Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz senmi geldinnnnnnnnn hoşgeldinn kaydirigubbakcemile2

canlarım merhaba nasılsınız unuttunuzmu beni
ben kızımla uğraşıyorum çok şükür artık kucağımda
sizler naslsınız

mehba cnm hoşgeldinn vereliniortaksen eskilerdensin sanırım adını çok duydum ama ilk defa gördüm seni burda ben 3 aydır buralıyımm yeniyim yaniii kızına rabbimmn sağlık ve güzel kader versinnn darısı olmayanlara inşallahhhhhhh:Saruboceq:

canlarım merhaba nasılsınız unuttunuzmu beni
ben kızımla uğraşıyorum çok şükür artık kucağımda
sizler naslsınız

şenaycım canım benim, çok sevindim burada gördüğüme seni, unutmak ne demek güzelim olur hiç ay ne ayıp hep aklımızdasın arkadaşım ya, kızın nasıl ne güzel çok şükür kucağına almışsın artık, allah sağlıklı uzun ömürler versin sana, eşine ve kızına. diğer kızın da melek olup seni ve kardeşini cennette bekliyor olacak tatlım. Annesine babasına şefaatçi olacak, inşallah yine gelirsin

Son düzenleme:
slm kizlarrr.biraz gec oldu ama yarin okursunuz artik.benim bugundu gunum ama hala tik yokkk gerci kurtajdan sonra dengesi bozulabiliyomus.hamis degilim ondan eminim cunku hicc belirti yok.

emosummmmmm,m arayamadim bugunnn ya isede gitmedimmm :) izin aldimm yarin ariycamm senii mucukkk

tamam meleğimm ara bekliyorummmmmmmmmmmm mucakkkkkkkkkŞeniz
inşallahh gelmez kırmızılarında hamişsindirrrr:CüvCüv:

günaydınn kızlarrr tabii pazar sabahıı hiç kimsecikler yok herkes horul horul kocişlerle uyuyooooosempatiksalakcinni

Gebelik en erken ne zaman belli olur? Gebelik ne zaman başlar, aslında sormak istediğim asıl soru bu? Benim adetime daha 17-18 gün var. Tam bu sıralar benim için "umut günleri". Şimdi bebeğimizin olması için gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Gebelik olursa eğer bunu bir şekilde anlayabiliyor muyuz? Ben şimdi spora da gidiyorum. Bu hafta dikkat etmem gerekir mi? Adetim gelmeden gebelik gerçekleşirse bunun fark edilmeden düşme olasılığı yani tutunamama olasılığı var mı? Bu haftalarda ben neye dikkat etmeliyim? Adetimi bekleyene kadar tamam gün aşırı ilişki, yataktan 1 saat kalkmama, belinin altına yastık koyma vs. bunları biliyorum. Ama dikkat etmem gereken başka neler var? Lütfen tecrübelerinizi paylaşın. Sevgiler.

ben ewleneyim tövbe eve net almicam kahvaltı hazırlarken yazanı ilk defa qörüorum
kaydirigubbakcemile3 ilahiiii napalım valla sabah uyanır uyanmaz topiğe giriyim kızlara slm vereyim diyorum.kahvaltı hazırlarken yamak istiyorum biz burda böyleyiz burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk aileden gibi yaniii herkesi merak ediyoruzoyüzden canım....
ben hala regl olmadım yarın akşam doktora gidicem inşallah hamileyimdir.

test yapmadınmı cnm yapsana

ayy kıss demett senmi geldinn tatlımm hoşgeldinn napıyonn bakemmmm iyimisinizzzzz

selam kızlar iyi akşamlar bugün internet aboneleğimiz sonlanıyor yeniden bağlanana kadar görüşmek üzere

aaaaaa kimseler yokk yaa pazar günlerini hiç sevmiyorumm bu yüzdennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…