Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kepeleklerim günaydııııııııııııııııııııınnnn bikaç gündür giremedim çok yoğun geçti, hafta sonu bol bol gezdik, hava çok güseldi mangalda balık yapıp yedik, arkadaşlarımız geldi hep beraber tabu oynadık çok güsel geçti çoooooooooooookkk kocişle de bol bol yayamaslık yapıyos, bebek stresi olmayınca eski iştahım da geri geldi maşallah kuduruk karasu geri döndü wuuuuuuuuuuuuwwwww
Cerencim hamileymişsin sanırım hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah

Son düzenleme:
senin iş ortamın nasıl canım eğitimci yazmışsın öğretmenmisin devlettemısin allah yardımcımız olsun

evet...1 haftada deneyelım daha cok sıner ınsallah

canım ben özel bir kolejdeyim
ama çalışma saatlerim çok uzun ondan dolayı doğumdan sonra burda çalışmayı ddüşünmüyorum
mecburen başka iş bulucam

günaydın canım
müthiş enerji yüklüsün maaşallah sana

bugün benim içinde büyük gün
test hamileyim gibi okuldan çıkınca doktora gideceğiz
bana dua edin lütfen
hayırlı haberlerle dönmek istiyorum

Üst üste 6 saat dersim var, eve geçene kadar bidaha giremem heralde topiğe kızlar, öğleden sonra evden gelirim yine öptüm hepinizi baş baaaşşşşş

hoşgeldin canım moralin tavan yapmış süperr

günaydın canım
müthiş enerji yüklüsün maaşallah sana

Ay evet şekerim Allah bozmasın çok iyiyim çoooooookkk

bugün benim içinde büyük gün
test hamileyim gibi okuldan çıkınca doktora gideceğiz
bana dua edin lütfen
hayırlı haberlerle dönmek istiyorum

Allah gönlüne göre versin canım, hayırlı haberlerde dönersin inşallah

eşin ameliyat olsaydı hemen olurdu bence...
keşke erkekler bu kadar inatçı olmasalarr(

günaydın canımm.çok merak ettim seni..öğlen arıyacaktım bende..
keyfin iyiyse sorun yokk..
kolay gelsinn..iyi dersler canımm....

günaydın herkeseeeeeee

dün kontrolümüz vardı..miniklerimi gördüm :)) ayyy bi yaramazlar bi yaramazlar :) sıpalar habire tekmeliyorlar..cumartesi akşamı ilk hareketlerini hissettim müthiş bir duyguymuş
dün de baktık bi tanesi karnıma ayağını dayamış habire tekmeliyordu :) bi tanesi hem elleriyle hem ayaklarıyla vuruyordu :)) bi tanesi de garibim uyuyordu

gokcegokce, ay_she+, cerenankara, karaguuul+, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, tinkerbell09+, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum+, yelizcem

hu huuuuuuuuuuuuu herkeslere gunaydın demiştim ama hanı ellerrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…