merhaba sedefimmm :) aa sen de mi sezeryan olcan kızz ayyy benimki normal olacak çok korkuyorum yaaa
anneme söylüyorum ''anne çok korkuyorum'' diye ''benim gibi yarım saatte doğurursun'' diyor
neler aldın bakalımmm bana da söyle kız ne alıcamı bilemiyorum aklıma gelmeyen bi sürü şey vardır
evet gecen bende sordum ama ses cıkmadı..gelmiyo sanırım canım gelse ismini görürdük..smart gelmiyo mu artık
hoşşşgeldin canımm benim
naberrr
evet gecen bende sordum ama ses cıkmadı..gelmiyo sanırım canım gelse ismini görürdük..
hoşbulduk ablacımm...valla ne olsun grip olucam heralde hiç bir yerim tutmuyo halsizim...
sen nasılsın doğuma cok az kaldı hazırlıklarıda baya tamamlamışsın kaldı sadece kıscenin gelmesi..allahım inş. hayırlı doğumlar nasip etsin..
sezeryana karar verdik dr.la yaş ve tüp bebek olduğu için
hayırlısı
valla sana liste yapim ben dur.
2 tk hast. çıkışı
5 tk zıbın takımı çok lazım oluyo bunlar
3tane tulum
3 tk alt üst tk
çıtçıtlı atlet bolbol. uzun kollu al kışa geliyo çünkü
bol bol şapka eldiven çorap patik
ağız bezi - sırt bezi
battaniye
alt açma
penye battaniye
çanta
2 tane biberon
emzik ve emzik tutucu
tırnak makası
burun pompası
bez ve ıslak havlu
küvet ve file
şampuan bebe yağı sabun pişik kremi ve yumuşatıcı krem
dandik bebek bezi (senin için, hemşireler doğumdan sonra kullanıyolar) ve orkid
gecelik elbise 1tane
alt üst tk pijama iç çamaşırı
emzirme sütyeni 2tane
gezmeklik alırsın bi kaç tk. hediye de gelir zaten
benişm arkdşım gönderdi evde giydirmeye bi sürü eşya var
gezmeklik aldım ben o yüzden
ohh ohh maşallahhh herşey hazır temizliğinide yaptınmıydı doğumunu beklersin artık..evet canım herşey alındı yıkandı ütülendi çanta hazır oda hazır
temizliğide bayram haftası yapıcas
dr. 1-2 aralık gibi doğum yapacağımı söyledi sezeryanla
sende neden halsizlik var ki acaba
adet tarihin ne
liste varsa yenilesene
ceren hamile sanırım
grip olcam demişsin pardon :)
havalar değişti tabi dikkat et kendine
tamam kız ben bunları liste yapmıştım zaten ablamdan tiyolar aldım...hemen hemen aynı şeyler :)
hatta ablammm( tabi bu normal doğum yapanlar için ) saç kurutma makinası da lazım oluyor dedi hastanede...dikiş filan attıkları için :)) iltihap kapmaması için, iyi kurutmam lazımmış orayı
listende eozini unuttun kız, hani şu kırmızı boya gibi göbeği temizlemek için
selam kızlarr iyi akşamlarrr...
evet gecen bende sordum ama ses cıkmadı..gelmiyo sanırım canım gelse ismini görürdük..
hoşbulduk ablacımm...valla ne olsun grip olucam heralde hiç bir yerim tutmuyo halsizim...
sen nasılsın doğuma cok az kaldı hazırlıklarıda baya tamamlamışsın kaldı sadece kıscenin gelmesi..allahım inş. hayırlı doğumlar nasip etsin..
arkdaşlar sitede yeniyim nereye ne yazcamı hiç bilmiyorum umarım doğru yere yazıyorumdur son adet tarihim 25 eylül ve hala adet olmadım dün doktora gittim hamile olabilirsin dedi kan testi istedi yaptık yok 5 gün öncede lekeler başlamıştı ama yoğunlaşmadı şuanda hiç bişi yok kan testi yanılmaz diyorlar kist filanda yok bide benim asla geçikmez bir gün bile aklım çok karıştı paylaşayım dedim
tamam kız ben bunları liste yapmıştım zaten ablamdan tiyolar aldım...hemen hemen aynı şeyler :)
hatta ablammm( tabi bu normal doğum yapanlar için ) saç kurutma makinası da lazım oluyor dedi hastanede...dikiş filan attıkları için :)) iltihap kapmaması için, iyi kurutmam lazımmış orayı
listende eozini unuttun kız, hani şu kırmızı boya gibi göbeği temizlemek için
ohh ohh maşallahhh herşey hazır temizliğinide yaptınmıydı doğumunu beklersin artık..
günüme daha var 8 kasımda beklenmeyen..Adet sancılarımda var zaten bekleyip görücez..:26:
evet ya ceren hamile 570 cıkmış değeri..
ayyy kuşumm inş. sizinde değerlerinizi görces böle ...
ahh sorma yaa başımda cok fena havalardan sanırım..:2:
anamm il defa duyuyom kurutma makinasıyla orayı kurutmayı..kızz allah seni emi ablanda iyi düşünmüş ben bunu kırk yıl düşünsem aklıama gelmezdi..
o kırmızı şeyinde dı batikon hem bebeğe hem anneye..
anamm il defa duyuyom kurutma makinasıyla orayı kurutmayı..kızz allah seni emi ablanda iyi düşünmüş ben bunu kırk yıl düşünsem aklıama gelmezdi..
o kırmızı şeyinde dı batikon hem bebeğe hem anneye..
kıs madem listen vardı hatta ablan vardı ne diye uğraştırdın beni
neyse iyi bari eksik yok listede
evet o boyayı dr. vericeek o gün.. ama bende var o zaten arkdşım göndermiş saolsun :)
evet bi ağrı kesici alıver bari
arkdaşlar sitede yeniyim nereye ne yazcamı hiç bilmiyorum umarım doğru yere yazıyorumdur son adet tarihim 25 eylül ve hala adet olmadım dün doktora gittim hamile olabilirsin dedi kan testi istedi yaptık yok 5 gün öncede lekeler başlamıştı ama yoğunlaşmadı şuanda hiç bişi yok kan testi yanılmaz diyorlar kist filanda yok bide benim asla geçikmez bir gün bile aklım çok karıştı paylaşayım dedim
sağol hayatımm..
bendee ilk kez duydum bak sölemeyi unutmuşum
kukuyu yakmayasın idilllll
evet bi ağrı kesici alıver bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?