Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım lütfen beni yanlıs anlama ama senin şimdi hep dinlenmn gerek artık doguma kadar. bak ben çalıstım ve erken dogum yaptım .

ayyy sende eklersin beizde senin kuzuna bakarız işallah canım. çok çabuk geciyor zaman..
eşim aksam video yapmıs resimlerinden oglumun.

idilcim iyi teyzesi oglum. senin kızcen nasıl bakım. az kaldı gelmesine. heycan basladımı bitanem..

ayyy sende eklersin beizde senin kuzuna bakarız işallah canım. çok çabuk geciyor zaman..
eşim aksam video yapmıs resimlerinden oglumun.

Ayy yerim ben onun videosunu...
Allah'ım daha nice güzel ügnler yaşamayı nasip etsin canım ailecek hepinize!!

İnşallah canım zaman akarda o günlerde gelir biz de koyarız bu da bizim bebişimiz diye

selam kızlar nasılsınız.. merve... ayse... gökce... idil... nanem..su.... topuklum..... elifcim... yeliz... merhabalar....

sucum.. mervecim doktor kontrüne gitmsiiniz.. kuzucuklarınız saglıklıymıs cok sükür

merhaba canım hoşgeldinn..
evet kuzucuğum iyi çok şükür canım sağol
sen nasılsın oğluşun nasılllllll

suu cinsiyetini öğrenebildinizmi canım? :13:

hayır canım öğrenemedik henüz
ama büyük ihtimal kız dedi,bakalım

ayşegül canım ben klomen kullandım..
aydemetçim kız ben seni niden yanlış anlayayım kuzum :) biliyorum benim iyiliğim için sölüyorsunuz bunları ama ben böleyim napayım:18:

kızlar bende çıkıyorum artık.benim tüp gelmedi hala, sinirlerim tavan yaptı..bi daha arayayım bakalım,bu sefer ne dicekler

iyi akşamlar herkeseeee

Benimde kociş gelmek üzere...Yemeklerim de pişiyor...
Çıkayım yine gelmeye çalışırım canlar...
Öptüm sizleri!

selammmm
idilcan dışında kimse yok sanırım
idilcan kuşumm nasılsın

ben iyiyim şükür kızlar
haftada 2gün işe gittiğim için çok yoğun geçiyor işyerinde günler,
evde kaldığım zamanlardada alışveriş yap o eksik bu eksik al yıka ütüle v.s. şükür bitti
şimdi geldik temizliğe .. ee aralık 1-2 gibi nasipse sezeryanla doğcak bebemm..
sezeryana karar verdik yaşımdan dolayı ve tüp bebek olduğu için..

merhaba canım hoşgeldinn..
evet kuzucuğum iyi çok şükür canım sağol
sen nasılsın oğluşun nasılllllll

hayır canım öğrenemedik henüz
ama büyük ihtimal kız dedi,bakalım

ayyy çok sevindim su. ama ben demedimmi kızın olacak diye
hadi bakalım kız annesi

merhaba sedefimmm :) aa sen de mi sezeryan olcan kızz ayyy benimki normal olacak çok korkuyorum yaaa
anneme söylüyorum ''anne çok korkuyorum'' diye ''benim gibi yarım saatte doğurursun'' diyor
neler aldın bakalımmm bana da söyle kız ne alıcamı bilemiyorum aklıma gelmeyen bi sürü şey vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…