selam kızlarr men geldimm nasılsınız bakem ben çok yoruldummmkaydirigubbakcemile2
biz geldikkkkkkkkkkkkkk :hulya:
kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmm yine :)
hoşbuldum. baharişkom nasıllll?
hoşgeldinizzzzzzzopuyorumnanaktan
iyi galiba teyzesii uyuyo şimdi :) deniz nasıl denizz
hoşbuldukkkk Şeniz
valla denizde iyi herhalde bilmoorumki. ama hareketler aazaldı yeri daraldı galiba artııksende vajinal bi değişiklik varmı idil? yani benim yumuşama var gibi öyle hissediyorum bide böyle dışa doğru çıkıntı olmuş acaba kilodanmı o çıkıntı?
hareketleri niye azaldı kii...ben eskisinden daha çok hissediyorum bilmiyorumkismile kaburgalarıma tekme atıyo.
vallahi vajinal bir değişiklik yok canım bilemiycem :sm_confused:
ben geldimm...yemeğimi yedim koçişimide gönderdim..
inşallah elektirik gitmesse fatmagülü izlicem..ayy burda bir fırtına var sormayın gitsin..
yok yok bende eskisinden daha sert hissediyorum gece uyandırıyo artık sıpa beni ama bütün gün durmuyodu şimdi o kadar sık hareket etmiyo ama edincede canımı acıtıyo özellikle rahim ağzıma doğru hep kafa atıyo. biliyorsunki benim bebiş dünyaya gelmeye pek meraklı.
selam kızlarr .. idilcimm... suuu. superisi....nasılsınızzzz
ben geldimm...yemeğimi yedim koçişimide gönderdim..
inşallah elektirik gitmesse fatmagülü izlicem..ayy burda bir fırtına var sormayın gitsin..
selam kızlarr .. idilcimm... suuu. superisi....nasılsınızzzz
oooo annemiz gelmişşşş... nasılsın canım? bebik nasıl?
hoşgeldiiiiinnnnn a.s.
iyiyiz cnm. oglum uyuyor bende topike geldim . uyanınca acil cıkıyorum sakın yanlıs anlamayın..
sen nasılsın idilim. az kaldı seninde.dolap süslemişssin cok güzel olmus..
hoşbuldum canımm...koçişim nöbetci bugün şekerim yarın sabah gelicek..hoşgeldin canım afiyet olsun nereye gönderdin kız kocişi, arıların işi bitmediii aklinialirimsmile
sorma canım yaa hafta sonu kar geliyomuş birde donduk vallahii..hoşbuldum hayatımm..ay burayıda sel götürüyo yaaa. hoşgeldin bu arada a.s.
hoşgeldin canım ciceklerinizi gördüm maşallahh cok seveniniz varmış..selam kızlarr .. idilcimm... suuu. superisi....nasılsınızzzz
yok canım yanlış anlamayızz sen bebişe bak :)
ben iyiyim evet az kaldıı eyvahedigeldismile
teşekkür ederim teyzesiii :)
doğumun nasıl geçti? normal mi oldun sezeryan mı?
hoşbuldum canımm...koçişim nöbetci bugün şekerim yarın sabah gelicek..
aman boşver arıları bugün dinlenicem yarın devam..
sorma canım yaa hafta sonu kar geliyomuş birde donduk vallahii..hoşbuldum hayatımm..
hoşgeldin canım ciceklerinizi gördüm maşallahh cok seveniniz varmış..
kızlar aniden gidersem bilimki elektirik gitti.
slmm gamzeli kız nasılsın cnm,bu topiğe arada giriyorum cnm seni görüncede hemen yazmadan geçemiyorum,regli oldunmu cnm yada gününe varmı?benimde günüme sayılı günler kaldı,sende belirti filan varmı merak ettimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?