kızz hatcem depremı hısettınızmı aksam ayy cok korktuk yaaa
canım demmeki senin geç döllenme olmuş ben sanmıyorum hamile olduğumu heran adet olabilirim zatenevet canım negatıf cıktı 3. gunu ogrendım testte 4. gunude kan testı yaptırdım 67 cıkmıstı degerımde
selam kızlar ben bugün doktoruma gittim varislerim başlamıştı bide cinsiyete baksın diye ama kötü bir haber aldım...
Bebeğimin eşi rahim agzına kadar gelmiş kanamam olabilirmiş ve eger kanamam olursa benim hayatim tehlikem olurmuş çok dikkat etmen lazım dedi... Herşey yasaklandı temizlik yapmak bile
selam kızlar ben bugün doktoruma gittim varislerim başlamıştı bide cinsiyete baksın diye ama kötü bir haber aldım...
Bebeğimin eşi rahim agzına kadar gelmiş kanamam olabilirmiş ve eger kanamam olursa benim hayatim tehlikem olurmuş çok dikkat etmen lazım dedi... Herşey yasaklandı temizlik yapmak bile
canım ben adet günümden 1 gn sonra akşam yaptım çıkmadı
bidahada yapmadım bugün 4.günü ama bidaha test falan yapmadım
çıksaydı ilk yaptığım testte çıkardı diye düşünüyorum oyüzden kanda baktırmaya gerek duymadım
canım yapsana bı test daha dedıgım gıbı benım 3. gunu bellı oldu ınsallah vardır bebısın
oo maşallah
ayy canım benım cok dıkkat kendıne hep yat dınlen olurmu sakın bıseyler yapmaya kalkmaa
ayy sorma kuşumm yaa hemde nasıll..zaten benim bulunduğum yer saroz körfezii anamm gece gece ne korktum anlatamam...
insan nasıl panik oluyo değilmi ben ne yapacağımı şaşırıyorum deprem anında..
aynen şaşırdık ne yapacagımızı esım tutturdu asagı ınelım dıye 5. kattayız bı panık sorma zor sakınlestırdım walla
canım demmeki senin geç döllenme olmuş ben sanmıyorum hamile olduğumu heran adet olabilirim zaten
canımmmmm çok geçmiş olsun bundan sonra çok dikkat et kendine bırak temizliği falan yaa zar zor hamile kaldınız hepiniz çokmu önemlii kıynetini bilin şuanki durumunuzun ben hamiş kalsam valla yatar dinlenirim hep
canım sende bundan sonra dinlenerek geçirr inş bişeycikler olmaz
buarada cinsiyetini öğrenmedinmi?
hoşgeldin kuşumm...nerlerdesin yaa hiç uğramıyosun artık..
cok gecmiş olsun kuzumm aman dikkat et kendine hiçbir iş yapma yat süreklii..allahım sizi korusun..ee cinsiyeti söylemedimi peki dr..
bu arada smartla görüştünmü hiçç oda gelmiyo ne zamandır..
aynen şaşırdık ne yapacagımızı esım tutturdu asagı ınelım dıye 5. kattayız bı panık sorma zor sakınlestırdım walla
bu arada kızlarr çook geçmiş olsun deprem gerçekten çok kötü ya
ne yapacağını bilemiyor insan yani ben donup kalıyorum misal
hareket edemiyorum şok gibi bişi oluyo
allahım korusun böyle felaketlerden
ben selam vermedim dimi
fatoşun yazısını görünce atladım
selammmmm
onun orda varlığı herşeye değer canımm..allahım onu sana bağışlasın senide ona inşallah hiçbirşey olmaz ve sağlıklı kucaklarsın..annelik bu işte minick bile olsa annesinin kalbinin en derinlerine yerleşiyo...
çok Teşekkür ederim kızlar Çok korktum bebegime bişi olmasın çok alıştım ben ona...
Kuzenimle konuştum bugün çok korkuyorum dedim annelik işte diyo rahme düştügünde başlar gerçektende öleymiş Çok Dua edin nolur
Yatıyorum zaten artık kalkmıyorum yerimden yeterki o saglıkla gelsin..
Cinsiyetine gelince aslında çok uygun pozisyondaydı ama bacak arasında göbek kordunu vardıönce erkek dedi sonra yok yok kordon o dedi kontrole gidince bakılacak tekrar
Smartla pek görüşmedim canım ama bi ara ararım bende kendimi toparlayim bakalım nie gelmiyormuş...
bu arada kızlarr çook geçmiş olsun deprem gerçekten çok kötü ya
ne yapacağını bilemiyor insan yani ben donup kalıyorum misal
hareket edemiyorum şok gibi bişi oluyo
allahım korusun böyle felaketlerden
eşinde benim gibi galibaa bendede bir panik sorma gitsin o gecenin soğunda adamı dışarı cıkardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?