Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yelızcıgım pekı neden kan testı yaptırmıyosun cancazım ona gore davranırsın ınsallah senınde gobusundedır bebısın tatlım

idilinde ınsallah bıseycıgı yoktur ALLAHım korusun 2. sınıde ınsallah

evettt kızlar ben kacar artık sızlere ıyı geceler dıyorum benım mıdem kotu olmaya basladı yıne
kendınıze ıyı bakın canlarım

Ayyy 4 günmü kaldııı bak heyecanlandım şimdi bende İNŞALLAH tutmuştur İNŞALLAH bebegin seninledir canım Çok istiyorum valla Artık bekletmesin sıpacık seni

canım bugün temizlik yapıcam diye cıktı ve sonrada acile gidiyorum haber veririm dedi birdaha gelmedi..merak ediyoruz acaba bişiymi oldu diye..

Yaaaaa İnşAllah bişiyi yoktur Telefonu falan kimsede yok dimi

Bu temizlik varya başımıza bela bişi bende hafta sonu halı çırptım bidaha yaparsam nolim yani Tutamıyorsun kendini bundan sonra valla umrumda dil

canımmm çok geçmiş olsunn..clementaininde aynı sorunu vardı..bişey olmadı Allahın izniylee..yapmayıver iş..bak dikkat etmezde bişey olursa vijdan azabı çekersinn..
ama hiçbişeycik olmaz..şahsen hiç pimpiriklenmedimm..bak tinkerdada vardı böyle bişeylerr...geçmiş olsunn.Allaha emanet ollun...

evet kuşum yaa 4 gün var inşallahh tutmuştur..inşallah benim sıpamda benimledir artık gelsin..bende heyecanlıyım ama kendimi kaptımamaya çalışıyorum..

bak bakk sendemi kızzz alimde ben sizi şimdi ne yapim heee allahh hamişsiniz ne temizliği birde utanmadan halı cırptım diyo al sana halı cırpmak şimide evini b.k götürsünde gör sen..
bencede birdaha asla iş yapma kuşum yaaa yat boşver heralde birisi gelirde yemeğini evini toplar..sen ve bebeğin iyi olun gerisi hiçç önemli değil..

slm cancağızlarımm

yemek yıyeceğiz eşimle de ama ıdıl den ayşeden bı haber var mı dıye hemen bakınayım dedım ama yokk sanırımmm allahım hayırlı haberlerle gelırler ınş.

fatoşcum bırak artık temızlığı yeğenimize lutfen ıyı bakkk kendı canından bebeğinın canından kıymetlı mı yahu temızlıkk bır de halı sılktım dıosun allahım yarabbımmm

neyse ben yemeğe kaçıorum yıne gelırım

afiyet olsunnn görüşrüzz birazdan..

canım çok saol Umarım benimde iyi olur sonunda saglıkla gelir bebegim

yok daha elimi bile sürmem hiç bişiye aldım dersdimi valla

hatcem valla çok dua ediom inşAllah gelmiştir bebegin göbüşüneee

fatoşcum bırak artık temızlığı yeğenimize lutfen ıyı bakkk kendı canından bebeğinın canından kıymetlı mı yahu temızlıkk bır de halı sılktım dıosun allahım yarabbımmm

tmm tmm valla bi daha bişi yapmıcam söz sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…