Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın canım yerimde değildim şimdi gördümyerimseniben
inş.hamişsindir ama bence ümitlenmeden önce birkaç gün bekle
belirtilere asla takılma çünkü adet belirtileriyle aynı canım.CADIARZU
hadi bakalım inş seninde müjdeni yakın zamanda alırız:Saruboceq:

inşallah bitanem ya hamileyidir.p.tesiye kadar beklicem.inşallah aranıza katılırım.

benim de adetim hiç gecikmezdi canım, bir gün geciktikten sonra test yaptım ben...
aynen dediğin gibi her an adet olacakmışsın gibi hissediyordum....
bence test yapabilirsin ama negatif çıkarsa üzülmek yok tamam mı olumunekankayizsmile

bu arada günaydınn günaydın demeyi unuttum :)) hihihi

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın idilim hoşgeldin
nasılsın opuyorumnanaktan

günaydın idilim hoşgeldin
nasılsın opuyorumnanaktan

Hoşbulduk canımmm...iyi sayılırım bu gece pek uyuyamadım ağrıdan :gitme: kalktım işte yine sabahın köründee temizlik filan derken saat 9,30 oldu , kızları bi kontrol edeyim dedim :)

sen nasılsın?

bu arada dün alınacakların listesini konuşuyorduk ya , ablam sağolsun bana tiyolar verdi :)

- 3 biberon (büyük-orta boylu ve küçük)
- Eozin (göbeği temizlemek için)
- Krem , şampuan
- Serum fizyolojik (tuzlu su, hani bebişlerin burunlarını, gözlerini temizlemek için kullanılan sular)
- bebek temizleme pamuğu

:CüvCüv:

inşallah idilim.ama dün sabah yaptım negatif çıktı.biliyosun dün olmam gerekiyordu.idrar testi yapmak istemiyorum.yarın zaten pazar açık eczane bulmam zor aramamda :).p.tesi de olmazsam ilk işim hastaneye gidip test yaptırmak.olmazsa üzülürüm ama yapacak bişey yok 3.günü doktora gidicem iyice bir baksınlar sorun neyse ona göre çözüm bulalım.

canım benim ya sen çok yoruyorsun kendini hergn temizlik yapıyorsun biraz dinlen hayatım sana yardım edecek kimse yok mu herşeyi tek başına hallediyorsun?

haaa dün test yaptın yani orayı kaçırmışım...o zaman bekle azıcık dediğin gibi pazartesiye kadar olmazsan kandan baktırırsın...inşallah hamilesindir canım :Saruboceq:

artık zaman yaklaşıyo canım temizlik yapmak içinde kendini bu kadar yokmalmaz:
demiştim ya canım düşündükçe bir sürü eksik çıkarkafamçokkarıştı
özelliklede yeni doğum yapmış arkadaşlardan fikir almak lazım
yaaa aslında benimde içim gidiyo bişeyler almak istiyorum ama erken diye düşünüyorum
yavaş yavaş başlasam fena olmaz baksana ne kadar çok alıbacak şey var
bir yatakla ve kıyafetle bitmiyo yanii a.s

canım benim ya sen çok yoruyorsun kendini hergn temizlik yapıyorsun biraz dinlen hayatım sana yardım edecek kimse yok mu herşeyi tek başına hallediyorsun?

ay ne yapıyım kızz sabahın 5-6'sında başka ne yapılır kii :)) eşim işe gitti
yardım edecek kimse de yok açıkcası çevremde bir görümcem var o da çocuklarını alıp arkadaşına yatıya gitti 1 haftadır gelmedi, lmaz: ay anlamıyorum böyle insanları yaaa çocuklar da bir yaramaz kii sorma gitsinnn , arkadaşın değil de canın ciğerin olsun bir hafta kalınmaz orda yaaa üstelik arkadaşı yeni evlendii .... bu kadar da düşüncesizlik olmaz :mymeka:
benim için hava hoşşş evimin içine etmesinler de :roflol: :roflol: hep orda kalsın :roflol: :roflol:

nedir bu görümcelerden çektiğimiz :mymeka:

