Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benim evide o dedğinden götürüyor. herüfte karınca kararınca bişiler yapıyo ama yetmiyo

canım kesinlikle kren yaptırrrr

kızlar ben çıktım öğlen paydosu hadi herkese afiyet olsunnn
ayy bugünde bi acıktım bi acıktım herşeyi yiyebilirim yani:))

afıyet olsun şekerım nanemmmm

hayat böcüğümmmm oyle dıyorsun daa çocuk halıları daa çok saçma yaaaa... yanı saçma sa.ma karakterlerrr varr eee oda sade değilkı bızımmm zurafalı kaplumbağalıı maymunlu falannn bılıosunnn ya da aç bak (çilek safarı modelı) hatta çilek mobılya da bu oda takımınaa sadece turuncu halı koymuşlarr o da çok sade olur dıye begenmemıştıkkk bu halı hem turuncu hem yeşil dıye hoşumuza kaçmıştı açıkcasııı daha almadımmm sadece burda begendımm alabılrıım de almayabılırım de ama dediğim gbıı çocuk halıları çok alacalı bulacalı oluyorrr hanı oadam sade bı renk olsa belkı evet gusel olabılırr ama sade değilll kı :82:

canımm bu perdeden bulabilsen tam süper olurr bak halısıda çok hoşş sizin seçtiginiz halı güzel ama ne biliyim biraz oturma odası işi gibimm

Eklentiler

• $49_1_p-babysafari2.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 26

tamam canım kızma :79: haklısınnn zaten takım çok çocuksuuu halı da öyle olursaaa olmaz halı sade olsun bencede

bu halı nasıl bahar için?

Eklentiler

• $tt.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
canımm bu perdeden bulabilsen tam süper olurr bak halısıda çok hoşş sizin seçtiginiz halı güzel ama ne biliyim biraz oturma odası işi gibimm

canm benımmm çilek ın safarısının perdesıı tulll o gorduğun güneşliğiii zurafalı olan yanııı kaldıkıı 2 mt de kalıyorrrr bızım oda 3mt yanı kısacık kalıyor anlayacağınnn .. hımm halısına gelınce duz bır turuncu halııı çok sade olur mu dedıkk bır de kuçucuk halının fıyatı da açıkcası pahalıı oda genış bıraz daha genış halı almalıyızz ama bakalımmm napcazzzz

tamam canım kızma :79: haklısınnn zaten takım çok çocuksuuu halı da öyle olursaaa olmaz halı sade olsun bencede

bu halı nasıl bahar için?

kızdığımı nerden çıkardın ıdılışkoo fıkır alıyorum sızdennnn

ayrıca halın gayet sade vee hoşş benceeee

canım hatta çilek mobilyadaaaaa bu perde varmışş bak aksesuarlar var en altta orda var hepsi bence almışken takım all aynı zamandaaa o turuncu halı çok şık durmuşş evet sade ama çok uyumlu bence

canm benm hepsiıne baktık bızz ...
perde olayı dediğim gıbı guneşliği var yanıı perde değil o.. halısı da kçük boyut hem de fıyatı daa 210 ytll düşün yanııı ...

hımm anladımm canımmm o zaman şöyle bişiy yapabilirsinnnizz tülü krem olsunnnn kalın perdeside böyle turunculuu ama çok açık turuncu olcak kremli karışık bi desen bakın
halı içindeee çok güsel halılar varr bakayım ben durr

çok güsel canım ama odanın son haline eklesene bi senn D:

kız ekleyemiyorum foto mak. bozukkk, bebişin kıyafetlerini webcamla çektim hiç net değill....
takım beyaz...halıya uyar diye düşünüyorum sizceee

valla duz kremlı perde düşünüyorum guneşliği var zaten oadmızınnnn çok boğmak ıstemıorum odayı turuncuya yeşile açıkcasıııı ...

bu arada ben de busuru halı buldum kaydedıyorumm sızlerler paylaşacağım şimdıkkk fıkır verırsınızz banaaa

canım bak sana tavsiyeee oda turuncu ve yeşil tonlarında ama asıl mobilyası beyaz oldugu için turuncu ve yeşilli bi perdeee bogmaz odayııı.çok tatlı renk renk stor perdeler varyaaa onlardan alın beyazzz olabilir meselaaaa üzerinede tül olarak böyle bişiy kullanabilirsinn turuncu ve yeşil parçalar halindeeee yere kadarr uzun olcakk çok cici duruur benceee halıyıdaaaa beyaz zemin üzerineee yine turunculu bişiy yapabilirsinn çok tatlıı aynı zamandada asil olurrr

Eklentiler

• $merttt.webp
    22 KB · Görüntüleme: 28

hımmm bılmemmmm gusel gbı gorunuyor ama nasıl durur kı acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…