canım bak sana tavsiyeeeoda turuncu ve yeşil tonlarında ama asıl mobilyası beyaz oldugu için turuncu ve yeşilli bi perdeee bogmaz odayııı.çok tatlı renk renk stor perdeler varyaaa onlardan alın beyazzz olabilir meselaaaa üzerinede tül olarak böyle bişiy kullanabilirsinn turuncu ve yeşil parçalar halindeeee yere kadarr uzun olcakk çok cici duruur benceee halıyıdaaaa beyaz zemin üzerineee yine turunculu bişiy yapabilirsinn çok tatlıı aynı zamandada asil olurrr
tünaydın canım:84:
hoşgeldın bebişimmm
,,
Hoşgeldin emoşummm :80:
günaydın hoşgeldin
kız ekleyemiyorum foto mak. bozukkk, bebişin kıyafetlerini webcamla çektim hiç net değill....
takım beyaz...halıya uyar diye düşünüyorum sizceee
hımmm bılmemmmm gusel gbı gorunuyor ama nasıl durur kı acabaaa
canımm dur photoshopta yapmaya çalışayımmm
kızlar ben çıkıyorum uyuycamm..kendinize iyi bakın
idilimmm bak sana tavsiyee o halı çokk güzelllll baharın odası için ama oda sırf beyaz oldugu içinnn bembeyazzz olurr o yüzden pembe bi halı düşünkii kız odası oldugu belli olsunnnn bu arada perde olayını hallettinmi bilmiorum ama bak bu perdeye benzer bişi olabilirrrr kalın perdesine bayıldımmm tabi sen bu perdenin beyaz ve pembe olanını bulabilirmisin bilmiorummm tül olarakta beyaz bi tül yada çok açık bi pembeee olabilir süper oluırrr
ayy eklememişimmm
yap bakalım zahmet olmazsaaaa
ıyı uykular canmm gnderdiğim halı modellerıne bak amaaa
ayyyyyyyyyyy bunlar çok güzelllllllllllll nirden bulabilirim nirden nirdennn
gökçemmm bak tüller buna benzer şekilde durucakaltınada beyaz bi storr süper olurr halıda sadece beyaz üzerine turunculu yeşilli falannn
hımmm evet gerçekten ellerıne sağlık harıka olmuş boyle gırmem gusel olduuukısa kısaa tul tul alıcam o zaman gerçi tul değildi bu dımııı guneşlıktııı hımmm saol fıkır olduuu akşama eşime de gosterteyımmm
bu nasıl pekııı
rica ederim canımm pöyle parça parça tül alıcaksınn hem maliyetide çok düşük olur bu şekildeee altınada stor bi perdeeee beyaz enfes olurrr halıda ve tüldeee turuncu veee yeşili kullanmalısınki hem uyumlu olsun hemde cici mobilyanın alt zemini beyaz çünküü önce krem dedim ama mobilyayı iceleyince krem çok alakasız olurduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?