Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağolun kızlar...dövme gökcem beniii sözzz bir daha ne temizlik yapıcam ne de yemekkk ...
sana da ders olsun haa sen de yapma

he baksana büssürü yemek yapmış bu gökçe yerimizde duramıyoz anam iş yapmadan nolacak bizim halimiz:93:

Kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :76: :76: :76:
balıımm maaş işlemleriyle uğraşıyodumm..ay işleri kolaylaştırcaz derken daha çok saçmalıyolar yaaa...bankayla uğraş..mal müdürlüğüyle uğraşş..ne gerek var yaa..bi maaş içinnn...

Ay bence de yaaaa, çok sakin bugün topik hiç çekilmiyo valla zaten yorgunum

kızzzz dün akşam hain planlarını gerçekleştirdinmiii...

eşin hazırlasın ne var sanki
diyorum ama ben bile inanmadım bu dediğime
sen basit bişler yap daha çok yormadan kendini:81:

ayyy canm benm eşim de hazırlar amaa çalışıorrr 5 e kadar hastahanedee eee 5ten sonra muayenehane dee adam da yoruluyorrr ben yavaş yavaş hallederımmmm

randevu aldıgın ilk fırsatta git canım daha fazla bekleme inş bi sorun yoktur bitanem ya...

ayy canım benim çok saol ya eşinden de Allah razı olsun dualarından eksik etmedigi için...
ne kadar güzel bir arkadaşlık kurmuşuzki kocişlerimizin bile bu topikten ve hepimizin durumundan haberi var ve en önemlisi birbirimiz için dua ediyoruz her zaman...
çok seviyorum ben siziiiiii yaaa
inşallah bitanem eşinde hiçbir problem çıkmaz ve pressed ile hamiş kalırsın bu ay..

her zaman dualarımdasınız siz...
merveye de söledim bi başlıyorum dua etmeye sırayla hepinizin ismini sölüyorum...
inş Rabbim yaptıgımız duaları tez zamanda kabul eder hayırlısıyla..

kızlarrr hastaneden geldim....hiç birşeyimiz yok çok şükürrrrrr herşey yolundaaa
ama nasıl korktum var yaaa neyseki bişeyimiz yokk

hoşgeldin canım ya çok sevindim iyi olmanıza inş tekrar aynı şeyler olmaz tatlım artık daha çok dikkat etmelisin tamammııı

bu arada halı hakkında yorumlarınız nedırrrr odaya da uygun hem tamm dı mııı ?

bır de perde konusunu soracaktım sızlereee... eşim aynen bu halının renlerınde ve desenlerınde yuvarlak yuvalrakk bır perde görduu taçtann... fakatt bana çok yeşıl ve turuncuya boğarmış gbı geldı odayııı ben de duz halonın kremınden bı perde yaptrmak ıstedımmm sızce nasıl olurrrr ?

kızlar ben çıktım öğlen paydosu hadi herkese afiyet olsunnn
ayy bugünde bi acıktım bi acıktım herşeyi yiyebilirim yani:))

tmm dovmem kıyamam sanaaa oy oy oyyyyyyyy tmm ben de yapmıcam bır dahaaa kıçımı kırıp yatıcammm

hep öyle diyorsun ama yine de yapıyorsunnnn :96:

he baksana büssürü yemek yapmış bu gökçe yerimizde duramıyoz anam iş yapmadan nolacak bizim halimiz:93:

valla evi b*k götürüyo ama elimi sürmem bundan sonraaa :90:

bu da mert kağan a alacağımız halı nasıllll

çok güzel canım ama keşke daha çocuksuuu bir şey olsaydı, ben de halı alıcam ama istediğim gibi bulamıyorum

ohhh çok şükür :81:
tekrar geçmiş olsun canım:80:

sağol kuşum

hoşgeldin canım ya çok sevindim iyi olmanıza inş tekrar aynı şeyler olmaz tatlım artık daha çok dikkat etmelisin tamammııı

inşallah tatlım bundan sonra dikkat edcem

hoşgeldın bebişimmm
,,

Hoşgeldin emoşummm :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…