Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar merhaba.size bir sorum olacak.kanda BHCG testiiçin aç veya tok olmak fark etmiyor değil mi?

Kızlar ben çıkayım yavaştan...
Yarın için bana dua edin emi..
Çok öptüm hepinizi;görüşmek dileklerimle kocaman kocaman öptüm siziopuyorumnanaktan

öyle evet mecburiyetler iste canim.sende galiba anladigim kadariyla bebek haberi bekliyosun sayfalari okudumda.ins bekledigin haberi alirsin dua ediyorum senin ve tüm isteyenler icin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar merhaba.size bir sorum olacak.kanda BHCG testiiçin aç veya tok olmak fark etmiyor değil mi?
yok canım fark etmez ne zaman istersen o zaman yaptırırsın..
Kızlar ben çıkayım yavaştan...
Yarın için bana dua edin emi..
Çok öptüm hepinizi;görüşmek dileklerimle kocaman kocaman öptüm siziopuyorumnanaktan

tamam canım iyi geceler yarın içinde bol şansss sana inş. güzel gecer dikkat et öpüyorum seni..

öyle evet mecburiyetler iste canim.sende galiba anladigim kadariyla bebek haberi bekliyosun sayfalari okudumda.ins bekledigin haberi alirsin dua ediyorum senin ve tüm isteyenler icin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canımm hemde cokkk istiyorum allahım inş. beni ve bütün isteyenlere nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:.
allah razı olsun canımm cok sağol..opuyorumnanaktan

YAAA off misafirler var ama aklım sizde çok heyecanlıyım kızlar yarın sabah test yapıcam offf inşallaaaaaaah Allahııııııım neolurrr heyecandan kimseyide duymuyorum misafrlerimden birtaneside epey bir geveze hiç susmadııı adammm bende sürekli elimi karnıma götürüyorum bnm karnım acayip şiştii psikolojiko olarak karnımı bile şişirttim yaaakaydirigubbakcemile3 eğer çok yakında bebeğime hamile kalamzsam kızlar kafayı yicem benide toipğin ilk kafayı yiyeni olarakk kayıtlara geçirirsinizz topiğin enleriiini seçiyordunuzz ya bnm içinde bebeği gelmio die delirdi yazınkaydirigubbakcemile3 neyse kızlar çok konuştum gidiyorum az daha kafamı şişirsinler zaten çok yoruldummm yaaa

kızzz allah seni ne yapmasınnn akşam akşam güldürdünya beni allahımda innnnşallahhhhhh yarın sabah senin yüzünü güldürsün..
canım benim yaa o kadar cok istiyorumki yarın sabah topiği actığımdan senin hamiş haberini almayı..sen hamişkalda enlere yazmayalım adını kafayı yedi diye...aslında senide enlere en sabırsız yazmalı..

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı lmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Kaçakçı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana klava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :CüvCüv:
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş :1ninca:
Nane........................ En ÇıtıPıtı boshayallersmile
Merve....................... En Güleç :lepi:
Zonox....................... En Sabırsız kaydirigubbakcemile2
Emoş....................... En Uykucu mirmirmirmir
Pembedana.............. En dost olumunekankayizsmile
Hatunsultan.............. En Pesimist :sinifsinif:
seliz......................... En bebek isteyen

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

slmmm kızlarrrrr nasılsınızz bakalımmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yaa şu listeye beniidee en hastaaa diee sokarmısınızzz hepp hastayımm daaaa

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı lmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Kaçakçı -tatlicadiarzu-
GamzeliKiz.............. En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana klava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :CüvCüv:
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş :1ninca:
Nane........................ En ÇıtıPıtı boshayallersmile
Merve....................... En Güleç :lepi:
Zonox....................... En Sabırsız kaydirigubbakcemile2
Emoş....................... En Uykucu mirmirmirmir
Pembedana.............. En dost olumunekankayizsmile
Hatunsultan.............. En Pesimist :sinifsinif:
Seliz......................... En bebek isteyen
Yelizcem...................En hastaa :2:

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5
[/QUOTE]

Son düzenleme:
evet canım bir yıldır birbirimizi tanımaktan artık liste bari yapalım dedik..

selam gökcemm hoşgeldin..

canım yaa ben mertişko ya aldığım yenı cıcılerın fotolarını album yaptım koydum ama bır kaç tane daha koymaya çalışıorum eklemeıyorr nedenkıı bilmiyorumkismile yuklemede hata var dıo anlamadımm diğerlerını yukledı ama nedenkı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…