ayy bitti dimi yaaa..nasılda bırakır gidersin onu(((
Allah nasip ederse maddi açıdan problem olmazsa ben en az 6 ay ücretsiz izin almak isterimm..sende alsana..bırakma oğluşu...
ay zor yaaa... çalışan anne olmak zorr(
test yaptım ama 2.çizgi çook silik var mı yok mu anlamadım ya napıcam
test yaptım ama 2.çizgi çook silik var mı yok mu anlamadım ya napıcam
Günaydın kızlar :)))
canım benım ben de cok ıstıyorum ama maddı acıdan batık durumdayız araba aldık taksıtlerı var..ben calısşmazsam cok zor...bakıcıyı ayarladık cok tatlı bır kadın ıkı cocugu var okula gıden bızım apartmanda oturuyo sabah bırakcaz egeyı ...kocası da cocuk duskunu apartmanın cocukları cıldırıyo onlara gıtmek ıcın...içim rahat ama tek sorun ben egeyı ege de benı ozluyecek...cok zor cok..
anammmmmmm hamişsinn iştee kızzzz napıcan hemencikk bi poliklinige falan gittt kan verrrr
çok heyecanlıyım ya randevu alayım hemen[/QUOTE
tmm cnmmm
günaydın canım hoşgeldin
günaydın
şekerim bu nasıl güzel bir resim ya
günaydın canımmm...
evet canımm..çook zor olduğunu tahmin edebiliyorumm..hele ilk zamanlar aklın sürekli onda olurr...evle okul yakınmı bari..hani Allah korusun acil bişey olsa hemen bi 10 dakika baksan gelsenn.???
arabayı sıfırmı aldınızz..çokmu borçç..neyse sıkma canını..
Allah yardım eder canım yaaa..
evet sıfır aldık ...eskı arabamız problem cıkarıyordu...okul eve yakın degıl yanı zırt pırt cıkamam...4 gıbı evde olcam...9 da eve gelen calışan anneler var allahtan ole degıl tek tesellım o..alısana kadar sorunumuz...aslında erken alışması daha kolay oluyo dıyolar bakalım
evet sıfır aldık ...eskı arabamız problem cıkarıyordu...okul eve yakın degıl yanı zırt pırt cıkamam...4 gıbı evde olcam...9 da eve gelen calışan anneler var allahtan ole degıl tek tesellım o..alısana kadar sorunumuz...aslında erken alışması daha kolay oluyo dıyolar bakalım
günaydın canım hoşgeldin...
günaydınn balım börekimmm...
valla hafta sonu kociş geldii..biz iyi çalıştık örtmenimm..
ama çocuk için değil..ben 1 ay daha korunma süresi verdimm...
çok güzel yaa kocişle vakit geçirmek...ama geldiği gibi gidiyo...
sen nasılsınn??
günaydın kızlaaar iyi haftalar
günaydın kızlar
Günaydın kızlar :)))
çok heyecanlıyım ya randevu alayım hemen
senin iş ortamın nasıl canım eğitimci yazmışsın öğretmenmisin devlettemısin allah yardımcımız olsunevet canım ya en azından çalışma saatlerin çok güzel
hafta sonları evdesin sadece alışana kadar biraz zorlanırsın
ben nasıl yapıcam hiç bilemiyorum
EVET CANIM..çok doğru..çok şükürki saatlerimiz belli..hafta sonları iznimiz varrr..
bunada şükürr.. hiç canını sıkma..emanet edeceğin kadında içine sinmişş..en önemlisi buydu...
hoşbulduk balımmmm
aferim benim çalışkan arılarıma
dimi insan hiç ayrılmak istemiyor..inş bu ayrılık daha fazla uzun sürmez de sürekli birarada olacagınız zamanlar tez gelir balımmm
ben çok şükür iyiyim..bende kocamı zapdetmek için büyük çaba sarfediyorum..sürekli perhizi bozuyor bir türlü engel olamıyorum ama çok kararlı konuştum haftasonu salı günü inş test yapmaya gidicek bakalım bekliyoruz hala inş en kısa zamanda ameliyat olurda bizde çocuk sahibi oluruz..bir kaç aydır acayip ,istekliyim bir bebegim olsun diye çok yogun hissediyorum ama bir türlü olmuyor...
günaydın canım hoşgeldin
sanada günaydın tatlım hoşgeldin
günaydın ayşemmmmmm bitanemmmmmmm
aaa gerçektenmiiiii hadi çabuk git kan testi yaptır bakalım sonuç ne cıkıcak[/QUO
evet canım çizgii iyice belirginleşti akşama randevu aldım saat 18:00'de canım allah isteyen herkese versin
evet canım çizgii iyice belirginleşti akşama randevu aldım saat 18:00'de canım allah isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?