Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Son düzenleme:

aaa keseyimi gördünüz canım çok sevindim ya inşallah pıt pıtlarını da duyarsın bitanemmm

bekle canım en hayırlı zamnda gelir inşallah sağ salim gelsinde

inşallah canım sağlıkla hayırlısyla gelsin inş..

canım sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm akşamda doktora gidicem kan tahlili yaptırıcam

hayırlı olsun canım inş.. kan testınde gusel çıkar :)))

SUU cinsiyeti öğrenecekmişsinn.hadi hayırlısı...
yalnız bide bakıyomuşuz senin erkek fatoşun kızzz...
buda bize kapak olurrr...

valla yaa sormaaa ne kapak olur ama

canım yanlış yazdın heralde..boş keseyi 4. aya kadar bekletmezlerkiii...
evet canım keseyi gördük ya bilmiyorum tesadüf karşılaştık ve o önce girdi o çıkarken ben girdim ve doktor öyle söyledi bende sordum oda daha önce hiç gelmedi kontrollere dedi

aaa keseyimi gördünüz canım çok sevindim ya inşallah pıt pıtlarını da duyarsın bitanemmm

inşallah canım darısı hemmen sana yavyuma ayşeme yelizcime şeroya gamzeliye ve diğer tüm isteyenlere

aminn canımm işallahhhhh

Kıııızzzlaaaaaaaarrrr pre~seed im geldi yaşasıııııııııııııınnnnn bu arada biz kocişle son zamanlarda bi yakınımızın anlattıklarından sonra varikosel mi var acaba diye şüphelendik, kocişimin içine kurt düştü şu yumurtlama dönemini atlatır atlatmaz ürologa gidecek eğer varikosel varsa hemen ameliyatını olacak sonra daaaaaaaaa gelsin bebikleeeeeeeeeeeeerrrrr

Yıldızım gözün aydın kuşum kese görünmüş Allahım bütün olmayanlara nasip etsin inşallah o heyecanı :13:

ay çok sevindim canımcım hadi inşallah size de vesile olurda
gelir bebişler
ameliyata da gerek kalmaz

gözün aydın canım varikosel yoktur inşallah varsada çok önemli bi sorun değil çok basit ameliyatı

valla ben de heyecanla bekliyorum
inşallah gösterir de görürüz yaa çok merak ediyorummm

valla fatoşa geçen hafta kız gibi demş dr...hayırlısı olsunn..sağlıklı olsunn..
benim hamişlik devam etseydi bende sizinle ayın heyecanı yaşıyor olacaktım bugünlerdee...nasip değilmişş..ne diyelimm..(

insan merak eder..etmezmii..ona göre şimdiden alırsın bişeylerr.insan cinsiyeti bilmeden pek bişey alamıyor sanırımm... hadi bakalımm.yarını 4 gözle bekliyoruzzzz....

ay_she+, cerenankara, karaguuul, SariLale+, SeKeR_NaNe+, su06+, yaren0144, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10+
Kızlaaaaaaaaaarrrrrr Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok ösledim ben sizi hani öpücüklerim

selamınaleyküm
Şeroooo hadi inşAllah preseed vesile olur sana kuzum
ceren sanırım hamilesin tebrik ederim
Başka haber varsa bilmiyom :))))

ay çok sevindim canımcım hadi inşallah size de vesile olurda
gelir bebişler
ameliyata da gerek kalmaz

Ay inşallah sucum yaaa

gözün aydın canım varikosel yoktur inşallah varsada çok önemli bi sorun değil çok basit ameliyatı

Sağol hayatım, inşallah yoktur tabi ama yine de varsa bile çaresi var en azından, hemencecik olur ameliyatını kocacım

selamınaleyküm

Hoşgeldin balıııııııııııııımmm teşekkür ederim valla ben de kaç gündür giremediğim için haber var mı merak ediyorum

ay_she+, cerenankara, karaguuul, SariLale+, SeKeR_NaNe+, su06+, yaren0144, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10+
Kızlaaaaaaaaaarrrrrr Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok ösledim ben sizi hani öpücüklerim

Yıldızım gözün aydın kuşum kese görünmüş Allahım bütün olmayanlara nasip etsin inşallah o heyecanı :13:
hoş geldin topiğimizin sultanı en kuduruğu ama ben sana bişi sölim ameliyattan sonra herüfe 15 -20 gün yaklaşamayacaksın bak ona göre
selamınaleyküm

hooş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…