sağolun kızlar...dövme gökcem beniii sözzz bir daha ne temizlik yapıcam ne de yemekkk ...
sana da ders olsun haa sen de yapma
sağolun kızlar...dövme gökcem beniii sözzz bir daha ne temizlik yapıcam ne de yemekkk ...
sana da ders olsun haa sen de yapma
he baksana büssürü yemek yapmış bu gökçe yerimizde duramıyoz anam iş yapmadan nolacak bizim halimiz:93:
kız yemek yapmasam ne yıcezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hıhhhhhhhhhhhh
kızlarrr hastaneden geldim....hiç birşeyimiz yok çok şükürrrrrr herşey yolundaaa
ama nasıl korktum var yaaaneyseki bişeyimiz yokk
balıımm maaş işlemleriyle uğraşıyodumm..ay işleri kolaylaştırcaz derken daha çok saçmalıyolar yaaa...bankayla uğraş..mal müdürlüğüyle uğraşş..ne gerek var yaa..bi maaş içinnn...Kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :76: :76: :76:
Ay bence de yaaaa, çok sakin bugün topikhiç çekilmiyo valla zaten yorgunum
eşin hazırlasın ne var sanki
diyorum ama ben bile inanmadım bu dediğime
sen basit bişler yap daha çok yormadan kendini:81:
ayyy canm benm eşim de hazırlar amaa çalışıorrr 5 e kadar hastahanedee eee 5ten sonra muayenehane dee adam da yoruluyorrrben yavaş yavaş hallederımmmm
amanda aman hiçte kıyamazmış kocişine
canım gidicem ama randevu alamadım hemen doluyooo haftasonu hemen alıcam dolmadan pazartesi günü için.direk kan testi yaptırmıycamm yaniii çünkü doktorada görünmek istiyorumm bi baksın alttan egerr bişi yoksa zaten kan testi istiycek hemde gitmişken prolaktinime baktırırım oda çıkmış olur aradann
Kızlar nöbetçiyim bugün, boş derslerimde de ders dolduruyorum çok raporlu öğretmen var bayılacam yaaaaaaaa
Nanem kociş ürolojiye gidip varikosel var mı diye muayene olmak istiyo bakalım gidince test de verecek ama bugünler tam benim yumurtlama günlerim olduğu için perhiz yapamıyo o yüzden yumurtlamadan sonraya erteledik doktor işinionu atlatınca gidecez inşallah şekerim
Kocişle dün akşam topikten ordan burdan konuşuyoduk, sizin durumunuzdan bahsettim, hepinizi tanıyo zaten herşeyi anlatıyorum ben onaçok dua etti sizin için inşallah ilk denemede hemen bebişiniz olur diye, namazında da dua etti bol bol, abisinin de 3 tane tüp bebek denemesi tutmadığı için çok üzülüyo, inşallah onların hemencecik tutar dedi dualarımız sizinle nazlı kepeleğim
kızlarrr hastaneden geldim....hiç birşeyimiz yok çok şükürrrrrr herşey yolundaaa
ama nasıl korktum var yaaaneyseki bişeyimiz yokk
tmm dovmem kıyamam sanaaa oy oy oyyyyyyyytmm ben de yapmıcam bır dahaaa kıçımı kırıp yatıcammm
he baksana büssürü yemek yapmış bu gökçe yerimizde duramıyoz anam iş yapmadan nolacak bizim halimiz:93:
bu da mert kağan a alacağımız halı nasıllll
ohhh çok şükür :81:
tekrar geçmiş olsun canım:80:
hoşgeldin canım ya çok sevindim iyi olmanıza inş tekrar aynı şeyler olmaz tatlım artık daha çok dikkat etmelisin tamammııı
,,hoşgeldın bebişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?