ama sadece gebelık oldugu zaman olmazkı bulantı bintürlü sebebi var
önce test yaptırmanı tavsiye ederim...şimdi nedesek yalan
belirtilerle uğraşma günün geçmiş kesin ve net sonucu idrar testıyle alabilirsin
hadi hemen yapıp ya zburaya :)))
saoll canımmmm:gitme::gitme: hoşgeldinnnsen nasılsınnnopuyorumnanaktan
günaydın idilcim hoşgeldin :)
tesekkür edrim şimdi okuldayım
okul çıkışı gidip bir test yaptırayım ama dediğim gibi olumsuz olmasından
benneyaptımki
bilmiyorumkismile
kız kiloları o kadar dert etmiyorum da çatlaklar çok fena yaaa
kıçımda bile çatlak var ne yapıcam ben krem kullanıyorum ama işe yaramıyo her tarafım çatladı zebraya döndümmmm :roflol:
canım benim ben de çatladım hele ki cilt yapın müsayitse çatlamaya kesin çatlıyorsun ben o kadar önleme rağmen karnım çatladı 8.ayın sonuna doğru o zamana kadar hiç birsey yoktu bebek dustukce asagıya baskı oluyo alt bolgede benımde catlagım gobek delığımın altında kalcak sekılde ama yıne de catladı ıste kılodun altında kalıyo ama cıplak baktınmı bellı oluyo sınır bozucu napalım bu kadar olsun ...zamöanla alısıyo ınsan..çok fena kasılmalarım var kızlar :2:
saoll canımmmm:gitme::gitme: hoşgeldinnnsen nasılsınnnopuyorumnanaktan
canım benim ben de çatladım hele ki cilt yapın müsayitse çatlamaya kesin çatlıyorsun ben o kadar önleme rağmen karnım çatladı 8.ayın sonuna doğru o zamana kadar hiç birsey yoktu bebek dustukce asagıya baskı oluyo alt bolgede benımde catlagım gobek delığımın altında kalcak sekılde ama yıne de catladı ıste kılodun altında kalıyo ama cıplak baktınmı bellı oluyo sınır bozucu napalım bu kadar olsun ...zamöanla alısıyo ınsan..
gecmıs olsun canım neyın var
kızlar gunaydınlar hepinize
Günaydın canım..
kız seninki yine iyiymiş külodun altında kalıyo...benim çatlaklarımı görsenn korkarsın
kızlar gunaydınlar hepinize
canım benim ben de çatladım hele ki cilt yapın müsayitse çatlamaya kesin çatlıyorsun ben o kadar önleme rağmen karnım çatladı 8.ayın sonuna doğru o zamana kadar hiç birsey yoktu bebek dustukce asagıya baskı oluyo alt bolgede benımde catlagım gobek delığımın altında kalcak sekılde ama yıne de catladı ıste kılodun altında kalıyo ama cıplak baktınmı bellı oluyo sınır bozucu napalım bu kadar olsun ...zamöanla alısıyo ınsan..
gecmıs olsun canım neyın var
karnında var mıbilmiyorumkismile
sağol canım izleyım bakayım benım bıldıgım mıymıs..ben bılıyorum duz orgu lastık ...aslında kafamda cozdum modelıde kulqaklarını cıkaramadım tam acaba bır mı ormus ayrı mıTinker videolu çok güzel buldum
örgüyenasıl başlanır düz naısl örülü Düz örgü nasıl örülür? - UZMANTV
lastik nasıl örülür Lastik örgü nasıl yapılır? - UZMANTV
nihayettttttttttttttt açıldı :) tinkercimm facebookta sana özel mesaj olarak çatlaklarımı gönderdim :)
Günaydın Millet nasılsınızzzz?..opuyorumnanaktan
kız delı dur bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?