hoşgeldınnn sanırım hamılsınn tebrıkler hayatımmm eskılerı yenı yenı okuyorum daa :13:
poffffffffffff allah yardımcın olsunn
ama sana hemen bı bılgı vereyımm kuşburnu marmelatı kabızlığaa basura bırebır gelıyor hayatımmmm.. bende de olmuştuuu saolsun kayınvalıdem yaptı verdı ve hala yıyorum gunde ıkı uç çatakl kahvaltıda atıyorum ağzımaa o gun çok affedersın ama wc ye çıkabılıyorummm .. yanı sen yaptıramasan daa marketlerde satılıyorr her gun kahvaltıda 1 yemek kaşığı yuttt bak göreceksın akşama wc ye çıkacaklsın hem de kabızlığı unutacaksınnn ama dıuzenlı olarak ye bunu canmmm çok geçmiş olsunn
dün doktorum bütün ev işlerini, pazarı falan herşeyi yasakladı bana..gerekirse yemek bile yapmıcakmışımistirahat ediceksin dedi ,kan sulandırıcı iğne verdi, hergün onu atıcak kociş bi de dün bayıldım ben muayenehane de ( kontrolüm bittikten sonra,ayağa kalkınca düşüverdim o yüzden herşey yasak artık bana
dün doktorum bütün ev işlerini, pazarı falan herşeyi yasakladı bana..gerekirse yemek bile yapmıcakmışımistirahat ediceksin dedi ,kan sulandırıcı iğne verdi, hergün onu atıcak kociş bi de dün bayıldım ben muayenehane de ( kontrolüm bittikten sonra,ayağa kalkınca düşüverdim o yüzden herşey yasak artık bana
günaydın canımmm...
evet canımm..çook zor olduğunu tahmin edebiliyorumm..hele ilk zamanlar aklın sürekli onda olurr...evle okul yakınmı bari..hani Allah korusun acil bişey olsa hemen bi 10 dakika baksan gelsenn.???
arabayı sıfırmı aldınızz..çokmu borçç..neyse sıkma canını..
Allah yardım eder canım yaaa..
hoşbulduk balımmmm
günaydın ayşemmmmmm bitanemmmmmmm
24:
günaydın herkeseeeeeee
dün kontrolümüz vardı..miniklerimi gördüm :)) ayyy bi yaramazlar bi yaramazlar :) sıpalar habire tekmeliyorlar..cumartesi akşamı ilk hareketlerini hissettimmüthiş bir duyguymuş
dün de baktık bi tanesi karnıma ayağını dayamış habire tekmeliyordu :) bi tanesi hem elleriyle hem ayaklarıyla vuruyordu :)) bi tanesi de garibim uyuyordu
AYŞEEEEEEEEEEE nerelerdesın sennn neden sesın soluğun çıkmıyor artıkkkk nıye konuşmuyorsun çok mu yoğunsunnn :2:
aman ya ben daha hiç birşey alamadım
perşembe izinliyim bakalım çıkabilirsem yavaş yavaş bende almaya başlıyım artık
son zamanlara bırakmıyım sonra çok zor olur benim için
sen hemen hemen bitirdin gibi hazırlıkları
hoşbuldukk bebmmmm gelicem birazdann sohbetinize katılcammmayy bu arada ayşeden ses çıkmıyoo yaaa nerelerde ne yapıyoo acepppppp:26:
ciddimisin sen
çok iyi ya daha önce hiç duymamıştım akşam eve giderken alıyım bari
çok saol canım benim
hoşgeldınnn sanırım hamılsınn tebrıkler hayatımmm eskılerı yenı yenı okuyorum daa
çok sağol gökçecim.sana bişey sorucam akşam doktora gidicem ne yapıcak sadece kan tahlili mi yapıcak alttan falan da bakıcak mı?
