senin iş ortamın nasıl canım eğitimci yazmışsın öğretmenmisin devlettemısin allah yardımcımız olsun
evet...1 haftada deneyelım daha cok sıner ınsallah
Kepeleklerim günaydııııııııııııııııııııınnnnbikaç gündür giremedim çok yoğun geçti, hafta sonu bol bol gezdik, hava çok güseldi mangalda balık yapıp yedik, arkadaşlarımız geldi hep beraber tabu oynadık çok güsel geçti çoooooooooooookkk kocişle de bol bol yayamaslık yapıyos, bebek stresi olmayınca eski iştahım da geri geldi maşallah kuduruk karasu geri döndü wuuuuuuuuuuuuwwwww
Cerencim hamileymişsin sanırım hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah
canım ben özel bir kolejdeyim
ama çalışma saatlerim çok uzun ondan dolayı doğumdan sonra burda çalışmayı ddüşünmüyorum
mecburen başka iş bulucam
Kepeleklerim günaydııııııııııııııııııııınnnnbikaç gündür giremedim çok yoğun geçti, hafta sonu bol bol gezdik, hava çok güseldi mangalda balık yapıp yedik, arkadaşlarımız geldi hep beraber tabu oynadık çok güsel geçti çoooooooooooookkk kocişle de bol bol yayamaslık yapıyos, bebek stresi olmayınca eski iştahım da geri geldi maşallah kuduruk karasu geri döndü wuuuuuuuuuuuuwwwww
Cerencim hamileymişsin sanırım hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah
günaydın canım
müthiş enerji yüklüsün maaşallah sana
bugün benim içinde büyük gün
test hamileyim gibi okuldan çıkınca doktora gideceğiz
bana dua edin lütfen
hayırlı haberlerle dönmek istiyorum
hoşgeldin canım moralin tavan yapmış süperr
İvitttttttttttttttttttay çok ösledim sizi de ama şimdilik kalamicam, öğleden sonra görüşürüz ballı bööreklerim, Şero kaçaaaaaaaaaarrrrrr
şeker portakallarım gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bugunnnnnnnn
aferim benim çalışkan arılarıma
dimi insan hiç ayrılmak istemiyor..inş bu ayrılık daha fazla uzun sürmez de sürekli birarada olacagınız zamanlar tez gelir balımmm
ben çok şükür iyiyim..bende kocamı zapdetmek için büyük çaba sarfediyorum..sürekli perhizi bozuyor bir türlü engel olamıyorum ama çok kararlı konuştum haftasonu salı günü inş test yapmaya gidicek bakalım bekliyoruz hala inş en kısa zamanda ameliyat olurda bizde çocuk sahibi oluruz..bir kaç aydır acayip ,istekliyim bir bebegim olsun diye çok yogun hissediyorum ama bir türlü olmuyor...
günaydın herkeseeeeeee
dün kontrolümüz vardı..miniklerimi gördüm :)) ayyy bi yaramazlar bi yaramazlar :) sıpalar habire tekmeliyorlar..cumartesi akşamı ilk hareketlerini hissettimmüthiş bir duyguymuş
dün de baktık bi tanesi karnıma ayağını dayamış habire tekmeliyordu :) bi tanesi hem elleriyle hem ayaklarıyla vuruyordu :)) bi tanesi de garibim uyuyordu[/QUOTE
hoşgeldın hayatımmm
ayyy maşallahh yaaaabız bıtanesınde ne duygulara kapılıyoruz kı kaldıkı sen de üç tane varrr ne kadar gusel allahımmmm ...bırı ayağını dayamış ehl-ı keyf olcak tmm,bırı tekmıklıyorr yaramaz ama zekı olcak tmmm , uyuyan kesın kız olabıdır akıllı usluu sevımlı bır kız olacak tmm yesın onu teyzesii yaa
gokcegokce, ay_she+, cerenankara, karaguuul+, kotukedisero+, seker_nane+, tinkerbell09+, topukluayakkabi, yaren0144, yavyum+, yelizcem
hu huuuuuuuuuuuuu herkeslere gunaydın demiştim ama hanı ellerrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?