günaydın karagül seni bulmuşken yapışayım hemen sana :)).canım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.hiç günüm aksamaz normalde ilk defa oldu.onun dışında dün her an olacakmışım gibi hissettim.ayakta kaldığım an hemen belime sancı girdi.bugün pek bişey hissetmiyorum sence hamile olabilir miyim.ama başka belirtim yok farkettiğim.
günaydınnnn kızlarrrrrr ben geldim..
günaydın canım yerimde değildim şimdi gördümyerimseniben
inş.hamişsindir ama bence ümitlenmeden önce birkaç gün bekle
belirtilere asla takılma çünkü adet belirtileriyle aynı canım.CADIARZU
hadi bakalım inş seninde müjdeni yakın zamanda alırız:Saruboceq:
canim tskkrler.denicem umarim yapabilirim.inanmiyorum desene ayni zamanda hamile kalmisiz.
günaydın karagül seni bulmuşken yapışayım hemen sana :)).canım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.hiç günüm aksamaz normalde ilk defa oldu.onun dışında dün her an olacakmışım gibi hissettim.ayakta kaldığım an hemen belime sancı girdi.bugün pek bişey hissetmiyorum sence hamile olabilir miyim.ama başka belirtim yok farkettiğim.
benim de adetim hiç gecikmezdi canım, bir gün geciktikten sonra test yaptım ben...
aynen dediğin gibi her an adet olacakmışsın gibi hissediyordum....
bence test yapabilirsin ama negatif çıkarsa üzülmek yok tamam mı olumunekankayizsmile
bu arada günaydınn günaydın demeyi unuttum :)) hihihi
günaydın idilim hoşgeldin
nasılsın opuyorumnanaktan
benim de adetim hiç gecikmezdi canım, bir gün geciktikten sonra test yaptım ben...
aynen dediğin gibi her an adet olacakmışsın gibi hissediyordum....
bence test yapabilirsin ama negatif çıkarsa üzülmek yok tamam mı olumunekankayizsmile
bu arada günaydınn günaydın demeyi unuttum :)) hihihi
Hoşbulduk canımmm...iyi sayılırım bu gece pek uyuyamadım ağrıdan :gitme: kalktım işte yine sabahın köründee temizlik filan derken saat 9,30 oldu , kızları bi kontrol edeyim dedim :)
sen nasılsın?
bu arada dün alınacakların listesini konuşuyorduk ya , ablam sağolsun bana tiyolar verdi :)
- 3 biberon (büyük-orta boylu ve küçük)
- Eozin (göbeği temizlemek için)
- Krem , şampuan
- Serum fizyolojik (tuzlu su, hani bebişlerin burunlarını, gözlerini temizlemek için kullanılan sular)
:CüvCüv:
inşallah idilim.ama dün sabah yaptım negatif çıktı.biliyosun dün olmam gerekiyordu.idrar testi yapmak istemiyorum.yarın zaten pazar açık eczane bulmam zor aramamda :).p.tesi de olmazsam ilk işim hastaneye gidip test yaptırmak.olmazsa üzülürüm ama yapacak bişey yok 3.günü doktora gidicem iyice bir baksınlar sorun neyse ona göre çözüm bulalım.
Hoşbulduk canımmm...iyi sayılırım bu gece pek uyuyamadım ağrıdan :gitme: kalktım işte yine sabahın köründee temizlik filan derken saat 9,30 oldu , kızları bi kontrol edeyim dedim :)
sen nasılsın?
bu arada dün alınacakların listesini konuşuyorduk ya , ablam sağolsun bana tiyolar verdi :)
- 3 biberon (büyük-orta boylu ve küçük)
- Eozin (göbeği temizlemek için)
- Krem , şampuan
- Serum fizyolojik (tuzlu su, hani bebişlerin burunlarını, gözlerini temizlemek için kullanılan sular)
- bebek pamuğu
:CüvCüv:
canım benim ya sen çok yoruyorsun kendini hergn temizlik yapıyorsun biraz dinlen hayatım sana yardım edecek kimse yok mu herşeyi tek başına hallediyorsun?
