Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benım ben de cok ıstıyorum ama maddı acıdan batık durumdayız araba aldık taksıtlerı var..ben calısşmazsam cok zor...bakıcıyı ayarladık cok tatlı bır kadın ıkı cocugu var okula gıden bızım apartmanda oturuyo sabah bırakcaz egeyı ...kocası da cocuk duskunu apartmanın cocukları cıldırıyo onlara gıtmek ıcın...içim rahat ama tek sorun ben egeyı ege de benı ozluyecek...cok zor cok..

Günaydın kızlar :)))

günaydın canımmm...

evet canımm..çook zor olduğunu tahmin edebiliyorumm..hele ilk zamanlar aklın sürekli onda olurr...evle okul yakınmı bari..hani Allah korusun acil bişey olsa hemen bi 10 dakika baksan gelsenn.???

arabayı sıfırmı aldınızz..çokmu borçç..neyse sıkma canını..
Allah yardım eder canım yaaa..

şekerim bu nasıl güzel bir resim ya

evet sıfır aldık ...eskı arabamız problem cıkarıyordu...okul eve yakın degıl yanı zırt pırt cıkamam...4 gıbı evde olcam...9 da eve gelen calışan anneler var allahtan ole degıl tek tesellım o..alısana kadar sorunumuz...aslında erken alışması daha kolay oluyo dıyolar bakalım

evet canım ya en azından çalışma saatlerin çok güzel
hafta sonları evdesin sadece alışana kadar biraz zorlanırsın
ben nasıl yapıcam hiç bilemiyorum

EVET CANIM..çok doğru..çok şükürki saatlerimiz belli..hafta sonları iznimiz varrr..
bunada şükürr.. hiç canını sıkma..emanet edeceğin kadında içine sinmişş..en önemlisi buydu...

günaydın canım hoşgeldin...

hoşbulduk balımmmm

aferim benim çalışkan arılarıma
dimi insan hiç ayrılmak istemiyor..inş bu ayrılık daha fazla uzun sürmez de sürekli birarada olacagınız zamanlar tez gelir balımmm

ben çok şükür iyiyim..bende kocamı zapdetmek için büyük çaba sarfediyorum..sürekli perhizi bozuyor bir türlü engel olamıyorum ama çok kararlı konuştum haftasonu salı günü inş test yapmaya gidicek bakalım bekliyoruz hala inş en kısa zamanda ameliyat olurda bizde çocuk sahibi oluruz..bir kaç aydır acayip ,istekliyim bir bebegim olsun diye çok yogun hissediyorum ama bir türlü olmuyor...

günaydın kızlaaar iyi haftalar

günaydın canım hoşgeldin

günaydın kızlar

sanada günaydın tatlım hoşgeldin

Günaydın kızlar :)))

günaydın ayşemmmmmm bitanemmmmmmm

çok heyecanlıyım ya randevu alayım hemen

aaa gerçektenmiiiii hadi çabuk git kan testi yaptır bakalım sonuç ne cıkıcak

evet canım ya en azından çalışma saatlerin çok güzel
hafta sonları evdesin sadece alışana kadar biraz zorlanırsın
ben nasıl yapıcam hiç bilemiyorum
senin iş ortamın nasıl canım eğitimci yazmışsın öğretmenmisin devlettemısin allah yardımcımız olsun
EVET CANIM..çok doğru..çok şükürki saatlerimiz belli..hafta sonları iznimiz varrr..
bunada şükürr.. hiç canını sıkma..emanet edeceğin kadında içine sinmişş..en önemlisi buydu...

evet...1 haftada deneyelım daha cok sıner ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…