- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
arkadaşlar merhaba.size bir sorum olacak.kanda BHCG testiiçin aç veya tok olmak fark etmiyor değil mi?
teşekkür ederim ademerve..
Kızlar ben çıkayım yavaştan...
Yarın için bana dua edin emi..
Çok öptüm hepinizi;görüşmek dileklerimle kocaman kocaman öptüm siziopuyorumnanaktan
yok canım fark etmez ne zaman istersen o zaman yaptırırsın..arkadaşlar merhaba.size bir sorum olacak.kanda BHCG testiiçin aç veya tok olmak fark etmiyor değil mi?
Kızlar ben çıkayım yavaştan...
Yarın için bana dua edin emi..
Çok öptüm hepinizi;görüşmek dileklerimle kocaman kocaman öptüm siziopuyorumnanaktan
öyle evet mecburiyetler iste canim.sende galiba anladigim kadariyla bebek haberi bekliyosun sayfalari okudumda.ins bekledigin haberi alirsin dua ediyorum senin ve tüm isteyenler icin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
YAAA off misafirler var ama aklım sizde çok heyecanlıyım kızlar yarın sabah test yapıcam offf inşallaaaaaaah Allahııııııım neolurrr heyecandan kimseyide duymuyorum misafrlerimden birtaneside epey bir geveze hiç susmadııı adammmbende sürekli elimi karnıma götürüyorum bnm karnım acayip şiştii psikolojiko olarak karnımı bile şişirttim yaaakaydirigubbakcemile3 eğer çok yakında bebeğime hamile kalamzsam kızlar kafayı yicem benide toipğin ilk kafayı yiyeni olarakk kayıtlara geçirirsinizz topiğin enleriiini seçiyordunuzz ya bnm içinde bebeği gelmio die delirdi yazınkaydirigubbakcemile3 neyse kızlar çok konuştum gidiyorum az daha kafamı şişirsinler zaten çok yoruldummm yaaa
Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııılmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben
KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Kaçakçı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynanaklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :CüvCüv:
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş :1ninca:
Nane........................ En ÇıtıPıtı boshayallersmile
Merve....................... En Güleç :lepi:
Zonox....................... En Sabırsız kaydirigubbakcemile2
Emoş....................... En Uykucu mirmirmirmir
Pembedana.............. En dost olumunekankayizsmile
Hatunsultan.............. En Pesimist :sinifsinif:
seliz......................... En bebek isteyen
Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5
evet canım bir yıldır birbirimizi tanımaktan artık liste bari yapalım dedik..listen cok hos olmus canim yaaa
slm şekerler
evet canım bir yıldır birbirimizi tanımaktan artık liste bari yapalım dedik..
selam gökcemm hoşgeldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?