allahım lutfenn hıçbır şey olmasınnnn
inşallah bişiycik yoktur..bilmioruski cnmmm evet temizlik yapıcam dioduu allah korusun işallah bişi yokturrrr
gökcee geliyo oklave heee dur bakalım daha ne olduğunu bile bilmiyoruz belki hiç birşey yok lütfen güzel düşünelim güzel olsun..hem sende kendini üzme mert bebeği düşün tammı..allahım lutfenn hıçbır şey olmasınnnn
selam kizlar ben geldim.idile n olde haber yok mu hala.
canımm aaa yapma böyleee yaaaa belkideeee baharımız erken gelicektirrrr.zaten doguma az kalmışştııı.emin ol bişeyi yokturrrr birazdan gelir bak görürsünnn
inşallah bişiycik yoktur..
gökcee geliyo oklave heee dur bakalım daha ne olduğunu bile bilmiyoruz belki hiç birşey yok lütfen güzel düşünelim güzel olsun..hem sende kendini üzme mert bebeği düşün tammı..
selam canımm hoşgeldin..bizde bilmiyoruz ne olduğunu sadece acile gidiyorum dedi ve cıktı inşallah kötü bişiy yoktur..sen nasılsınn..
kızlar korkmayınn..bişey ollmaz Allahın izniylee.çünkü çok kötü olsaydı gitmeden okadar bile fırsat bulup yazamazdı acile gidiyorum diyee..
korkmayınn...
inşallah bişiycik yoktur..
gökcee geliyo oklave heee dur bakalım daha ne olduğunu bile bilmiyoruz belki hiç birşey yok lütfen güzel düşünelim güzel olsun..hem sende kendini üzme mert bebeği düşün tammı..
selam canımm hoşgeldin..bizde bilmiyoruz ne olduğunu sadece acile gidiyorum dedi ve cıktı inşallah kötü bişiy yoktur..sen nasılsınn..
inş. yaaa
o kadar çok şey gorduk okuduk yaşadıkkı en ufak bırşeyden pımpırıklenıyoruz amaa...
inş. bşeycık yokturrr
hosbuldum canmm.aniden cikip gitti yani .biran korktum .ins yoktur iyi düsünelim iyi olsun.bende idare ediyorum bu güne sancilarla basladim.sen nasil oldun hayatim?
yoktur allahın izniylee.içinizi ferah tutunn...
Bende şimdi geçmişe bakıyodumm.
Hamilelik haberini verdiğim sayfalara..eşim patoloji sonuçlarını aldı...
Dr. Bundan bişey belli olmuyr..gelsin muayene edeyim demişş.başı çok kalabalıkmış..saçmalamış bence..benim muayenemle o parçanın ne alakası var anlamadımm... :26: :26: :26:
yoktur Allahın izniylee.içinizi ferah tutunn...
bende şimdi geçmişe bakıyodumm.
hamilelik haberini verdiğim sayfalara..eşim patoloji sonuçlarını aldı...
dr. bundan bişey belli olmuyr..gelsin muayene edeyim demişş.başı çok kalabalıkmış..saçmalamış bence..benim muayenemle o parçanın ne alakası var anlamadımm... :26: :26: :26:
Kepeleklerim men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmkızlar idille ilgili bi sorun mu var neden herkes idili merak ediyo bi olumsuzluk yok demiiiiiiiiiiiiiiiii
yoktur Allahın izniylee.içinizi ferah tutunn...
bende şimdi geçmişe bakıyodumm.
hamilelik haberini verdiğim sayfalara..eşim patoloji sonuçlarını aldı...
dr. bundan bişey belli olmuyr..gelsin muayene edeyim demişş.başı çok kalabalıkmış..saçmalamış bence..benim muayenemle o parçanın ne alakası var anlamadımm... :26: :26: :26:
Kepeleklerim men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmkızlar idille ilgili bi sorun mu var neden herkes idili merak ediyo bi olumsuzluk yok demiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldinn çiğdoşumm...ayyy kızlar noldu ki idile yaaaüfff inşallah önemli bişey yoktur
kıslar hemşom acile gidiyorum demiş inşallah kötü bişeyi yoktur ya bebekle ilgili sorun olsa acile neden gitsinki direk doktoruna gider acaba başka bişi mi oldu
tatlımmm bencede tamamennnn saçmalamışş o nedemek yaaa patoloji sonucunda ap açık yazıyo bişiy varsaaa mesela benimkinde yoktu en alltta görülmedimi izlenmedi ne bişiy yazıyodu ona göre söyledi doktorrr
hoşgeldin canııımmm...kepeleklerim men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmKızlar idille ilgili bi sorun mu var neden herkes idili merak ediyo bi olumsuzluk yok demiiiiiiiiiiiiiiiii
canım evet dr. Doğru söylemiş benimde öyle patolaji sonucum var ama o sonuclarda acıklayıcı birşey cıkmıyo ama evet seni cağırıpta muayene edeyim demesi sacma..ama belkide içerde parca filan kalmışı diye bakabilir cünki en ufak parca kalması tüplerin tıkanması demek...
slm kızlar
ayy idile ne oldu ya
küçük hanım erken mi gelecek yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?