Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ciddimisin sen
çok iyi ya daha önce hiç duymamıştım akşam eve giderken alıyım bari
çok saol canım benim

hoşgeldınnn sanırım hamılsınn tebrıkler hayatımmm eskılerı yenı yenı okuyorum daa

çok sağol gökçecim.sana bişey sorucam akşam doktora gidicem ne yapıcak sadece kan tahlili mi yapıcak alttan falan da bakıcak mı?

dün doktorum bütün ev işlerini, pazarı falan herşeyi yasakladı bana..gerekirse yemek bile yapmıcakmışım istirahat ediceksin dedi ,kan sulandırıcı iğne verdi, hergün onu atıcak kociş bi de dün bayıldım ben muayenehane de( kontrolüm bittikten sonra,ayağa kalkınca düşüverdim o yüzden herşey yasak artık bana

CANIMM bebişlerinin hareketlerini hissetmişsinn maşallah nazar degmesinnn

allahım işallah isteyen herkeze tattırır bu güzel duygularıı.
bencede doktorun yasaklaması iyi olmuş 3 tane can taşıyosun kolaymıı bencede hiçç kıpırdama bile yerinden sadece bebişlerinle ilgilennn

aaa canım dikkat et lütfen ya
boşver yapma eşin yapar zaten
vallaha bende risk olmamasına rağmen hiç bir iş yapmıyorum sadece yemek yapıyorum saolsun kociş her işimi hallediyo

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine allah yardımcın olsun

GÜNAYDIN CANIM

hoşbulduk balımmmm

günaydın ayşemmmmmm bitanemmmmmmm

24:

günaydın nanemcimmm :))

günaydın cnaım oh maşalah maşallah anammmm tamı tamına 6 dene minnak ayak
sana şut mu çekiyo yauuu ayy o elleri yerim ben ayakları yerim amandaaatyarebbim
ne büyüksün sağlıkla kucakla şekercim ay muhteşem bişey yaa
maşallah maşallah maşallah

AYŞEEEEEEEEEEE nerelerdesın sennn neden sesın soluğun çıkmıyor artıkkkk nıye konuşmuyorsun çok mu yoğunsunnn :2:

yaa gökcecim sorma fena halde meşgulum üstelik bide patronla falanda papazım
bide yılbaşı geliyo biliyosun kabusum düzenlenicek girilcek hesaplar stoklar cariler
bankalar bittim beenn

ayyy almadın mııı dahaaa al bıtanem all hazır daha fazla ağırlaşmamışkennn ben hep oyle yaptımmm bır de ben uzağımmm herşeylerını aldım ıst dann bebe odasını da sipariş ettım bugunn allahın ıznıylee bebişin gelmesını beklıcezzz :13:

hoşbuldukk bebmmmm gelicem birazdann sohbetinize katılcammm ayy bu arada ayşeden ses çıkmıyoo yaaa nerelerde ne yapıyoo acepppppp:26:

evet neredeee yaaa ben de sorup duruyoruujmmm ama yokkk :26:

ciddimisin sen
çok iyi ya daha önce hiç duymamıştım akşam eve giderken alıyım bari
çok saol canım benim

bırebır ıyı gelıyorr ama dediğim gıbı hergunn bır yemek kaşığıı o marmelattann yeee bak göreceksınn hemencecık hemoroıdın de geçecekkk :13:

yok hayatımmmm sadece kan vereceksın o kadarrr

ayy canım benımmm allah yardımcın olsunnnn aman tmm sen ıyı ol daa gerısı boşşş ara sıra kendınden haber et bızeee sevıoruzzz senıııı

aaa canım dikkat et lütfen ya
boşver yapma eşin yapar zaten
vallaha bende risk olmamasına rağmen hiç bir iş yapmıyorum sadece yemek yapıyorum saolsun kociş her işimi hallediyo

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine allah yardımcın olsun

sağolun kızlar.. evet sanırım birinin bana bunları yasaklaması gerekiyordu, çünkü ben kimseyi dinlemiyordum..her işimi eşim hallediyor aslında,ama bende duramıyorum ki illa kalkıp bende elimi sürücem:44: neyse bundan sonra daha dikkatli olucam
zaten dün en yakın arkadaşım bebeğini kaybetti ve öldüm ağlamaktan..onun o çaresiz sesini duymak kesin karar verdirdi bana asla yormucam kendimi

canımmm dikkat et kendine artıkk 3 taneee az değil yaaanii doktor sözü dinleee tamam mı şekerr

selammmmm kızlarr cümleten nasılsınız benim sabah sabah moralim bozuldu patroncuğuma saatler geri alınıncaaa bizimki 7.30 da gel işe demezmiii sinirlerim zıpladııı normalda öyle yapmıyordu hiççç bu sefer neden olduysa bende dedim benim dolmuşş saatim 8 de burda oluyomm ilk dolmuş dedim bilmem dedi bende bilmem dedim kaldı öylee bakalım çok direnirseee çoktaa tın yaniii .... kafama sıkar giderim:):):):):

ceren bu aradaaa hamişsin sanırım tebrike derim inş. kan testi sonuçların güzel çıkar hayırlısı olsun cnm darısı bizim başımızaa

ay yaa iş değiştirmek istiyorum sıkıldım buranın problemelrınden
zam vermemelerinden:...........ama tazmıantımıda
bırakmak istemıyorum kıdemı de onun için kovmalarını beklıyorum diyebılırım

kendım çıkarsam kalcak hepsi şu dakıkadan itibaren kımseye programda öğretmıyorum
ohhh görsünler bakalım programda yeppyeniii piyasada bilen insan yok
biraz zor bulurlar yeni eleman

amaann salla işleri yaa kocişin yapar yardım eder hem melekleinden önemli değil hiçbirisi

aman kendıne dikkat et sen önemlisin şu anda canım sakın ama sakın yorma kendını

şu an 20. haftadasın bebişler ne zaman alıncak 32-35 hafta gibimi ???

öyleyse çok az kaldı 12-15 hafta kaldı diyebiliriz ayyyyy

daha doktorumla görüşmedik bu konuyu hiç ama en başında ben bekleme taraftarı oldum hep dedi..yani biraz da bebeklerime bağlı..ama 40 olmayacağı kesin büyük ihtimalle 35 diyorum ben...inşallah minik meleklerim dayanırlar o haftalara kadar

kızlar adetim başladı :)
Çok şükür ilaç kullanmadan olabildim bu ayda ama süreleri uzadı niye bilmiyorum 33. gün bugün.

Buna göre yeni tarihim 3 ARALIK
Su'cum geldiğinde listeye ekleyebilir misin lütfen.

sağol bitanem inşallah sonuçlar iyi olur dediğin gibi.allahım isteyen herkese nasip etsin.sabah haberlerde gördüm sanırım samsunda kadın doğurmuş 1 saat sonra valize koyup sokağa bırakmış.kadının biride çöp atarken fark etmiş polisi aramış.bebek tam beş sokakta betonda valizin içinde kalmış bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir anne.kurban olduğum allahım sadece isteyene nasip etsin istemeyen bu canilere evlat yüzü göstermesin.en kısa zamanda anne olman için dua edicem canıım.

beş saat demek istedim

sağol canımmm Ne insanlar var işteee allah onları bildiği gibi yapsınn biz burda bebeğimiz olsun diye çabalarken onlar böyle yapıyo allahımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…