ben de çıkıyorum kızlar yemek saati geldi:)
iyi akşamlarrrrr
afiyet olsun canım iyi akşamlar
afiyet olsun canım...iyi akşamlarr.
Sen nasılsın zuzu
ayy kıyamam ben sana tabiki duygusal olucaksın sonucta bebeğini kaybetme korkusu var içinde ama ben inanıyorum bebeğin seni bırakmıcak ve fatoş doğurmuş diye topiğimiz şenlenecek..inşallah kuşumm allahım o günleride göstericek..
benim preseedle çalışmalar bitti cok yoğun bir tempoda çalıştım inş. tutmuştur..son 4 gün allahım inş. sevinmeyi nasip eder...
sende iyiki varsın
canım idille konuşuyorduk hiç bir sorun yoktu biraz temizlik yapıyım dedi
hatta bizde çok kızdık kendini artık yorma falan diye
sonra birkaç saat geçti aradan
kızlar ben acile gidiyorum size haber veririm dedi
gidiş o gidiş hepimiz merakla ondan haber bekliyoruz
bu arada ayşede kalbi için dr gidecekti bu gün ondanda haber yok
bu gün bizi böyle merakta bıtaktılar
umarım yarın ikisindende iyi haberler alırız
canım bugün temizlik yapıcam diye cıktı ve sonrada acile gidiyorum haber veririm dedi birdaha gelmedi..merak ediyoruz acaba bişiymi oldu diye..
evettt kızlar ben kacar artık sızlere ıyı geceler dıyorum benım mıdem kotu olmaya basladı yıne
kendınıze ıyı bakın canlarım
selam kızlar ben bugün doktoruma gittim varislerim başlamıştı bide cinsiyete baksın diye ama kötü bir haber aldım...
Bebeğimin eşi rahim agzına kadar gelmiş kanamam olabilirmiş ve eger kanamam olursa benim hayatim tehlikem olurmuş çok dikkat etmen lazım dedi... Herşey yasaklandı temizlik yapmak bile
Ayyy 4 günmü kaldııı bak heyecanlandım şimdi bendeİNŞALLAH tutmuştur İNŞALLAH bebegin seninledir canım Çok istiyorum valla Artık bekletmesin sıpacık seni
Yaaaaa İnşAllah bişiyi yoktur Telefonu falan kimsede yok dimi
Bu temizlik varya başımıza bela bişi bende hafta sonu halı çırptım bidaha yaparsam nolim yani Tutamıyorsun kendini bundan sonra valla umrumda dil
Selaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm
slm cancağızlarımm
yemek yıyeceğiz eşimle de ama ıdıl den ayşeden bı haber var mı dıye hemen bakınayım dedım ama yokk sanırımmm allahım hayırlı haberlerle gelırler ınş.
fatoşcum bırak artık temızlığı yeğenimize lutfen ıyı bakkk kendı canından bebeğinın canından kıymetlı mı yahu temızlıkkbır de halı sılktım dıosun allahım yarabbımmm
neyse ben yemeğe kaçıorum yıne gelırım
ayşeye mesaj çektim bakalım cevap atacakmı???
hımmm iyi yaptın ya sabahtan beri merak ettik bizde
inş.cvp yazar :26:
yazmadııı
öyle pat diyede arayamam..müsaitmi değilmi :26:
canımmm çok geçmiş olsunn..clementaininde aynı sorunu vardı..bişey olmadı Allahın izniylee..yapmayıver iş..bak dikkat etmezde bişey olursa vijdan azabı çekersinn..
ama hiçbişeycik olmaz..şahsen hiç pimpiriklenmedimm..bak tinkerdada vardı böyle bişeylerr...geçmiş olsunn.Allaha emanet ollun...
evet kuşum yaa 4 gün var inşallahh tutmuştur..inşallah benim sıpamda benimledir artık gelsin. .bende heyecanlıyım ama kendimi kaptımamaya çalışıyorum..
bak bakk sendemi kızzz alimde ben sizi şimdi ne yapim heeeallahh hamişsiniz ne temizliği birde utanmadan halı cırptım diyo al sana halı cırpmak şimide evini b.k götürsünde gör sen..
bencede birdaha asla iş yapma kuşum yaaa yat boşver heralde birisi gelirde yemeğini evini toplar..sen ve bebeğin iyi olun gerisi hiçç önemli değil..
fatoşcum bırak artık temızlığı yeğenimize lutfen ıyı bakkk kendı canından bebeğinın canından kıymetlı mı yahu temızlıkkbır de halı sılktım dıosun allahım yarabbımmm
görmemiştir muhakkak görünce hemen msj atıyo..yazmadııı
öyle pat diyede arayamam..müsaitmi değilmi :26:
yok daha elimi bile sürmem hiç bişiye aldım dersdimi valla
hatcem valla çok dua ediom inşAllah gelmiştir bebegin göbüşüneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?