hoşgeldin balımmm..valla bizde bilmiyoruz acile gidiyorum haber veririm dedi başka bişiy yazmadı..temizlik yapıcam diyodu acaba temzilik yaparkenmi bişiy oldu diyorum:26:..inşallah önemli bişey yoktur..
sen nasılsın preseedinde gelmiş hayırlı olsunn..bol çalışmalarr olsun..
hoşgeldın hayatımmm
ben ıdıl ı merak edıyorumm ınş. gusel sonuçlarla gelecekkk
ya kürtajdan sonra muayene çok çok önemli..alttan özellikle.oda muyaeneyi yapmadan iyi yada kötü bişey demek istememiştir...
Bide eşim olunca başından savmıştr aşkitomuu..
Hoşgeldin canııımmm...
Ay allah korusun yaaa..parça falann..ben eniyisi cumartesi burdaki dr.uma gideyimm.alttan baksınnn...
bu kadar erken gelebılırmıkı bebişşşş :26:
bu kadar erken gelebılırmıkı bebişşşş :26:
Ay inşallah kötü bi durum yoktur yaa bak ben de meraklandım şimdi
Ben iyiyim hayatım preseedim geldi evet, ama henüz kullanmadık, yumurtlama günlerini bekliyoruz, inşallah faydasını görürüz bakalım :13: ilk müjdeyi senden bekliyorum, inşallah senin haberini alınca ben de daha çok umutlanıcam
Hoşbuldum balım
off bende dün bir sürü tahlil falan yaptırmıştım sonucu az önce dr a gösterdim
kolesterolüm çok yüksek çıktı
ya ben o kadarda dikkat ediyorum hem şeker hem kolesterol neden bu kadar yüksek çıkıyo ya
gelir tabii canımm 32. Haftada sonuççtaaa ikizlerin daha bile erken dogdugu oluyo ve sag salim yaşıyolarrr.belkideee baharr kızımızda erkennn gelcekkkk
ayyy ne biliyim ki aklıma ilk o geldi:26:
offf çok merak ediyorum ya inş.tatsız bişey yoktur
evet canım allah korusun.ay allah korusun yaaa..parça falann..ben eniyisi cumartesi burdaki dr.uma gideyimm.alttan baksınnn...
kücük hanım gelicekse gelsindee sağlıklı sıhatli geldin inş..slm kızlar
ayy idile ne oldu ya
küçük hanım erken mi gelecek yoksa
inşallah balımm yaaa allahım o müjdeyi vermemi nasip eder.Ay inşallah kötü bi durum yoktur yaa bak ben de meraklandım şimdi
Ben iyiyim hayatım preseedim geldi evet, ama henüz kullanmadık, yumurtlama günlerini bekliyoruz, inşallah faydasını görürüz bakalım :13: ilk müjdeyi senden bekliyorum, inşallah senin haberini alınca ben de daha çok umutlanıcam
Eşim okudu bana 1 cc hacminde (kürtaj olurken tam 11mmdi..yani 1 cm(( )
kirli beyaz düzensiz görünümde doku parçası yazıyomuşş..:26:
eşim okudu bana 1 cc hacminde kirli beyaz düzensiz görünümde doku parçası yazıyomuşş..:26:
ya ben o kadarda dikkat ediyorum hem şeker hem kolesterol neden bu kadar yüksek çıkıyo ya
canım hamilelikte bunları yüksek cıkması normal ama aslında dikkatte ediyomuşsun ama neden yüksek cıkıyo acaba...dr. diyet flan verdimiki..
anlamıyorum ki ya
diyet verdi hatta geçen ay vermişti geçen aydan beri hamurişi kızartma falan yemiyorum
haa bide yumurta kesinlikle yemiceksin dedi ben her sabah 1 yumurta mutlaka yerdim
CANIMBENİMM..BENİM ZATEN KÜRTAJ OLMADAN BİKAÇ GÜN ÖNCESİNDEN KANAMAM BAŞLAMIŞTI..ADET GİBİYDİM YANİ.KÜRTAJDAN Bİ GECE ÖNCE PARÇA GELDİ..ERTESİ GÜN KÜRTAJ OLDUMM.KÜRTAJDAN SONRA TAM HATIRLAMIYORUM AMA BİR-İKİ GÜN DEVAM ETTİ KANAMA...canımmm korkma parça falan kalmış olsaaaa kanaman devam ederdii hemde şimdiye kadar belli rahatsızlıklarla gösterirdi kendini o yüzden parça kalmamıştırr.şöyle bişey olabilir eger bebekte bişiy bulamazlarsa yani genetik bi bozukluk falan annedeki sorunları araştırıyolarr o yüzden seni çagırmıştır.sen ilk reglini gördünmü,??
Selam Canlar! Ben geldim..Umarım hepiniz iyisinizdir....
İdilciğime ne oldu? Anladığım kadarıyla sancısı oldu ve acile gitti.Dilerim herşey yolundadır;İdilimiz ve bebişi iyidir...
Elifcim tam anlayamadım ama sende na çıktı?Sanırım kendi doktoruna gidiceksin.Hadi bakalım canım hayırlısı.Şimdiden Rabbim şifa versin.
Selam Canlar! Ben geldim..Umarım hepiniz iyisinizdir...
slm mervecım hoşgeldınn
ıdılın sancısı falan da olduğunu bılmıoruz açıkcasıı sadece kızlar ben acıle gıdıyorum gelişmelerden haberdar ederım dedı sızı ve çıktıı bız kendımız yorum yaptık inş. gusel haberlerle gelır yanımızaaa
sen nasılsın bebişin nasıll
selam şekercimm hoşgeldin...
sağol allaha cok şükürki ben kendi adıma iyiyim..sen nasılsınn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?