Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr men geldimmm
çiğdoşcummm maşşallahhh göbüküneeeeeeelbiseside çok güzell sağlıkla giydir kızçeneee
gökçemmm sakın korkmaaaa oraya giren çıkmasınıda bilir cnmmm

günaydın kızlar.sabahtan beri net yoktu yeni geldi.şimdide işlerim çok yoğun.
dün akşam doktora gittim.önce karnımdan ultrasonla baktı daha çok yeni bişe gözükmüyor dedi.sonra kandan baktı beta hcg 547,83 çıktı.çok iyi dedi.p.tesi günü gel ultrasonla bakalım,onun dışında bol bol sıvı tüket günde 3 tanede folik asit plus iç dedi.

canım hayırlı olsunn ilk kupa benden

hayırlı olsun canım :)))

gözünaydınnnn şekerimmm allah kucağına almayı nasip etsinnnnnn

Gözün aydın Ceren. Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına, sağlıkla inşallah.

canım çok tebrik ederimm.değerin güzel evett..1500lerdeyken keseyide görürsünüz inşallahh.Allah tamamına erdirsin inşallahh canımbenimm..

Canım senin adına çok sevindim gerçekten.Hayırlısı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin.Bir kupada benden

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim hem desteğiniz için hemde benim sevincimi paylaştığınız için bu topik bana uğurlu geldi kayıt olur olmaz hamile kaldım.allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.yelizcim özellikle sen varsın aklımda allahım en kısa zamanda ve en hayırlı zamanda sanada nasip etsin.

saolll bitanemm işallah allahım bana ve isteyen herkezlere yaşatırr.canımmm sanada maşallahh allahım işallah sag salim kucagına aldıgın günleride göstersin sanaaaa

saolll bitanemm işallah allahım bana ve isteyen herkezlere yaşatırr.canımmm sanada maşallahh allahım işallah sag salim kucagına aldıgın günleride göstersin sanaaaa

Canım anladığım kadarıyla sen de test yapmışsın.Negatif çıkmış ama hala adet de olmamışsın.Öncelikle hakkında hayırlısı olsun diyorum.Dilerim Rabbim tez zamanda bebeğini gönderir sana...Dualarım seninle ve bebek isteyen herkesle

Bu arada kızlar ballar hepinize güzel günler diliyorum!
Dersim boştu hemen oturdum bilgisayarın başına :))

Ben ve bebiş iyiyiz şükür.Dilerim sizlerde iyisinizdir...

slm kızlar nbrsiniz?

cerencim canım benim gözün aydın degerin çok güzel maşallah...Allah bizlerede nasip eder inş

topuklummm balım göbüşünü yerim senin ben ne tatlı olmuşsun öle maşallahında var yani ayşemin dedigi gibi belin incecik hala tu tu tu

bu arada kızlar eşim sonunda bugün doktora gitti spermiyogram testi yaptırdı yarında doplör ve kan tesi yapılcakmış...sonuçlar yarın alınacak..ve doktor ameliyat derse olmayı düşünüyor ayy çok sevindim varya inş biran önce ameliyat olurda 3 aya kalmaz bebişimiz de gelir..

karasuyum siz naptınız eşin doktora gittimi?

çok teşekkürer ederim tatlım allah sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Şeker Nane canım çok sevındım senın sizin adınıza.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.Ve en yakın zamanda da bebeğinizi mucizenizi gönderir size...

Canlar şimdi zil çalmak üzere;öğle tatili geldi.Eve gidince gelirim yine inşallah.
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun!

ben şimdilik çıkıyorum çok acıktım bugün kırmızılarda geldi acayip karnım agrıyor yemegimi yiyeyimde ilacımı alayım...
hadi öpüyorum sizi öğleden sonra görüşürz...

çok saol canım benim inşallah hayırlısı olur ve en kısa zamandada bebegimiz gelir

sana afiyet olsun tatlım benim...görüşürz öğleden sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…