Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Devil kist de yoksa bu kadar gecikmesi çok ilginç
her ay düzenliyse bu kadar gecikmemesi gerekir
olmassa 1hafta sonra tekrar kan testi yaptır

kızlar eşim geldi yemek yicez sonra dinlenirim işteydim 2gündür yorgunum
hepinizi öpüyorumm
arkdşlara çoook selam söyleyinn

güle güleeeeee kendine iyi bak canımmm :) ben de çıkıyorum eşim gelmek üzere salatayı halledeyim bariii :) kendinize iyi bakın
yarın görüşürüz artıkın

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ama iyi fikir demi dikiş olduğu için kurutması imkansızmış
ay ne bilim kızzz bizim burada eozin diyorlar anladınız iştee canım bildiğimiz kırmızı boyaa :))
iyi fikirde birde yakarsak kuruturken oda var....anladık güzelim..
bendee ilk kez duydum bak sölemeyi unutmuşum

kukuyu yakmayasın idilllll
evet ya yıkamasan ne olur yani yada yıka ama her girişinde değil yani..
inşallahhhhhhhhhh güzelimm ya inşallahh hep dua ediyorum inan isim isim hemde
allah razı olsun canımm cok sağoll inşallahhhhhh...
kızlar eşim geldi yemek yicez sonra dinlenirim işteydim 2gündür yorgunum
hepinizi öpüyorumm
arkdşlara çoook selam söyleyinn
iyi akşamlarrrr öpüyorum ablacım güle gülee..

saol canım darısı başına. %55 erkek dedi ama pek net söylemedi şahsen. erkeğe benziyor dedi

valla benimki kendini sakladı ama erkek dedi doktorumuz. benimkide kıpır kıpırdı önceleri. sanki bugün gidicemizi anlamış gibi sakladı kendini. amuda kalkmıştı kafa üstü duruodu. haftaya belli oolur artık. inşallah sen de en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın

mrb kızlarr ben geldim içerde bilgisayarım kuruluyor yarından itibaren artık sizinleyim
buarada adt olmdım ama malesef dün akşm test yaptım ve negatif çıktı yaniii hamile değilim çok ama çok üzgünüm düngece çok ağldım hala başım ağrıyor çok kötüyüm malesef bu ayda olmadıı nasip...

kızlar yumurtlayalı beş gün oldu ve göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok sızlıyorlar. bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi bir de sizce yumurtlamadan 7 gün sonra kan testi yaptırsam çıkar mı? nooolur cevap verin çok merak ediyorummm

hoşgeldinn canımm..
bende dicektim bu kız pc aldı ama neden gelmiyo diye..bağlanıyo sanırım artık bizimlesin..
aaa testi neden akşam yaptın kuzum yaa sabah yapsaydın keşke bence bir kac gün daha bekle gelmedi testini yaparsın tekrardan inşallah meleğin seninledir..hem öyle ne üzüyosun kendini allahım eşine ve sana sağlık versin herşeyin caresi var inşallahh allahım daha fazla bekletmezz ama daha hiçbişiy belli değil sonucta adetin gelmediği sürece bir umut vardır herzaman..galiba benimde olmadı bu ay belim kasıklarım ağrıyo birde grip olmuşum kendimi hiç iyi hissetmiyorum..

Canım daha yumurtlayalı 5gün olmuş.Bu kadar erken göğüs sızlaması olur mu bilmiyorum.Şahsen ben yaşamadım.O yüzden seni yanıltmak istemem ama sanki biraz erken düşünmeye başlamışsın.Biraz daha sabretmeye çalış adetine bir kaç gün kala kanda öğrenirsin canım istersen.Dilerim hakkında hayırlısı olur

hayatım sanmıyorum cıkıcanı ama yinede sen bilirsin...galiba aynı gün yumurtlamışız benimde yumurtlayalı 7 gün oldu ama nedense hiç düşünmüyorum..galiba yine üzülücemden korkuyorum..

ne bileyim canım ya hiç sızlamazdı da garip geldi işte ilk korunmadığım aydı pek de bir şe bilmiyorum bu konularda bir sorayım dedimm

canım yaa..hep sorucam kaynıyor..ücretsiz iznemi çıktın..heyet raporuyla çıkınca noluyorr.maaşın devammı ediyorr?? :26:

canım benım şimdılık heyet raporluyummm ve ucretımı alıyorum ek derslerım harıç tabıkıı ama 1 ay sonra zatenn doğum ıznım olacak daha sonrada ucretsız ızne ayrılacağımmm yanı bu seneyı gozden çıkardık hayırlısı artıkkk seneye de allah nasıp ederse mertişkomuz 9 aylıkken okula başlayacağımm buyumuş olacakkk ınş.

hayatım sanmıyorum cıkıcanı ama yinede sen bilirsin...galiba aynı gün yumurtlamışız benimde yumurtlayalı 7 gün oldu ama nedense hiç düşünmüyorum..galiba yine üzülücemden korkuyorum..

Geçmiş olsun canımm....
Ayy inşallah bebişindir bu malum ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…