canım yaa ben mertişko ya aldığım yenı cıcılerın fotolarını album yaptım koydum ama bır kaç tane daha koymaya çalışıorum eklemeıyorr nedenkıı bilmiyorumkismile yuklemede hata var dıo anlamadımm diğerlerını yukledı ama nedenkı yaaa
bir yildir mi tanisiyosunuz sanki yillardir birbiriniz taniyor gibi sohbetleriniz var.ah ben neden burayi daha önce kesvetmemisim
canım fotoğğrafların büyük olduğu için yüklemiyodur..biraz fotoları kırp o zaman yükler..
neyse kızlarr ben kaçıorummmm saol hatçem yardımın içinn yarın da bı bakayım olmadı yıne danışırım sızlereee kocaccımmmmm rahat durmuyorrr görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet canım aralıkta tam tamına 1 yıl olucakk.:lepi:ve hatta sanal alemden cıktık gercek hayattada görüşen arkadaşlarımız var.olumunekankayizsmile.sende şimdiden sonra katılırsın canım ne olucak sanki..kaydirigubbakcemile5
ayyy 7.kutuya geçmişim hihoyyythihoyyythihoyyyt
eyvahedigeldismile
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün ikinci posta uykuya yatmamaya karar verdim :))
hava güneşli burda,çıkıp sahilde biraz yürüyüş yapıcam..
günaydın kızlarrrrzemuszemus
ayyyyhhhh test yapamadım kızlar yaamafoldumben dün gece kayınvaldemgilde kalmak zorunda kaldıkk elektrikler gitti kayınpederim yoktu korkmasınlar diyee mecbur kaldık:gitme:.test evde kaldı.zaten sabahki ilk idrarda gitti:roflol: kayınvaldem kahvaltı hazırlmış kızlar ben faceten doğum günü kutlamalarıma cvp yazıyordum hemen çıkmam lazım gelirim yinee
buarada herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.....turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?