Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin tatlım
nasılsın herşey yolunda mı
nasıl gidiyo hamilelik

Hoşbuldum cancazımmm herşey yolunda çok şükür ama tembellik var ya evde ben iyice tembel oldum bayram temizliği yapamıyorum sen nasılsın kızımız iyimi

hoş geldin topiğimizin sultanı en kuduruğu ama ben sana bişi sölim ameliyattan sonra herüfe 15 -20 gün yaklaşamayacaksın bak ona göre

hooş geldin canım

Canımmmm seni tekrar tebrik edim denk gelemedik Çooook Sevindim duydugumda Allah tamamına erdirip saglıkla kucagına almayı nasip etsin İnşAllah

canım benim evet üçümüz peşpeşeydik benim de hep aklıma geliyor
inşallah bundan sonraki meleğin sağlıkla doğar sağlıkla büyür canım benim..amin..

evet canım insan bişeler almak istiyor ufak tefek e bilmeden de alamıyosun
ara renkler var ama onlardan da nereye kadar alıcan :) bakalım inş gösterirse yarına öğreniriz..hayırlısı canım

ay_she+, cerenankara, karaguuul, SariLale+, SeKeR_NaNe+, su06+, yaren0144, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10+
Kızlaaaaaaaaaarrrrrr Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok ösledim ben sizi hani öpücüklerim

hoşgeldin canımm

Ay inşallah sucum yaaa

hoş geldin topiğimizin sultanı en kuduruğu ama ben sana bişi sölim ameliyattan sonra herüfe 15 -20 gün yaklaşamayacaksın bak ona göre

Sen merak etme Şeronuz o 20 günün acısını yasak kalkınca günde 20 postayla çıkarır şekerim

Son düzenleme:

Hoşbuldum cancazımmm herşey yolunda çok şükür ama tembellik var ya evde ben iyice tembel oldum bayram temizliği yapamıyorum sen nasılsın kızımız iyimi

bence tadını çıkart evde olmanın
bayram temizliği için yardımcı olacak biri yok mu
kendini bence yormasan iyi olur
bende kızımda iyiyiz çok şükür

slm gusellerımmmm ben uykudan uyanıp kocaman bır baş ağrısıyla geldımmmmm

yıldızcımm çok sevındım allah tamamına erdırsın ınş. haftaya kalp atışlarını da duyarsın canım benımmm

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

cerenankara.............................29 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yelizcem...................................30 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Seliz..........................................31 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

GamzeliKiz.............................9 KASIM
pembedana............................9 KASIM
nurum84................................13 KASIM
emos9835..............................22 KASIM
aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
hatunsultan...........................3 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
bence tadını çıkart evde olmanın
bayram temizliği için yardımcı olacak biri yok mu
kendini bence yormasan iyi olur
bende kızımda iyiyiz çok şükür

var kardeşim kuzenim annem var ama derin temizlikte kendim yapmayınca pek rahat edemiyorum bilmiyorum napcam bakalım

Canımmmm seni tekrar tebrik edim denk gelemedik Çooook Sevindim duydugumda Allah tamamına erdirip saglıkla kucagına almayı nasip etsin İnşAllah
saol bitanem allahım hepimizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bugün rüyamda ikizlerim olmuştu bi kız bi erkek bende banyo yaptırıyordum ay kıyamıyordum annelik çok değişik bişeymiş
Sen merak etme Şeronuz o 20 günün acısını yasak kalkınca günde 20 defayla çıkarır şekerim

hiç kuşkum yok gerçi biz bile düşün 7. günde allah allah hucum demiştik. düşün yani ameliyatın basitliğini

hoş geldin canım geçmiş olsun çok mutluyum çok ama doktor bayramdan sonra çağırdı bekleyecem

canım benim hadi hayırlı olsunn.bebeğinize vesile olsunnn..gelsin kuzucuğunuz inşallaaahhh...

valla yaa sormaaa ne kapak olur ama

evet canım keseyi gördük ya bilmiyorum tesadüf karşılaştık ve o önce girdi o çıkarken ben girdim ve doktor öyle söyledi bende sordum oda daha önce hiç gelmedi kontrollere dedi

valla eğer öyleyse verilmiş sadakası varmöışş..anneyi zehirliyor dediler bana 8-9 haftadan sonraa... :26:

canımbenim..amin inşallahh..çok sağolll....

Sen merak etme Şeronuz o 20 günün acısını yasak kalkınca günde 20 postayla çıkarır şekerim

terbiyesiiizzzzzz...

hoşgeldin tatlım
yata yata şişeceksin heeee
ayyy öyle bir imkanım olsa bende yataktan çıkmazdım herhalde
son günlerde acayip uyku bastırıyo ya gözlerim açılmıyo

ay_she+, cerenankara, karaguuul, SariLale+, SeKeR_NaNe+, su06+, yaren0144, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10+
Kızlaaaaaaaaaarrrrrr Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok ösledim ben sizi hani öpücüklerim

hoşgeldinn şerooommm

afferim biçok biçok çalışın bu ay inşallah gelsin bebiş

hoşgeldin canım geçmiş olsun

saol bıanemmmm

nasılsın nasıl gıdıyor annelıkk ? ayy bebişin cınsıyetı ne olcak acaba merak dıyorummm bu arada bugun okudum da kaa kocatepe nın sıtesınde 29.haftaya kadar kendını göstermeyen bebekler varmışşş şok oldummm :26: çok ınatçılar demekkı

saol bitanem allahım hepimizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bugün rüyamda ikizlerim olmuştu bi kız bi erkek bende banyo yaptırıyordum ay kıyamıyordum annelik çok değişik bişeymiş

Bende bütün gece bebegimi emziriyordum :)
Dün bebek hayırlamaya gittik arkadasıma sanırım ondan etkilendim Allahım ne tatlıydı inşAllah o günleri bizde görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…