Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ay inşallah kötü bi durum yoktur yaa bak ben de meraklandım şimdi
Ben iyiyim hayatım preseedim geldi evet, ama henüz kullanmadık, yumurtlama günlerini bekliyoruz, inşallah faydasını görürüz bakalım :13: ilk müjdeyi senden bekliyorum, inşallah senin haberini alınca ben de daha çok umutlanıcam

hoşgeldın hayatımmm

ben ıdıl ı merak edıyorumm ınş. gusel sonuçlarla gelecekkk

Hoşbuldum balım

canımmm korkma parça falan kalmış olsaaaa kanaman devam ederdii hemde şimdiye kadar belli rahatsızlıklarla gösterirdi kendini o yüzden parça kalmamıştırr.şöyle bişey olabilir eger bebekte bişiy bulamazlarsa yani genetik bi bozukluk falan annedeki sorunları araştırıyolarr o yüzden seni çagırmıştır.sen ilk reglini gördünmü,??

off bende dün bir sürü tahlil falan yaptırmıştım sonucu az önce dr a gösterdim
kolesterolüm çok yüksek çıktı
ya ben o kadarda dikkat ediyorum hem şeker hem kolesterol neden bu kadar yüksek çıkıyo ya

Eşim okudu bana 1 cc hacminde kirli beyaz düzensiz görünümde doku parçası yazıyomuşş..:26:

Son düzenleme:

ne zamandır goruşemıoruz ıyısındır ınş..

allahım yaaa geçmiş olsun cnm bıeaz daha dkkat et drunun tavsiyelerıne uy canm yaa

gelir tabii canımm 32. Haftada sonuççtaaa ikizlerin daha bile erken dogdugu oluyo ve sag salim yaşıyolarrr.belkideee baharr kızımızda erkennn gelcekkkk

ayyy ne biliyim ki aklıma ilk o geldi:26:
offf çok merak ediyorum ya inş.tatsız bişey yoktur

hımmmm ben bılmıordum açıkcası bu kadar erkenınıı :26:
neyse bekleyelım bakalım ıdıl ne dıye gıttı acıle herşeyın hayırlısı olsun kötu bşeycık olmasında amann

ay allah korusun yaaa..parça falann..ben eniyisi cumartesi burdaki dr.uma gideyimm.alttan baksınnn...
evet canım allah korusun..acaba ondanmı cağırdı diye düşündüm aklına kötü bişiy getirme sadece bunlar birer ihtimal..sonucta dr. tecrübeli bir dr. endişelenicek birşey yok..
slm kızlar
ayy idile ne oldu ya
küçük hanım erken mi gelecek yoksa
kücük hanım gelicekse gelsindee sağlıklı sıhatli geldin inş..
inşallah balımm yaaa allahım o müjdeyi vermemi nasip eder..eğer olduysa zaten sendede işe yaracağına emnim cünki sorunlarımız nerdeyse aynı..son 5 günn bakalım bekleyip görücezzz ama inşallah diyorum başka bişiycik demiyorum..
Eşim okudu bana 1 cc hacminde (kürtaj olurken tam 11mmdi..yani 1 cm(( )
kirli beyaz düzensiz görünümde doku parçası yazıyomuşş..:26:

evet canım benimkisindede aynı şey yazıyodu yani acıklayı birşeyler yazmıyo...

canım hamilelikte bunları yüksek cıkması normal ama aslında dikkatte ediyomuşsun ama neden yüksek cıkıyo acaba...dr. diyet flan verdimiki..

ülkerin kalbim benecol ürünleriyle ilgili bilginiz var mı:26:
dr kolesterolu düşürmek için bana bunlardan kullanmamı söyledi

canım hamilelikte bunları yüksek cıkması normal ama aslında dikkatte ediyomuşsun ama neden yüksek cıkıyo acaba...dr. diyet flan verdimiki..

anlamıyorum ki ya
diyet verdi hatta geçen ay vermişti geçen aydan beri hamurişi kızartma falan yemiyorum
haa bide yumurta kesinlikle yemiceksin dedi ben her sabah 1 yumurta mutlaka yerdim

anlamıyorum ki ya
diyet verdi hatta geçen ay vermişti geçen aydan beri hamurişi kızartma falan yemiyorum
haa bide yumurta kesinlikle yemiceksin dedi ben her sabah 1 yumurta mutlaka yerdim

hımm belkide yumurtadan kaynaklabilir biraz daha dikkat et bakalım...

CANIMBENİMM..BENİM ZATEN KÜRTAJ OLMADAN BİKAÇ GÜN ÖNCESİNDEN KANAMAM BAŞLAMIŞTI..ADET GİBİYDİM YANİ.KÜRTAJDAN Bİ GECE ÖNCE PARÇA GELDİ..ERTESİ GÜN KÜRTAJ OLDUMM.KÜRTAJDAN SONRA TAM HATIRLAMIYORUM AMA BİR-İKİ GÜN DEVAM ETTİ KANAMA...
SONRA ÇOOK YOĞUN BEYAZ AKINTIM OLDU...YAKLAŞIK Bİ ON-ONBEŞ GÜN SONRA FALAN..
AYIN 25 İNDEDE ADET OLDUMM...
BÖYLE İŞTE CANIMM..
DR KANAMASI VARMI DEMİŞ..
EŞİMDE YOK DEMİŞ..
YANİ BENİM SIRADIŞI Bİ DURUMUM OLMADI ALLAHA ŞÜKÜR.ÖYLE YOĞUN KANAMALAR AĞRILAR FALANN...PARÇADA düşürdüğüm için kürtaj ÇOK ZORLU GEÇMEMİŞ...
AMA YİNEDE ALTTAN BAKTIRMAKTA FAYDA VARR...

CANIM GEÇMİŞ OLSUNNN...

Selam Canlar! Ben geldim..Umarım hepiniz iyisinizdir....

İdilciğime ne oldu? Anladığım kadarıyla sancısı oldu ve acile gitti.Dilerim herşey yolundadır;İdilimiz ve bebişi iyidir...

Elifcim tam anlayamadım ama sende na çıktı?Sanırım kendi doktoruna gidiceksin.Hadi bakalım canım hayırlısı.Şimdiden Rabbim şifa versin.

slm mervecım hoşgeldınn
ıdılın sancısı falan da olduğunu bılmıoruz açıkcasıı sadece kızlar ben acıle gıdıyorum gelişmelerden haberdar ederım dedı sızı ve çıktıı bız kendımız yorum yaptık inş. gusel haberlerle gelır yanımızaaa

sen nasılsın bebişin nasıll

İyiyim hayatım çok şükür.Bebişte iyi.Okuldan geldik şimdi dinleniyoruz...Anladım canım merakla ben de İdil i bekliyoruz.Dilerim herşey iyidir.

selam şekercimm hoşgeldin...
sağol allaha cok şükürki ben kendi adıma iyiyim..sen nasılsınn..

Hoşbulduk hayatım!
Sevindim canım iyi olmana.Ben de iyiyim çok şükür.Okuldan geldim dinleniyorum.Kocişin gelmesine yakında yemeğimi yapıcam nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…