sorma canım yaa.. evde internet var ama kullanamıyorum. eşim laptop u iş yerine götürüyo. akşam bazen getiriyo ama fırsat bulup giremiyorum.:2:
evet az kaldı ama çok zor geçti sanki yaa.. hergün bi yerlerim ağrıyo. gece huzurlu bi uykum yok. sabaha kadar dolaşıp duruyorum. iki gündür uykum düzeldi derken şimdi de keskin sancılar uyutmuyo.
sorma canım yaa.. evde internet var ama kullanamıyorum. eşim laptop u iş yerine götürüyo. akşam bazen getiriyo ama fırsat bulup giremiyorum.:2:
evet az kaldı ama çok zor geçti sanki yaa.. hergün bi yerlerim ağrıyo. gece huzurlu bi uykum yok. sabaha kadar dolaşıp duruyorum. iki gündür uykum düzeldi derken şimdi de keskin sancılar uyutmuyo.
ceren karacım tebrikler kan sonucun güzel çıkmış bayağı yüksek kaç gün geçmişti kıs ikiz olmasın yoksa
teşekkür ederim güzel dileklerin için sucum
canım erken değil yaa gözükür aslında ama bazıalrıda gözükmez deyip kesip atıyo
bide şöle bi ukalallıkları var bi kere gözükmez dedilerse bakınca gözükse bile
gözükmüyo işte küçük diyolar sonrada ama genede kıza benzıyo dıyolar gıcıklar :))))
sağlıklı olsun canım bayramdan sonra rahat rahat gözükür :))) kesin kız deseler bile de
her muayenede tekrar bakıyolar bi değişiklik var mı diye :)
merhaba canım kız burda doğurursunda günün gelmiş valla
işyerinde yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşımla 2-3 hafta önce tartıştık.daha doğrusu durduk yere benim kalbimi kırdı.(kendisi 5 aylık hamile)sizede anlatmıştım ama hatırlamazsınız belki.neyse uzatmayayım daha gelip bana bir hayırlı olsun bile demedi.szi daha beni hiç tanımıyorsunuz hepiniz benim için sevindiniz ve güzel güzel dilekleriniz var benim için.arkadaşımın yaptığı gerçekten çok zoruma gitti.ama iyi ki siz varsınız.
canım hoşgeldinnn :))))
naıslsın oo bitirmişsin takvimi
ya maşallah sağlıklada doğurursun
inşallah canım :)))
ben hatırrladımm canımmm aamannn senn hiçç sıkma canını demekki gerçekten arkadaşın degilmişşş.iyi ve kötü günlerde anlıyosun kimin ne oldugunuu.bizim apt bi kadın var eskiden iyi görüşüoduk ama küstük sonra kadın kürtaj oldugumu duyar duymaz gelmişti geçmiş olsuna sen nasılsın üzülme falan diede teselli etmişti benii çok mutlu olmuştum ama aptda görüştügüm kimse gelmemişti .sende hiçç takma kafana boşver o onun ayıbıı
vakit yaklaştıkça şikayetler artıyo demekki:26:
rabbim hayırlı doğum nasip etsin hepimize
normal mi düşünüyorsun
ay kız beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün :))
evet canım benim haklısın çok şükürki sağlıklı hareketliydi kuzum benim
önemli olan tabiki de bu..ama ne bilim insan çatlıyo işte
herkes kız diyo zaten bi kesinleşse..
neyse artık beklicez başka çaresi yok,yeterki onlar iyi olsunlar:13:
vallaha canım bu halsizlik bitkinlik bende de var
bide bende hipertroidi var ondan dolayı her ay dört tüp kan veriyorum
yarın dr uma göstericem bakalım ne diyicek
büyük ihtimalle ilacı bırakabilirim çünkü değerlerim normale dönmüştü
:)hoşbulduk ayşecim. bitti sayılır sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini oğlumun. son zamanlarda bütün duyguları beraber yaşıyorum. hepsini aynı anda :) korku acı heyecan özlem aklına ne geliyosa işte :))))
sen nasılsın canım...?
evet aynen öyle demekki gerçekten arkadaşım değilmiş.bu arada canım işyrinden izin al işler kaçmıyor ya.hereyden önemli sağlık muayene ol bi.
selammmm bacularrrrr nasılsınızzz
ceren tebrik ederim ccanımm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
suuuuuuu naber kısss cinsiyeti öğrenememişsin ama azcıkk daha dabret bakalım en kısa zamanda öğrenirsinnn (bence erkek)
benim iki gün geçmişti.73 idi bana biras fazla geldi değeri inşallah ikizdir kızzzzcanım 3 gün geçti canım
allahım kolay geçitten geçirsin korkma bebemsorma canım yaaaama gün yaklaştıkça hem heyecanlanıyorum hem de çok korkuyorum
ben hatırrladımm canımmm aamannn senn hiçç sıkma canını demekki gerçekten arkadaşın degilmişşş.iyi ve kötü günlerde anlıyosun kimin ne oldugunuu.bizim apt bi kadın var eskiden iyi görüşüoduk ama küstük sonra kadın kürtaj oldugumu duyar duymaz gelmişti geçmiş olsuna sen nasılsın üzülme falan diede teselli etmişti benii çok mutlu olmuştum ama aptda görüştügüm kimse gelmemişti .sende hiçç takma kafana boşver o onun ayıbıı
ya kıslarr ben hala regl olmadımmm delircem valla sinir oluom yaaa ascık olucakmışım gibi agrım oluyodu şimcik oda yokkk.dün kocişime belime bastırttım ascık sıcacık suylada duşumu aldım ama yok yok gelmediiistreste yapmadımkii hamiş kalıcam die geciksinn doktorada gidemiorumm işler var bu aralarrr offfffffffff offfffffffffffffff
ben çıkmak zorundayım kıslarhepinizi çok çok öpüyorum. yakaladığım ilk fırsatta yine gelcem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?