bu arada kızlarr çook geçmiş olsun deprem gerçekten çok kötü ya
ne yapacağını bilemiyor insan yani ben donup kalıyorum misal
hareket edemiyorum şok gibi bişi oluyo
allahım korusun böyle felaketlerden
selammm hoşgeldinn ablacım..ben selam vermedim dimi
fatoşun yazısını görünce atladım
selammmmm
aminnnnnn...
çok geçmiş olsun kızlarr..
Allah birdaha yaşatmasın..
Su Sedef Yelizcem Belle Karagull hepinize çok teşekkür ederim Umarım bişi olmaz
dayanamazmışda bana
onun orda varlığı herşeye değer canımm..allahım onu sana bağışlasın senide ona inşallah hiçbirşey olmaz ve sağlıklı kucaklarsın..annelik bu işte minick bile olsa annesinin kalbinin en derinlerine yerleşiyo...
inşallah sağlıklı kucağına aldığın günleride görücez.. canım rabbim sizi korusun..
cok sağol ablacımm aynen bende donuyorum ne yapıcamı şaşırıyorum..deprem bitiyo aklım başıma geliyo..
ayyyh sendemı oylesın kızz bense daha soguk kanlıyımdır mantıklı dusunmeye calısırım eger esımın dedıgı gıbı artcı deprem olsa bıle 5. kattan asagı ınene kadar zaten ev ustumuze yıkılır dıye dusunurum yanı ayy kayınvalıdemde bendeydı esım dıyo hadı gıyınn hemen ınecegız ben dıyorum hayır sacmalama kadıncagızda sasırdı ne yapacagını
onun orda varlığı herşeye değer canımm..allahım onu sana bağışlasın senide ona inşallah hiçbirşey olmaz ve sağlıklı kucaklarsın..annelik bu işte minick bile olsa annesinin kalbinin en derinlerine yerleşiyo...
inşallah sağlıklı kucağına aldığın günleride görücez.. canım rabbim sizi korusun..
yaaaa idilde gelsede rahatlasakk iyiceeee
Kendimi tanıyamaz oldum aşırı duygusala bagladım... İnşAllah hep birlikte görürüz saglıkla dogdugu günü tek dileğim bu
ayyyh sendemı oylesın kızz bense daha soguk kanlıyımdır mantıklı dusunmeye calısırım eger esımın dedıgı gıbı artcı deprem olsa bıle 5. kattan asagı ınene kadar zaten ev ustumuze yıkılır dıye dusunurum yanı ayy kayınvalıdemde bendeydı esım dıyo hadı gıyınn hemen ınecegız ben dıyorum hayır sacmalama kadıncagızda sasırdı ne yapacagını
tesekkurler canım evet ALLAH bırdaha yasatmasın ınsallah cok zor elden bısey gelmıyor o an tek dusundugun heran ölebilirim.................
yaaaa idilde gelsede rahatlasakk iyiceeee
dualarımız senin canım merak etme rahat ol ve aklına olumsuz şeyler getirme sakın
iyi düşünelim iyi olsun
dayanamam tabi kızımmmm kardeşiz bizzz
Kendimi tanıyamaz oldum aşırı duygusala bagladım... İnşAllah hep birlikte görürüz saglıkla dogdugu günü tek dileğim bu
Senin nasıl gidio çalışmalar preesed güzelim
canlarım ben kaçıyorum bugün 2 gezme yapmış olacam yorgunluktan ölüyorum bide kasıklarıma ara ara sancı giriyor bişey batıyor offf yaa
neyse kızlar hepinizi öpüyorum
hayırlı geceler
noldu idile
Canımmm İYiki varsınız valla
Oyy Oyyy ablacım benimmm
noldu idile :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?