Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bilmioruski cnmmm evet temizlik yapıcam dioduu allah korusun işallah bişi yokturrrr
inşallah bişiycik yoktur..
allahım lutfenn hıçbır şey olmasınnnn
gökcee geliyo oklave heee dur bakalım daha ne olduğunu bile bilmiyoruz belki hiç birşey yok lütfen güzel düşünelim güzel olsun..hem sende kendini üzme mert bebeği düşün tammı..
selam kizlar ben geldim.idile n olde haber yok mu hala.

selam canımm hoşgeldin..bizde bilmiyoruz ne olduğunu sadece acile gidiyorum dedi ve cıktı inşallah kötü bişiy yoktur..sen nasılsınn..

kızlar korkmayınn..bişey ollmaz Allahın izniylee.çünkü çok kötü olsaydı gitmeden okadar bile fırsat bulup yazamazdı acile gidiyorum diyee..
korkmayınn...

canımm aaa yapma böyleee yaaaa belkideeee baharımız erken gelicektirrrr.zaten doguma az kalmışştııı.emin ol bişeyi yokturrrr birazdan gelir bak görürsünnn

tmm allahım ınş.kötu bir şey yokturrr bı gelse hemenn

kızlar korkmayınn..bişey ollmaz Allahın izniylee.çünkü çok kötü olsaydı gitmeden okadar bile fırsat bulup yazamazdı acile gidiyorum diyee..
korkmayınn...

inş. yaaa

o kadar çok şey gorduk okuduk yaşadıkkı en ufak bırşeyden pımpırıklenıyoruz amaa...

inş. bşeycık yokturrr

hosbuldum canmm.aniden cikip gitti yani .biran korktum .ins yoktur iyi düsünelim iyi olsun.bende idare ediyorum bu güne sancilarla basladim.sen nasil oldun hayatim?

inş. yaaa

o kadar çok şey gorduk okuduk yaşadıkkı en ufak bırşeyden pımpırıklenıyoruz amaa...

inş. bşeycık yokturrr

yoktur Allahın izniylee.içinizi ferah tutunn...

bende şimdi geçmişe bakıyodumm.
hamilelik haberini verdiğim sayfalara..eşim patoloji sonuçlarını aldı...
dr. bundan bişey belli olmuyr..gelsin muayene edeyim demişş.başı çok kalabalıkmış..saçmalamış bence..benim muayenemle o parçanın ne alakası var anlamadımm... :26: :26: :26:

Son düzenleme:
hosbuldum canmm.aniden cikip gitti yani .biran korktum .ins yoktur iyi düsünelim iyi olsun.bende idare ediyorum bu güne sancilarla basladim.sen nasil oldun hayatim?

ayy ufaktan sancıların başladıı sanırım aman dikkat et canım cok az kaldı artı..
bende iyiyim allaha şükür bol c vitamini yiyince bugün iyiyim cok şükür...

tatlımmm bencede tamamennnn saçmalamışş o nedemek yaaa patoloji sonucunda ap açık yazıyo bişiy varsaaa mesela benimkinde yoktu en alltta görülmedimi izlenmedi ne bişiy yazıyodu ona göre söyledi doktorrr

Kepeleklerim men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm kızlar idille ilgili bi sorun mu var neden herkes idili merak ediyo bi olumsuzluk yok demiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

canım evet dr. doğru söylemiş benimde öyle patolaji sonucum var ama o sonuclarda acıklayıcı birşey cıkmıyo ama evet seni cağırıpta muayene edeyim demesi sacma..ama belkide içerde parca filan kalmışı diye bakabilir cünki en ufak parca kalması tüplerin tıkanması demek...

Kepeleklerim men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm kızlar idille ilgili bi sorun mu var neden herkes idili merak ediyo bi olumsuzluk yok demiiiiiiiiiiiiiiiii

hoşgeldin balımmm..valla bizde bilmiyoruz acile gidiyorum haber veririm dedi başka bişiy yazmadı..temizlik yapıcam diyodu acaba temzilik yaparkenmi bişiy oldu diyorum:26:..inşallah önemli bişey yoktur..
sen nasılsın preseedinde gelmiş hayırlı olsunn..bol çalışmalarr olsun..

doktorun saçmalamış hayatımmmm :26:

kıslar hemşom acile gidiyorum demiş inşallah kötü bişeyi yoktur ya bebekle ilgili sorun olsa acile neden gitsinki direk doktoruna gider acaba başka bişi mi oldu

ayyy kızlar noldu ki idile yaaa üfff inşallah önemli bişey yoktur
hoşgeldinn çiğdoşumm...
valla hiçbişey bilmiyoruzki inşallah önemli bişey yoktur..beklemekten başka caremiz yok..

kıslar hemşom acile gidiyorum demiş inşallah kötü bişeyi yoktur ya bebekle ilgili sorun olsa acile neden gitsinki direk doktoruna gider acaba başka bişi mi oldu

inşallah canımm allahımm korusun onları..

tatlımmm bencede tamamennnn saçmalamışş o nedemek yaaa patoloji sonucunda ap açık yazıyo bişiy varsaaa mesela benimkinde yoktu en alltta görülmedimi izlenmedi ne bişiy yazıyodu ona göre söyledi doktorrr

ya kürtajdan sonra muayene çok çok önemli..alttan özellikle.oda muyaeneyi yapmadan iyi yada kötü bişey demek istememiştir...
Bide eşim olunca başından savmıştr aşkitomuu..

kepeleklerim men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm Kızlar idille ilgili bi sorun mu var neden herkes idili merak ediyo bi olumsuzluk yok demiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin canııımmm...

ay allah korusun yaaa..parça falann..ben eniyisi cumartesi burdaki dr.uma gideyimm.alttan baksınnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…