onun adı hem "mert" hem "kağan"pırt diye çıkıverir o,merak etme sen annesi
günaydın kızlar.sabahtan beri net yoktu yeni geldi.şimdide işlerim çok yoğun.
dün akşam doktora gittim.önce karnımdan ultrasonla baktı daha çok yeni bişe gözükmüyor dedi.sonra kandan baktı beta hcg 547,83 çıktı.çok iyi dedi.p.tesi günü gel ultrasonla bakalım,onun dışında bol bol sıvı tüket günde 3 tanede folik asit plus iç dedi.
dün akşam doktora gittim.önce karnımdan ultrasonla baktı daha çok yeni bişe gözükmüyor dedi.sonra kandan baktı beta hcg 547,83 çıktı.çok iyi dedi.p.tesi günü gel ultrasonla bakalım,onun dışında bol bol sıvı tüket günde 3 tanede folik asit plus iç dedi.
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim hem desteğiniz için hemde benim sevincimi paylaştığınız için bu topik bana uğurlu geldi kayıt olur olmaz hamile kaldım.allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.yelizcim özellikle sen varsın aklımda allahım en kısa zamanda ve en hayırlı zamanda sanada nasip etsin.
saolll bitanemm işallah allahım bana ve isteyen herkezlere yaşatırr.canımmm sanada maşallahh allahım işallah sag salim kucagına aldıgın günleride göstersin sanaaaa
slm kızlar nbrsiniz?
cerencim canım benim gözün aydın degerin çok güzel maşallah...Allah bizlerede nasip eder inş
topuklummm balım göbüşünü yerim senin ben ne tatlı olmuşsun öle maşallahında var yani ayşemin dedigi gibi belin incecik hala tu tu tu
bu arada kızlar eşim sonunda bugün doktora gitti spermiyogram testi yaptırdı yarında doplör ve kan tesi yapılcakmış...sonuçlar yarın alınacak..ve doktor ameliyat derse olmayı düşünüyor ayy çok sevindim varya inş biran önce ameliyat olurda 3 aya kalmaz bebişimiz de gelir..
karasuyum siz naptınız eşin doktora gittimi?
Şeker Nane canım çok sevındım senın sizin adınıza.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.Ve en yakın zamanda da bebeğinizi mucizenizi gönderir size...
Canlar şimdi zil çalmak üzere;öğle tatili geldi.Eve gidince gelirim yine inşallah.
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?