Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet çok güzelllll

kız ekleyemiyorum foto mak. bozukkk, bebişin kıyafetlerini webcamla çektim hiç net değill....
takım beyaz...halıya uyar diye düşünüyorum sizceee

idilimmm bak sana tavsiyee o halı çokk güzelllll baharın odası için ama oda sırf beyaz oldugu içinnn bembeyazzz olurr o yüzden pembe bi halı düşünkii kız odası oldugu belli olsunnnn bu arada perde olayını hallettinmi bilmiorum ama bak bu perdeye benzer bişi olabilirrrr kalın perdesine bayıldımmm tabi sen bu perdenin beyaz ve pembe olanını bulabilirmisin bilmiorummm tül olarakta beyaz bi tül yada çok açık bi pembeee olabilir süper oluırrr

idilişkomm bunlar saanaaa begendığım halılarr çok tatlılar cıdden yaaa

hem odan sade senınn boylee azcık pembemsıı çiçeğimsı olması açar odayı dıye düşünuyorummm bak bakalımm

Eklentiler

• $Tuana_155_5.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $Tuana_160_3.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $Tuana_204_17.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 33

ayy eklememişimmm

evet perde çok güzelll ama nerden bulacam bilmiyorum :26:
perdeyi de herhalde ikeadan alırım alıştık ne de olsaaa mekanımız ikea :90:

bunlar da benım begendıklerımmm hangısı daha tatlı ve uıyumlu olur kı acabaaa

Eklentiler

• $Tuana_155.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $Tuana_160_1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $Tuana_191.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $Tuana_204.webp
    9 KB · Görüntüleme: 53
  • $Tuana_816.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 34
ohaaaaaaaaaaaaaaa ama çok paahaaaalıı yaaaaaaaa yun halı olduğu için döşemişler maşallahhhh 100 x 150 lık halıya 700 ytl ıstıooo yanı düşünunn kıç kadar halıyaa bu fıyattt

gökçemmm bak tüller buna benzer şekilde durucakaltınada beyaz bi storr süper olurr halıda sadece beyaz üzerine turunculu yeşilli falannn

Eklentiler

• $merttffffffffffffffffffffffffffffff.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 21
gökçemmm bak tüller buna benzer şekilde durucakaltınada beyaz bi storr süper olurr halıda sadece beyaz üzerine turunculu yeşilli falannn

hımmm evet gerçekten ellerıne sağlık harıka olmuş boyle gırmem gusel olduuu kısa kısaa tul tul alıcam o zaman gerçi tul değildi bu dımııı guneşlıktııı hımmm saol fıkır olduuu akşama eşime de gosterteyımmm

rica ederim canımm pöyle parça parça tül alıcaksınn hem maliyetide çok düşük olur bu şekildeee altınada stor bi perdeeee beyaz enfes olurrr halıda ve tüldeee turuncu veee yeşili kullanmalısınki hem uyumlu olsun hemde cici mobilyanın alt zemini beyaz çünküü önce krem dedim ama mobilyayı iceleyince krem çok alakasız olurduuuu

çok saol canmbenm yardımların içinn bakıcamm burada bulabılırsem halletmeye çalışırım bu şekılde ama stor yaptrmam çnku kendı evım değil hatta yaza çıkmayı planlıyoruz bu evden ev sahıbım bıraz cıns bı adam daa eşim gelsın bunları gsotercem ama bıze gusel fıkır oldu saol hayatımm

benm dediğim perde de krem değil zatenn ama karbeyaz bı perde de değlll zaten bembeyaz perdeyı sevmıorum bennn basıt duruyoo bana göreeee ama dıkkate alıcamm cnm dedıklerını saolol

ademervecim nasilsin nasil gidiyor gulummmmmmm hamislikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…