Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

vakit yaklaştıkça şikayetler artıyo demekki:26:
rabbim hayırlı doğum nasip etsin hepimize
normal mi düşünüyorsun

işyerinde yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşımla 2-3 hafta önce tartıştık.daha doğrusu durduk yere benim kalbimi kırdı.(kendisi 5 aylık hamile)sizede anlatmıştım ama hatırlamazsınız belki.neyse uzatmayayım daha gelip bana bir hayırlı olsun bile demedi.szi daha beni hiç tanımıyorsunuz hepiniz benim için sevindiniz ve güzel güzel dilekleriniz var benim için.arkadaşımın yaptığı gerçekten çok zoruma gitti.ama iyi ki siz varsınız.

canım hoşgeldinnn :))))

naıslsın oo bitirmişsin takvimi

ya maşallah sağlıklada doğurursun

inşallah canım :)))

teşekkür ederim güzel dileklerin için sucum

aynen katılıyorum sana canım tam ukalalar
yok erkenmiş yok görünmezmiş,13. 14. haftada öğrenenlerinki nasıl görünüyo
onlarda ultrasonla bakılmıyor mu hayret bişe
neyse dediğin gibi canım sağlıklı olsunda biz bekleriz,hem de biraz daha
kesinleşmiş olur

ben hatırrladımm canımmm aamannn senn hiçç sıkma canını demekki gerçekten arkadaşın degilmişşş.iyi ve kötü günlerde anlıyosun kimin ne oldugunuu.bizim apt bi kadın var eskiden iyi görüşüoduk ama küstük sonra kadın kürtaj oldugumu duyar duymaz gelmişti geçmiş olsuna sen nasılsın üzülme falan diede teselli etmişti benii çok mutlu olmuştum ama aptda görüştügüm kimse gelmemişti .sende hiçç takma kafana boşver o onun ayıbıı

..................................................

Son düzenleme:
ya kıslarr ben hala regl olmadımmm delircem valla sinir oluom yaaa ascık olucakmışım gibi agrım oluyodu şimcik oda yokkk.dün kocişime belime bastırttım ascık sıcacık suylada duşumu aldım ama yok yok gelmediii streste yapmadımkii hamiş kalıcam die geciksinn doktorada gidemiorumm işler var bu aralarrr offfffffffff offfffffffffffffff

canım hoşgeldinnn :))))

naıslsın oo bitirmişsin takvimi

ya maşallah sağlıklada doğurursun

inşallah canım :)))

:)hoşbulduk ayşecim. bitti sayılır sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini oğlumun. son zamanlarda bütün duyguları beraber yaşıyorum. hepsini aynı anda :) korku acı heyecan özlem aklına ne geliyosa işte :))))
sen nasılsın canım...?

evet aynen öyle demekki gerçekten arkadaşım değilmiş.bu arada canım işyrinden izin al işler kaçmıyor ya.hereyden önemli sağlık muayene ol bi.

selammmm bacularrrrr nasılsınızzz
ceren tebrik ederim ccanımm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
suuuuuuu naber kısss cinsiyeti öğrenememişsin ama azcıkk daha dabret bakalım en kısa zamanda öğrenirsinnn (bence erkek)

vakit yaklaştıkça şikayetler artıyo demekki:26:
rabbim hayırlı doğum nasip etsin hepimize
normal mi düşünüyorsun

amin canım hepimize inşallah.
evet normal düşünüyorum. şimdilik herşey yolunda. oğlum da normale göre biraz düşük kilolu. önce çok üzüldüm ama dr. bunun bi avantaj olduğunu söyleyince biraz rahatladım.
sen nasılsın canım...? nasıl gidiyo..? inşallah herşey yolundadır.

aynen yaaaa artık baya baya yorgunluk hıssıne kapılıorumm donem donemmm...
anladım canım benım çok geçmiş olsun ınş. değerlerın de normale donmuştur de rahatlarsın sen de bebişimizdeee

hoşgeldınızzz hayatımmmm
çok az kalmış bebeğimizin doğmasınaa ALLAHIM sağlıklaa doğmasını nasıp etsın ınş. bır avaz da pırtlatırsın ınş.

evet aynen öyle demekki gerçekten arkadaşım değilmiş.bu arada canım işyrinden izin al işler kaçmıyor ya.hereyden önemli sağlık muayene ol bi.

canım yazmıştım ama okumamış olabılırsınnn çok ama çok tebrık edıyorummmmm allah tamamını erdırsın ınş..
arkadaşını da takma kafanaaa her şeyın hayırlısı oyle de ınsanlar var kabullenmek lazımmm sıkma canını sevıncınınn tadını çıkar sennn :13:

canım 3 gün geçti canım
benim iki gün geçmişti.73 idi bana biras fazla geldi değeri inşallah ikizdir kızzzz
sorma canım yaaa ama gün yaklaştıkça hem heyecanlanıyorum hem de çok korkuyorum
allahım kolay geçitten geçirsin korkma bebem

üzülme canım bende geçenlerde halamın bi kızı var sürekli benden para ister üniversite okuyor. bende geçen ay yollayamadım bu tabi para istiyo ama başka sebepten açtı ağzını yumdu gözünü halamın kızı olmasa dava edecem o şekil yani kırdı hamile olduğumu bile bile tahsiliyle parasıyla satın alırmış beni hanfendi neler neler cevap bile vermedim canımı sıktım tabi hatta dün kaç yıllık numaramı değiştirdim

canım acaba bebiş mi var karnında kaç gün geçti...?

kızlarr sabah acele cıkmam gerektii pazara cıkacaktım..
bu arada ceren canım hayırlı olsun tebrik ederrim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..
idrardamı cıktı yoksa kanmı yaptırdın..

ben çıkmak zorundayım kıslar hepinizi çok çok öpüyorum. yakaladığım ilk fırsatta yine gelcem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…