günaydın herkeseeeeeee
dün kontrolümüz vardı..miniklerimi gördüm :)) ayyy bi yaramazlar bi yaramazlar :) sıpalar habire tekmeliyorlar..cumartesi akşamı ilk hareketlerini hissettimmüthiş bir duyguymuş
dün de baktık bi tanesi karnıma ayağını dayamış habire tekmeliyordu :) bi tanesi hem elleriyle hem ayaklarıyla vuruyordu :)) bi tanesi de garibim uyuyordu
günayydınnn canımmmmmmmmmmmmm nasılsın
hoşgeldın hayatımmm
ayyy maşallahh yaaaabız bıtanesınde ne duygulara kapılıyoruz kı kaldıkı sen de üç tane varrr ne kadar gusel allahımmmm ...bırı ayağını dayamış ehl-ı keyf olcak tmm,bırı tekmıklıyorr yaramaz ama zekı olcak tmmm , uyuyan kesın kız olabıdır akıllı usluu sevımlı bır kız olacak tmm yesın onu teyzesii yaa
ayy ne güzel.zavallı bebişler kimi uyumak istiyo kimi hareket etmek istiyor.kavga oluyodur içierde
gokcegokce, ay_she+, cerenankara, karaguuul+, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, tinkerbell09+, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum+, yelizcem
hu huuuuuuuuuuuuu herkeslere gunaydın demiştim ama hanı ellerrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın herkeseeeeeee
dün kontrolümüz vardı..miniklerimi gördüm :)) ayyy bi yaramazlar bi yaramazlar :) sıpalar habire tekmeliyorlar..cumartesi akşamı ilk hareketlerini hissettimmüthiş bir duyguymuş
dün de baktık bi tanesi karnıma ayağını dayamış habire tekmeliyordu :) bi tanesi hem elleriyle hem ayaklarıyla vuruyordu :)) bi tanesi de garibim uyuyordu
gerçekten çoookk müthiş bir duygu
kendi hallerinde takılıyorlar içerdeyerleri daralmaya başlayınca çıkcak bence kavga
günaydın canımm..malum pazartesi...burdayım ama sürekli bakamıyorumm..
nasılsın??
ayyy..muhteşem bi duygu olsa gerekk..
Allah kucağına almnı nasip etsinn..
süper yaaa...
gokcegokce, ay_she+, cerenankara, karaguuul+, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, tinkerbell09+, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum+, yelizcem
hu huuuuuuuuuuuuu herkeslere gunaydın demiştim ama hanı ellerrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk bıtanemmm nasılsınnn ?
günaydın herkeseeeeeee
günaydın canımm..malum pazartesi...burdayım ama sürekli bakamıyorumm..
nasılsın??
ayyy..muhteşem bi duygu olsa gerekk..
Allah kucağına almnı nasip etsinn..
süper yaaa...
allah nazarlardan korusun tum bebeişlerı içinde de bızımkılerı hayatımmm
günaydııın canıım
offff kıçımın üstüne oturamıyorum ya
afedersiniz çok fena kabızlık yaşıyorum sanırım birde basur oldu bende ya
3 gündür bu ağrı beni mahvetti wc ye gitmye korkar oldum napıcam bilemiyorum
ıyıyım hayatım sen nasılsınnnnn
bıraz oncee bebeğimın oda takımını sıpariş ettımmm ohhh bu işten de kurtulduk artıkınnnn sıra halısı lambası ve perdelerıneee geldıı onu da ayarlrsam odası bıtecekkk kafamdaa :13:
ayyy maaşallah minik yaramazlara
demek artık hissetmeye başladım ne müthiş bir duygu ya
ben bazen iş yerinde çok geriliyorum bağırıp çağırıyorum tam o sırada miniğimin tekmesini hissettiysem bütün sinir stres herşey yok oluyo onun tekmeleri beni çok sakinleştiriyo
günaydınnn güzell gacılarr nasılsınızz dünn kimsecikler yoktuuuuuu bu günn şıp diyye damladınızz dimiiiiiiiiiiiiii kocişler tatlı geldi tebiiiii
amin canımmm
allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda bu duyguyu..
amin canımm
allah tüm bebişleri ve anneleri nazarlardan korusun
gunaydınnn hoşgeldın şekercımmm
amınnn canımmm
çiğdoşummmm ayy cnm çok sevindimm maşşallahh onlaraaaayyy yisinn teyzeleriiii onlarıınn ellerini ayakalarınııı ne güzel bir duygudurr yaaa allahım bizede yaşatsınn inşallahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?