Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tesekkurler canım evet ALLAH bırdaha yasatmasın ınsallah cok zor elden bısey gelmıyor o an tek dusundugun heran ölebilirim.................

dayanamazmışda bana

dayanamam tabi kızımmmm kardeşiz bizzz

allah yaşatmasın bi daha

Kendimi tanıyamaz oldum aşırı duygusala bagladım... İnşAllah hep birlikte görürüz saglıkla dogdugu günü tek dileğim bu
Senin nasıl gidio çalışmalar preesed güzelim

ayy birde ne oldu tam rüya görüyorum..dün pazara giderken kadınlar konuşuyodu minibüste çanakkalede deprem olmuş diye..bende sözde rüyamda eşime anlatıyom deprem olmuş diye anam bir uyandım hakkaten deprem oluyoo..aptala malum olur hesabbı banada malum oldu heralde..

tesekkurler canım evet ALLAH bırdaha yasatmasın ınsallah cok zor elden bısey gelmıyor o an tek dusundugun heran ölebilirim.................

hele gecenin bi vaktinde uyurken olursa
oğlum küçükken olmuştu gece uyurken
yanıma yatıyodu allahtan oğlum
o anda tek yaptığım oğlumu kucaklayıp yatağın yanına yatırmaktı
üzerine de kendim kapanmıştım eşimde sallanırken zorla yanımıza geldi yatağın kenarına kapandı ama ilk kez okadar büyük bi depremdi izmirde çook korkmuştuk çookkk

canlarım ben kaçıyorum bugün 2 gezme yapmış olacam yorgunluktan ölüyorum bide kasıklarıma ara ara sancı giriyor bişey batıyor offf yaa
neyse kızlar hepinizi öpüyorum
hayırlı geceler

Kendimi tanıyamaz oldum aşırı duygusala bagladım... İnşAllah hep birlikte görürüz saglıkla dogdugu günü tek dileğim bu
Senin nasıl gidio çalışmalar preesed güzelim

ayy kıyamam ben sana tabiki duygusal olucaksın sonucta bebeğini kaybetme korkusu var içinde ama ben inanıyorum bebeğin seni bırakmıcak ve fatoş doğurmuş diye topiğimiz şenlenecek..inşallah kuşumm allahım o günleride göstericek..
benim preseedle çalışmalar bitti cok yoğun bir tempoda çalıştım inş. tutmuştur..son 4 gün allahım inş. sevinmeyi nasip eder...

offf evet deprem sel yangın allahım cok zor hayırlı ölüm nasıp etsın rabbım hepımıze

selızcıgım gule gule canım gez gez sonra benım gıbı cok yatarsın gunlerce aylarca walla özlersın bu gezmelerı

canlarım ben kaçıyorum bugün 2 gezme yapmış olacam yorgunluktan ölüyorum bide kasıklarıma ara ara sancı giriyor bişey batıyor offf yaa
neyse kızlar hepinizi öpüyorum
hayırlı geceler

güle güle tatlı iyi eğlencelerrr...gezz bakalım tadını cıkar bugünün sonra bebiş olunca böyle gezemicen ne olsa..hadi başş başş şekerim..

noldu idile

Canımmm İYiki varsınız valla

Oyy Oyyy ablacım benimmm

sende iyiki varsın
canım idille konuşuyorduk hiç bir sorun yoktu biraz temizlik yapıyım dedi
hatta bizde çok kızdık kendini artık yorma falan diye
sonra birkaç saat geçti aradan
kızlar ben acile gidiyorum size haber veririm dedi
gidiş o gidiş hepimiz merakla ondan haber bekliyoruz
bu arada ayşede kalbi için dr gidecekti bu gün ondanda haber yok
bu gün bizi böyle merakta bıtaktılar
umarım yarın ikisindende iyi haberler alırız

bellecim 4. gun bugun hala olmadim testlerde negatifff cikiyooo doktorumu aradim oda kan testi yaptir eger hamile degilsen adet sokturucu veririm yine ol
massan gelirsin bakariz bi dedii.
lalecim idil temizlik yapicm diye cikti yarim saat sonrada ben acile gidiyorumm yazdi hala gelmedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…