off hala çalışıyor musun?? helal olsun valla
evet canım hala çalışıyorum memleketi ben kurtarıcam
sorma canım yaaa biraz önce kuzenimle konuştum o da yeni doğum yaptı
çok acıdı filan diye beni korkuttu :1no2:
akannehir akannehir akannehir
slm burda gebeler o kadar çok ki size sormak istedim gebelikte göğüsteki mavi yeşil damarları sorcaktım bendekiler önceden beri mi var yoksa yeni mi beliriyor anlamadım daha önce hiç dikkat etmemiştim ama adetime daha beş gün var ve on gündür göğsüm şiş ve akıntım var arasıra adet olacakmışım gibi sancı giriyor karnıma biraz yardımcı olursanız sevinirim
kızlar arada gırıp ansızın çıkıyorum kusra bakmayın oglum aglıyordur o ara bılgınız olsun
kızlar ben dün kırmızı kartı yedim bu ay klomene başlıcam kısmetse umarım klomen vesile olur umutlar önümüzdeki aya kaldı ne diyelim hayırlısı..boshayallersmile
teşk. ederim bebeğinizi sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin allah
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir...
Ben de bir bakınayım dedim. Midem yanıyor o kadar çok şükür;bebişte ben de iyiyiz çok şükür.
Bugün doktorumuza gittik.Bebiş büyümüş elleri ayakları nasıl oynuyor o kadar tatlıydı ki maşalllah
Eşimle deli gibi mutlu olduk onu öyle kıpraşırken görünce...Allah'ım herkese nasip etsin bu güzel duyguları yaşamayı inşallah!
oyy maşallah pıtırcığa :)
biz de ilk kıpırtılarını görünce çok şaşırmıştık :)
gerçekten çok güzel bi duygu..
Allah herkese nasip etsin :Saruboceq:
Sağol teyzesi çok teşekkür ederizopuyorumnanaktan
Evet ya ben düşünmemiştim ama bir anda kıpırdamaya başlayınca küçücük haliyle eşimle şaştık kaldık;ama bir o kadar mutlu olduk!
Amin canım inşallah...
Bu arada sen iyisin bebiş iyi demi?Sen de şimdi bu zamanlar büyük ihtimalle bebişin cinsiyetini merak ediyorsundur.İnşallah bir dahaki gidişinizde hayırlısıyla o da belli olur.Güya doktor betadan kız demiş ama bakalım benımde içime senın adına kız doğuyor canım:)
Su'cum ve diğer arkadaşlarım benim midem yanıyor yine..
Kocişin yanına gideyim suratını asmadan:)
Sizi kocaman kocaman öpüyorumm!Allah'a emanet olun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?