hoşgeldin canıım
hiç kuşkum yok gerçi biz bile düşün 7. günde allah allah hucum demiştik.düşün yani ameliyatın basitliğini
hoşgeldin tatlım
yata yata şişeceksin heeee
ayyy öyle bir imkanım olsa bende yataktan çıkmazdım herhalde
son günlerde acayip uyku bastırıyo ya gözlerim açılmıyo
Bende bütün gece bebegimi emziriyordum :)
Dün bebek hayırlamaya gittik arkadasıma sanırım ondan etkilendim Allahım ne tatlıydı inşAllah o günleri bizde görürüz
hoşgeldinn şerooommm
afferim biçok biçok çalışın bu ay inşallah gelsin bebiş
Su zuzu naber napıysınnnn
canımbenim..amin inşallahh..çok sağolll....
hoş geldin canım geçmiş olsun çok mutluyum çok ama doktor bayramdan sonra çağırdı bekleyecem
Hoşbuldum ballı bööööreğimay inşallah inşallah gelsin artık dimi :13:
saol bıanemmmm
nasılsın nasıl gıdıyor annelıkk ? ayy bebişin cınsıyetı ne olcak acaba merak dıyorummmbu arada bugun okudum da kaa kocatepe nın sıtesınde 29.haftaya kadar kendını göstermeyen bebekler varmışşş şok oldummm :26: çok ınatçılar demekkı
kıslar iyi akşamlar ben kaçar
kız şeker portakalı sana da hoşgeldınnnnnnnnnnnnn
sağol canım iyiyim herşey yolunda çok şükür..
ben de çok merak ediyorum yarın gidicez bakalım öğrenebilecek miyiz:))
ay dediğini ben de okudum inat ederse göstermezler valla biz de çatlarız artıkk,
inş inat etmez de açıverir sıpa
kıslar iyi akşamlar ben kaçar
Kepeleklerim ben mutfağa geçiyorum şimdi, kocişimin canı mercimek köftesi çekmiş elcağzımlan doyurayım kocişimi, yakında gıdaklamaya başlarım, güç kuvvet lazım deymiiiiiiiiiiiiiiiii
Hoşbuldum kuşum sen de hoşgeldinama sen de hep ben çıkmak üzereyken geliyon anacım yaaa
Neyse akşam görüşürük öptüm kocumaaaaaaaaaaannnnn
ohh her şeyın yolunda olmasına sevındım allah daha da ıyı etsın bıtanemmmm
ee bu pıtırcıklar boyle ınadına iş yapanı da var benımkı gıbı hemencecık pıpısıbı 13.hafta da gösteren de varrrrayy ben yerım onların pıpısını yaaaaaaaaaaaaa bı doğsa da sağlıcaklaa alsam artık kucağımaaa ama çok varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cvbınız için tşkkr !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?