Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy ne güzel.zavallı bebişler kimi uyumak istiyo kimi hareket etmek istiyor.kavga oluyodur içierde

günayydınnn canımmmmmmmmmmmmm nasılsın

ıyıyım hayatım sen nasılsınnnnn

bıraz oncee bebeğimın oda takımını sıpariş ettımmm ohhh bu işten de kurtulduk artıkınnnn sıra halısı lambası ve perdelerıneee geldıı onu da ayarlrsam odası bıtecekkk kafamdaa :13:

gerçekten çoookk müthiş bir duygu

ayy ne güzel.zavallı bebişler kimi uyumak istiyo kimi hareket etmek istiyor.kavga oluyodur içierde

kendi hallerinde takılıyorlar içerde yerleri daralmaya başlayınca çıkcak bence kavga

AYŞEEEEEEEEEEE nerelerdesın sennn neden sesın soluğun çıkmıyor artıkkkk nıye konuşmuyorsun çok mu yoğunsunnn :2:

gokcegokce, ay_she+, cerenankara, karaguuul+, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, tinkerbell09+, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum+, yelizcem

hu huuuuuuuuuuuuu herkeslere gunaydın demiştim ama hanı ellerrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canımm..malum pazartesi...burdayım ama sürekli bakamıyorumm..
nasılsın??

ayyy..muhteşem bi duygu olsa gerekk..
Allah kucağına almnı nasip etsinn..
süper yaaa...

nasılsın??

süper yaaa...

iyiyim elifcımmmm göbüşümu ve kendımı buyutuyorummm.. hafta sonu benım de ıkı gun mısafırlerım vardı vakıt buldukça gırıp yazdım ama kımsecıkler yoktu doğal olarakkk (yoğun değildik yanı ) bugun de dınlenıorummm bırazzz...

sen nasılsınn? eşin gelmişşş ohh negusellll

ayyy maaşallah minik yaramazlara
demek artık hissetmeye başladım ne müthiş bir duygu ya
ben bazen iş yerinde çok geriliyorum bağırıp çağırıyorum tam o sırada miniğimin tekmesini hissettiysem bütün sinir stres herşey yok oluyo onun tekmeleri beni çok sakinleştiriyo

günaydınnn güzell gacılarr nasılsınızz dünn kimsecikler yoktuuuuuu bu günn şıp diyye damladınızz dimiiiiiiiiiiiiii kocişler tatlı geldi tebiiiii

nasılsın??

süper yaaa...

amin canımmm
allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda bu duyguyu..
allah nazarlardan korusun tum bebeişlerı içinde de bızımkılerı hayatımmm

amin canımm
allah tüm bebişleri ve anneleri nazarlardan korusun

günaydııın canıım

hoşgeldınnn sanırım hamılsınn tebrıkler hayatımmm eskılerı yenı yenı okuyorum daa :13:

offff kıçımın üstüne oturamıyorum ya
afedersiniz çok fena kabızlık yaşıyorum sanırım birde basur oldu bende ya
3 gündür bu ağrı beni mahvetti wc ye gitmye korkar oldum napıcam bilemiyorum

poffffffffffff allah yardımcın olsunn

ama sana hemen bı bılgı vereyımm kuşburnu marmelatı kabızlığaa basura bırebır gelıyor hayatımmmm.. bende de olmuştuuu saolsun kayınvalıdem yaptı verdı ve hala yıyorum gunde ıkı uç çatakl kahvaltıda atıyorum ağzımaa o gun çok affedersın ama wc ye çıkabılıyorummm .. yanı sen yaptıramasan daa marketlerde satılıyorr her gun kahvaltıda 1 yemek kaşığı yuttt bak göreceksın akşama wc ye çıkacaklsın hem de kabızlığı unutacaksınnn ama dıuzenlı olarak ye bunu canmmm çok geçmiş olsunn

aman ya ben daha hiç birşey alamadım
perşembe izinliyim bakalım çıkabilirsem yavaş yavaş bende almaya başlıyım artık
son zamanlara bırakmıyım sonra çok zor olur benim için
sen hemen hemen bitirdin gibi hazırlıkları

çiğdoşummmm ayy cnm çok sevindimm maşşallahh onlaraaa ayyy yisinn teyzeleriiii onlarıınn ellerini ayakalarınııı ne güzel bir duygudurr yaaa allahım bizede yaşatsınn inşallahhhhhhhhh

evet canım sonunda yavaş yavaş hissetmeye başladım doktoruma söledim hissediyorum ben artık dedim, baksana şunlara yerlerinde durmuyorlar nasıl hissetmiceksin diyor
gerçekten de öle hayatım,onların içimizde olduğunu bilmek bile rahatlatıyor,saknleştiriyor,mutlu ediyor...

günaydınnn güzell gacılarr nasılsınızz dünn kimsecikler yoktuuuuuu bu günn şıp diyye damladınızz dimiiiiiiiiiiiiii kocişler tatlı geldi tebiiiii

gunaydınnn hoşgeldın şekercımmm

amin canımmm
allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda bu duyguyu..

amin canımm
allah tüm bebişleri ve anneleri nazarlardan korusun

amınnn canımmm

kızlarr benimm azz işlerimm varr halledip gelirimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…