Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi bende bi an yalniz kaldim sandim.ee kendini anlatirmisin biraz bana .:1rolleyes:

tabii memnuniytle :) ben 23 yaşındayın 2009 temmuz ayında evlendim.aslında izmirde yaşıyordum evlenince ankaraya geldim.özel bir şirkette çalışıyorum.yaklaşık 8 aydır çocuk istiyorum.çok fazla önemsememiştim ama son 3 aydır çok istiyoruz.dün adet olmam gerekiyordu ama henüz bişey yok sağ kasığımda ve belimde daha önce yaşamadığım bir sancı var.sanki kasığımı oyuyorlar ve belime vuruyor sancısı.inşallah yerleşme sancısıdır.

neyse sen de kendinden bahseder misin?

tesekrlr canm.bende 23 yasindayim iki yillik evliyim.malum yurtdisinda oldugum icin yabanci dili gelistirmek icin dil kurslarina gidiyodum.hic cocuk düsünmüyodum bu nedenle ve ummadigim bir anda hamileydim simdi aklima geldi anlatirken ayy nasil sok olmus aglamistim.kaydirigubbakcemile3allahin mucizesi iste yumurcak gelmek istemis.simdide evdeyim 32. haftamdayim .bebisi bekliyom:ecrin_bebek:

selammmm hatunlarr anemm kimse kalmamışşşş ayy bu aralar ne yoğunumm ben yavv ölcem yorgunluktannnnnnakannehir

slm canım iyidir ne olsun
ben işteyim hala çalışıyorum:hulya:
sen nasılsın olumunekankayizsmile

off hala çalışıyor musun?? helal olsun valla

hmm anlaşılan epey ürkmüşsün senCADIARZU
allah yardım eder ya öyle yada böyle zamanı geldimi bir şekilde çıkacak :ecrin_bebek:

sorma canım yaaa biraz önce kuzenimle konuştum o da yeni doğum yaptı
çok acıdı filan diye beni korkuttu :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…