tamam canım allahım dilediğini versin
SUU cinsiyeti öğrenecekmişsinn.hadi hayırlısı...
yalnız bide bakıyomuşuz senin erkek fatoşun kızzz...
buda bize kapak olurrr...
tamam canım allahım dilediğini versin
inşallah canım çok sevindim bi arkadaşım dördüncü ayına girmişti kesesi boştu ona üzüldüm nasıl ağladı içim bi hoş oldu
inşallah canım sende biran önce görürsün
ooo tam terss taraftalar bizimkiler çigli egekentteler canımmm
bekle canım en hayırlı zamnda gelir inşallah sağ salim gelsinde
canım sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm akşamda doktora gidicem kan tahlili yaptırıcam
evet canım keseyi gördük ya bilmiyorum tesadüf karşılaştık ve o önce girdi o çıkarken ben girdim ve doktor öyle söyledi bende sordum oda daha önce hiç gelmedi kontrollere dedicanım yanlış yazdın heralde..boş keseyi 4. aya kadar bekletmezlerkiii...
HAtırladım canım seni..Allah bağışlasın kuzunu...
çoook sevindimmm..
aaa keseyimi gördünüz canım çok sevindim ya inşallah pıt pıtlarını da duyarsın bitanemmm
valla yaa sormaaa ne kapak olur ama
inşallah canım darısı hemmen sana yavyuma ayşeme yelizcime şeroya gamzeliye ve diğer tüm isteyenlere
evet canım keseyi gördük ya bilmiyorum tesadüf karşılaştık ve o önce girdi o çıkarken ben girdim ve doktor öyle söyledi bende sordum oda daha önce hiç gelmedi kontrollere dedi
inşallah canım darısı hemmen sana yavyuma ayşeme yelizcime şeroya gamzeliye ve diğer tüm isteyenlere
evet canım keseyi gördük ya bilmiyorum tesadüf karşılaştık ve o önce girdi o çıkarken ben girdim ve doktor öyle söyledi bende sordum oda daha önce hiç gelmedi kontrollere dedi
Kıııızzzlaaaaaaaarrrr pre~seed im geldi yaşasıııııııııııııınnnnnbu arada biz kocişle son zamanlarda bi yakınımızın anlattıklarından sonra varikosel mi var acaba diye şüphelendik, kocişimin içine kurt düştü şu yumurtlama dönemini atlatır atlatmaz ürologa gidecek eğer varikosel varsa hemen ameliyatını olacak sonra daaaaaaaaa gelsin bebikleeeeeeeeeeeeerrrrr
Kıııızzzlaaaaaaaarrrr pre~seed im geldi yaşasıııııııııııııınnnnnbu arada biz kocişle son zamanlarda bi yakınımızın anlattıklarından sonra varikosel mi var acaba diye şüphelendik, kocişimin içine kurt düştü şu yumurtlama dönemini atlatır atlatmaz ürologa gidecek eğer varikosel varsa hemen ameliyatını olacak sonra daaaaaaaaa gelsin bebikleeeeeeeeeeeeerrrrr
valla ben de heyecanla bekliyorum
inşallah gösterir de görürüz yaa çok merak ediyorummm
ay çok sevindim canımcım hadi inşallah size de vesile olurda
gelir bebişler
ameliyata da gerek kalmaz
gözün aydın canım varikosel yoktur inşallah varsada çok önemli bi sorun değil çok basit ameliyatı
ay_she+, cerenankara, karaguuul, SariLale+, SeKeR_NaNe+, su06+, yaren0144, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10+
Kızlaaaaaaaaaarrrrrr Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçok ösledim ben sizi hani öpücüklerim
selamınaleyküm
Şeroooo hadi inşAllah preseed vesile olur sana kuzum
ceren sanırım hamilesin tebrik ederim
Başka haber varsa bilmiyom :))))
selamınaleyküm
Hoşgeldin balıııııııııııııımmmteşekkür ederim valla ben de kaç gündür giremediğim için haber var mı merak ediyorum
ay_she+, cerenankara, karaguuul, SariLale+, SeKeR_NaNe+, su06+, yaren0144, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10+
Kızlaaaaaaaaaarrrrrr Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçok ösledim ben sizi hani öpücüklerim
hoş geldin topiğimizin sultanı en kuduruğu ama ben sana bişi sölim ameliyattan sonra herüfe 15 -20 gün yaklaşamayacaksın bak ona göreYıldızım gözün aydın kuşum kese görünmüşAllahım bütün olmayanlara nasip etsin inşallah o heyecanı :13:
selamınaleyküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?