artık zaman yaklaşıyo canım temizlik yapmak içinde kendini bu kadar yokmalmaz:
demiştim ya canım düşündükçe bir sürü eksik çıkarkafamçokkarıştı
özelliklede yeni doğum yapmış arkadaşlardan fikir almak lazım
yaaa aslında benimde içim gidiyo bişeyler almak istiyorum ama erken diye düşünüyorum
yavaş yavaş başlasam fena olmaz baksana ne kadar çok alıbacak şey var
bir yatakla ve kıyafetle bitmiyo yanii a.s
ay ne yapıyım kızz sabahın 5-6'sında başka ne yapılır kii :)) eşim işe gitti
yardım edecek kimse de yok açıkcası çevremde bir görümcem var o da çocuklarını alıp arkadaşına yatıya gitti 1 haftadır gelmedi,lmaz: ay anlamıyorum böyle insanları yaaa çocuklar da bir yaramaz kii sorma gitsinnn , arkadaşın değil de canın ciğerin olsun bir hafta kalınmaz orda yaaa üstelik arkadaşı yeni evlendii .... bu kadar da düşüncesizlik olmaz :mymeka:
benim için hava hoşşş evimin içine etmesinler de :roflol: :roflol: hep orda kalsın :roflol: :roflol:
nedir bu görümcelerden çektiğimiz :mymeka:
yardım edecek kimse de yok açıkcası çevremde bir görümcem var o da çocuklarını alıp arkadaşına yatıya gitti 1 haftadır gelmedi,lmaz: ay anlamıyorum böyle insanları yaaa çocuklar da bir yaramaz kii sorma gitsinnn , arkadaşın değil de canın ciğerin olsun bir hafta kalınmaz orda yaaa üstelik arkadaşı yeni evlendii .... bu kadar da düşüncesizlik olmaz :mymeka:
benim için hava hoşşş evimin içine etmesinler de :roflol: :roflol: hep orda kalsın :roflol: :roflol:
Canım bence ağırlaşmadan hallet bu işleri...
ben de öyle düşünüyordum daha erken diye ama şimdi yarım saat yürüyorum yoruluyorum bir şeye de bakamıyorum...
tabi sen bilirsin :)
hakikaten görümcende rahat hatunmuş
hem çocuklar yaramaz hem arkadaşı yeni evliilmaz:
ahh bu görümceleeeer alsanaalsanasmile
evet canım ya haklısın ben yavaş yavaş başlıyım en iyiisi
ayyy heyecanlandım birdeen:asigim:
Canım bence ağırlaşmadan hallet bu işleri...
ben de öyle düşünüyordum daha erken diye ama şimdi yarım saat yürüyorum yoruluyorum bir şeye de bakamıyorum...
tabi sen bilirsin :)
aman görümceleri açma valla benimkilerde insan kullanmayı çok seviyor.küçük görümcemle zaten muhattap olmuyorumda.büyük olan evli 2 çocuğu var çok güzel bir evi var kocasının durumu çok iyiymiş sonradan bozulmuş.ama şuan bana göre çok iyi ama o sürekli ağlıyor annesine babasına.sağlık güvenceleri yoktu iki yıla kadar artık var biz çalışıyormuş gibi her ay hanfendinin sigortasını yatırıyoruz.o evinde rahat rahat çocuklarını büyütüyor bende burda akşama kadar çalışıyorum.
olur mu öyle şey yaaaaa buna ben şahsen izin vermezdim ohhhhh sen akşama kadar çalışşşş yorull o da evde poposunu büyütsünn ....sinir oldum vallaaaa Allah korusun siz bu duruma düşseniz aynı şekilde yardımcı olur mu size? Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?