daha fazla dayamazsam alırım artık...
ayy inşallah ablacım allahım o değeri görmeyi bizede nasip etsin..
Devil kist de yoksa bu kadar gecikmesi çok ilginç
her ay düzenliyse bu kadar gecikmemesi gerekir
olmassa 1hafta sonra tekrar kan testi yaptır
25 eylül diyor yalnızzz yani bebek olsaydı çıkardı kanda değil mi?
iyi fikirde birde yakarsak kuruturken oda var...evet ama iyi fikir demidikiş olduğu için kurutması imkansızmış
ay ne bilim kızzz bizim burada eozin diyorlar anladınız iştee canım bildiğimiz kırmızı boyaa :))
evet ya yıkamasan ne olur yani yada yıka ama her girişinde değil yani..bendee ilk kez duydum bak sölemeyi unutmuşum
kukuyu yakmayasın idilllll
allah razı olsun canımm cok sağoll inşallahhhhhh...inşallahhhhhhhhhh güzelimm ya inşallahh hep dua ediyorum inan isim isim hemde
iyi akşamlarrrr öpüyorum ablacım güle gülee..kızlar eşim geldi yemek yicez sonra dinlenirim işteydim 2gündür yorgunum
hepinizi öpüyorumm
arkdşlara çoook selam söyleyinn
güle güleeeeee kendine iyi bak canımmm :) ben de çıkıyorum eşim gelmek üzere salatayı halledeyim bariii :) kendinize iyi bakın
yarın görüşürüz artıkın
Ay kıyamam Allah yardımcın olsun canım.Benimde sabahları sık sık yaşadığım birşey sanki içimden çıkıyor canım gibi oluyorum.Gözüm kararıyor direkt tansiyonumun düştüğünü anlıyorum.Ama az kaldı inşallah kısa bir süre sonra bunları atlatıcaksın.
Olsun canım.Hem bir inanış vardır ya erkekler kendilerini erken gösterirlermiş.Kızlar ise saklayıp geç gösterirlermiş;ama tabii bu her gebelikte olmayabilir.Seninki bencede kız benim içime de öyle doğuyor zaten...Ayy ben bile meraklanıyorum bazen insan düşünmeden edemiyor.Ama beni en çok sevindirense bu cumartesi doktora gittiğimizde kıpır kıpırdı bizim bebiş.Ayaklarını hop hop indirip kaldırıyordu çok tatlıydı maşallah
mrb kızlarr ben geldim içerde bilgisayarım kuruluyor yarından itibaren artık sizinleyim
buarada adt olmdım ama malesef dün akşm test yaptım ve negatif çıktıyaniii hamile değilim çok ama çok üzgünüm düngece çok ağldım hala başım ağrıyor çok kötüyüm malesef bu ayda olmadıı nasip...
kızlar yumurtlayalı beş gün oldu ve göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok sızlıyorlar. bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi bir de sizce yumurtlamadan 7 gün sonra kan testi yaptırsam çıkar mı? nooolur cevap verin çok merak ediyorummm
kızlar yumurtlayalı beş gün oldu ve göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok sızlıyorlar. bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi bir de sizce yumurtlamadan 7 gün sonra kan testi yaptırsam çıkar mı? nooolur cevap verin çok merak ediyorummm
Canım daha yumurtlayalı 5gün olmuş.Bu kadar erken göğüs sızlaması olur mu bilmiyorum.Şahsen ben yaşamadım.O yüzden seni yanıltmak istemem ama sanki biraz erken düşünmeye başlamışsın.Biraz daha sabretmeye çalış adetine bir kaç gün kala kanda öğrenirsin canım istersen.Dilerim hakkında hayırlısı olur
canım yaa..hep sorucam kaynıyor..ücretsiz iznemi çıktın..heyet raporuyla çıkınca noluyorr.maaşın devammı ediyorr?? :26:
hayatım sanmıyorum cıkıcanı ama yinede sen bilirsin...galiba aynı gün yumurtlamışız benimde yumurtlayalı 7 gün oldu ama nedense hiç düşünmüyorum. .galiba yine üzülücemden korkuyorum..
hoşgeldinn canımm..
bende dicektim bu kız pc aldı ama neden gelmiyo diye..bağlanıyo sanırım artık bizimlesin..
aaa testi neden akşam yaptın kuzum yaa sabah yapsaydın keşke bence bir kac gün daha bekle gelmedi testini yaparsın tekrardan inşallah meleğin seninledir..hem öyle ne üzüyosun kendini allahım eşine ve sana sağlık versin herşeyin caresi var inşallahh allahım daha fazla bekletmezz ama daha hiçbişiy belli değil sonucta adetin gelmediği sürece bir umut vardır herzaman..galiba benimde olmadı bu ay belim kasıklarım ağrıyo birde grip olmuşum kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
ayy ben bu fılmı ızlerken ağlıyorum yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?