Canım bence ağırlaşmadan hallet bu işleri...
ben de öyle düşünüyordum daha erken diye ama şimdi yarım saat yürüyorum yoruluyorum bir şeye de bakamıyorum...
tabi sen bilirsin :)

hakikaten görümcende rahat hatunmuş
hem çocuklar yaramaz hem arkadaşı yeni evlii lmaz:
ahh bu görümceleeeer alsanaalsanasmile

evet canım ya haklısın ben yavaş yavaş başlıyım en iyiisi
ayyy heyecanlandım birdeen:asigim:

hakikaten görümcende rahat hatunmuş
hem çocuklar yaramaz hem arkadaşı yeni evlii lmaz:
ahh bu görümceleeeer alsanaalsanasmile

yaa hiç sormaaa...eşimin ablası büyüğü yani bir şey diyemiyo...dediği zamanda aldığı cevap şu ''bana kimse karışamaz'' kaydirigubbakcemile3

evet canım ya haklısın ben yavaş yavaş başlıyım en iyiisi
ayyy heyecanlandım birdeen:asigim:

evet canım çok heyecanlıııı :) benim bi sürü eksiğim var keşke önceden alıp koysaydım bir köşeye çok pişmanım valla....

aman görümceleri açma valla benimkilerde insan kullanmayı çok seviyor.küçük görümcemle zaten muhattap olmuyorumda.büyük olan evli 2 çocuğu var çok güzel bir evi var kocasının durumu çok iyiymiş sonradan bozulmuş.ama şuan bana göre çok iyi ama o sürekli ağlıyor annesine babasına.sağlık güvenceleri yoktu iki yıla kadar artık var biz çalışıyormuş gibi her ay hanfendinin sigortasını yatırıyoruz.o evinde rahat rahat çocuklarını büyütüyor bende burda akşama kadar çalışıyorum.

olur mu öyle şey yaaaaa buna ben şahsen izin vermezdim ohhhhh sen akşama kadar çalışşşş yorull o da evde poposunu büyütsünn ....sinir oldum vallaaaa Allah korusun siz bu duruma düşseniz aynı şekilde yardımcı olur mu size? Çok üzgünüm çoook

bende kabul etmedim ama eşimle bu konuda çok sorunlar yaşadık ama çözemedik.eşime bu talimatı babası verdi ve onun bunun dışına çıkma gbi bi durumu yok.öyle yetişmiş.ben çok zor günler yaşadım evlendikten dört ay sonra bütün altınlarımı kayınpederim aldı işyerinin kasaasında duruyordu.altınlarımı aldı kendilerine sıfır daire aldılar.ben kirada oturuyordum.siz bizim eve geçin dediler bu ev bize küçük geliyor siz daha gençsiniz iki kişisiniz burası şimdilik size yeter biraz idare edin seneye de size ev alırız dediler burayı satıp.ama öyle olmadı oy-turduğum ev eski iyi bakmamışlar eve çok tadilat işi var.fayansları yaptırın dedi kayınpederim bende gerek yok nasıl olsa seneye çıkıcaz dedim ve bana öyle bir kızdı ki ömür boyu unutmam ne evi dedi benim 3 yıl borcum var dedi ağzımı bile açamadım.kızının sigortasını kayınpederim ödüyordu sonra ev kredisini ödemeye başlayınca nasılsa sizde kiradan kurtuldunuz onun yerine benim borcum bitene kadar ablanızın sigortasını siz ödeyin dedi bizde tam 1 yıldır ödüyoruz.off çok konuştum birde bu yazdıklarımı sonra silebiliyor muyum ?

anladım canım gerçekten çok zor yaaa....EDİT'e tıklayıp silebilirsin
eşim böyle bir şeye kalkışsa kıyameti koparırım ... var mı öyle yaa
Allah yardımcın olsun canım ne diyim ki.... çok zor bir durum, anlıyorum seni sonuçta eşinin ailesi , onlarla bir sorunun olduğunda , eşinle olan ilişkinizi de etkiliyo...ama bunlar bayağı abartmış....

SELAMMMM kıslarrrrr nasılsınızzz Ceren canm ben olsamda yani izin vermezdim ama iştee birşey söyledinmi senden kötüsü olmazz..en iyisi uzak olacannnn kafan rahat oluyoooo ama bazı nedenlerden dolayıda insan uzak kalamıyo iş güç vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…