GÜNAYDIN CANIM
günaydın nanemcimmm :))
günaydın cnaım oh maşalah maşallah anammmm tamı tamına 6 dene minnak ayak
sana şut mu çekiyo yauuu ayy o elleri yerim ben ayakları yerim amandaaatyarebbim
ne büyüksün sağlıkla kucakla şekercim ay muhteşem bişey yaa
maşallah maşallah maşallah
yaa gökcecim sorma fena halde meşgulum üstelik bide patronla falanda papazım
bide yılbaşı geliyo biliyosun kabusum düzenlenicek girilcek hesaplar stoklar cariler
bankalarbittim beenn
CANIMM bebişlerinin hareketlerini hissetmişsinn maşallah nazar degmesinnn
allahım işallah isteyen herkeze tattırır bu güzel duygularıı.
bencede doktorun yasaklaması iyi olmuş 3 tane can taşıyosun kolaymıı bencede hiçç kıpırdama bile yerinden sadece bebişlerinle ilgilennn
aaa canım dikkat et lütfen ya
boşver yapma eşin yapar zaten
vallaha bende risk olmamasına rağmen hiç bir iş yapmıyorum sadece yemek yapıyorumsaolsun kociş her işimi hallediyo
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine allah yardımcın olsun
ay yaa iş değiştirmek istiyorum sıkıldım buranın problemelrınden
zam vermemelerinden:...........ama tazmıantımıda
bırakmak istemıyorum kıdemı de onun için kovmalarını beklıyorum diyebılırım
kendım çıkarsam kalcak hepsi şu dakıkadan itibaren kımseye programda öğretmıyorum
ohhh görsünler bakalım programda yeppyeniii piyasada bilen insan yok
biraz zor bulurlar yeni eleman
amaann salla işleri yaa kocişin yapar yardım eder hem melekleinden önemli değil hiçbirisi
aman kendıne dikkat et sen önemlisin şu anda canım sakın ama sakın yorma kendını
şu an 20. haftadasın bebişler ne zaman alıncak 32-35 hafta gibimi ???
öyleyse çok az kaldı 12-15 hafta kaldı diyebiliriz ayyyyy
canımmm dikkat et kendine artıkk 3 taneee az değil yaaanii doktor sözü dinleee tamam mı şekerr
selammmmm kızlarr cümleten nasılsınız benim sabah sabah moralim bozuldu patroncuğuma saatler geri alınıncaaa bizimki 7.30 da gel işe demezmiii sinirlerim zıpladııı normalda öyle yapmıyordu hiççç bu sefer neden olduysa bende dedim benim dolmuşş saatim 8 de burda oluyomm ilk dolmuş dedim bilmem dedi bende bilmem dedim kaldı öylee bakalım çok direnirseee çoktaa tın yaniii ....kafama sıkar giderim:):):):):
ceren bu aradaaa hamişsin sanırım tebrike derim inş. kan testi sonuçların güzel çıkar hayırlısı olsun cnm darısı bizim başımızaa
sağol bitanem inşallah sonuçlar iyi olur dediğin gibi.allahım isteyen herkese nasip etsin.sabah haberlerde gördüm sanırım samsunda kadın doğurmuş 1 saat sonra valize koyup sokağa bırakmış.kadının biride çöp atarken fark etmiş polisi aramış.bebek tam beş sokakta betonda valizin içinde kalmış bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir anne.kurban olduğum allahım sadece isteyene nasip etsin istemeyen bu canilere evlat yüzü göstermesin.en kısa zamanda anne olman için dua edicem canıım.
sağol bitanem inşallah sonuçlar iyi olur dediğin gibi.allahım isteyen herkese nasip etsin.sabah haberlerde gördüm sanırım samsunda kadın doğurmuş 1 saat sonra valize koyup sokağa bırakmış.kadının biride çöp atarken fark etmiş polisi aramış.bebek tam beş sokakta betonda valizin içinde kalmış bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir anne.kurban olduğum allahım sadece isteyene nasip etsin istemeyen bu canilere evlat yüzü göstermesin.en kısa zamanda anne olman için dua edicem canıım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?