Hoşbulduk hayatım!
Sevindim canım iyi olmana.Ben de iyiyim çok şükür.Okuldan geldim dinleniyorum.Kocişin gelmesine yakında yemeğimi yapıcam nasipse
offfff ne kadar sessiz bi gün yaaaaaaaaa
yeliz noldu yaaa
hala canının sıkıntısı geçmedi mi
canlarım ben çıkıorumm yuruyuşe gıtmem lazımmm
sızlerı sevıorumm akşama nete mutlaka gırıp ıdıl hakkında bılgılerı okuyacağımmm
kendınıze ıyı bakın
yokk canımm yaaaaa geçmedi hep aglamak istiyorummmmm bugünnn
yokk canımm yaaaaa geçmedi hep aglamak istiyorummmmm bugünnn
sızlerı sevıorumm akşama nete mutlaka gırıp ıdıl hakkında bılgılerı okuyacağımmm
kendınıze ıyı bakın
kendınıze ıyı bakın
sağol canım..dinlen bakalım okul yormuşturr seni..
bende yapıcam yemek ama canım hiç istemiyo..
bne geldim kızlarr işlerim hala çook ama çok ta sıkıldım beynim di dünya başım ağırmaya başladı.siz nasılsınız?
canım benim ya niye ağlamak istiyosun sen bakayım sen iyice gerildin adet olmadığın için keşke bi doktora gitsen
cerencimm bilmiyorum yaa ööle içimden hepp aglamak geliyooo neden oldugunuda bilmiorummm((((((((((((((((( doktorumu aradım canım rahimde yapışıklık olması imkansız ilk adetini olmuşsun çünkü dedi idrarda belli olmaz kan testi yaptır dedi eger hamile degilsendeee adet söktürücü veririm dedi cuma sabahı gidicem kan testi içinn
cerencimm bilmiyorum yaa ööle içimden hepp aglamak geliyooo neden oldugunuda bilmiorummm((((((((((((((((( doktorumu aradım canım rahimde yapışıklık olması imkansız ilk adetini olmuşsun çünkü dedi idrarda belli olmaz kan testi yaptır dedi eger hamile degilsendeee adet söktürücü veririm dedi cuma sabahı gidicem kan testi içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?