:95: deli bu kızzzzzzzzzzzz ağzını hayıra aç
bi tane de değil haa iki taneeee diyo ya allahım yarabbimmm :96:
selam tatlım hoşgeldinn...aşkolsun görmemişizdir gözümüzden kaçmıştır neden yazmayalım
hadi bakalım inşallah önemli bişey yoktur canım...
kız diye diye kist oluşturcaksın vallahi ya aaa
hele bi görün bakalım ne dicek...
kızlarrrrrr selammmmmmmmmm neden bana kimsee bişe yazmıyo yaa o kadar selam verdimmmm((((((((
bu arada ben hala ve hala adet olmadım ama pazartesi için gün aldımmm doktordan gidicem işallahhhh baksın bakıyımm biii alttan ama biliorumkii kist var dicek nedense içimede 2 tane varmışş gibi geliooo :):):):)
çok saol canım benim...
doktor başka türlü çocuk sahibi olamazsınız dedikten sonra yapılması gereken ne varsa onu yapıcaz napalım bizimde kaderimiz böyleymiş...
inşallah ilk seferde tutar o kadar çok istiyorumkii..
ben artık çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın...güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...
çok çok öpüyorum hepinizi...
pazartesi görüşürz iyi akşamlar... :80:
selammm selammmm ben geldimm..bugün cokk yorulmuşum çanakkaleye gittim hırkanın güvenlik etiketini cıkarttım ve birazda gezdim ve geldim..ee nasılsınız bakalım..
ben artık çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın...güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...
çok çok öpüyorum hepinizi...
pazartesi görüşürz iyi akşamlar... :80:
selammm selammmm ben geldimm..bugün cokk yorulmuşum çanakkaleye gittim hırkanın güvenlik etiketini cıkarttım ve birazda gezdim ve geldim..ee nasılsınız bakalım..
hoşşşgeldinn canımmmmmmmmmmmmselammm selammmm ben geldimm..bugün cokk yorulmuşum çanakkaleye gittim hırkanın güvenlik etiketini cıkarttım ve birazda gezdim ve geldim..ee nasılsınız bakalım..
hoşbuldum idilimm.:92:..seninde iyi olmana sevindim kuşum..Hoşgeldin hatçammmm :81:
Selam canım hoşgeldin..
Oh pekte güzel yapmışsın!Gezmişsin stres atıp gelmişsin sefan olsun
Ben iyiyim hayatım dinlenıyorum mamamı yedim...
Kocişte maça gitçek bugün iş çıkışı geç gelir herhalde...
hoşşşgeldinn canımmmmmmmmmmmm
Kızlar bayramdan sonra nasipse 2li teste gidicem.Hem de ense kalınlığına bakılcak bebeğin.
Çok heyecanlı ve de az da olsa endişeliyim.Bu test sonucunda bebeğin "down sendromlu"olup olmadığı çıkıyor yanılmıyorsam.Riskli çıkarsa amniyo sentez öneriyorlarmış hatta gerekli görüyorlarmış.Ama bizim eşimle ortak kararımız tabii başa gelmeden büyük konuşmaya her zaman karşıyım ama böyle de olsa bebeğimi aldırmak istemiyoruz;belkide bizim sınavımız budur diyoruz.Onunda yaşamaya hakkı var diyoruz.O yüzden sanırım amniyo sentez yaptırmam.Benim merak ettiğim çocugun bu şekilde hasta olması genetik bir durum mu yoksa bunu etkileyen fiziki koşullarda var mı?
hoşbuldum hayatımm..:92:..senin kırmızılar teşrif etmedi daha...:78:
hoşbuldum idilimm.:92:..seninde iyi olmana sevindim kuşum..
hoşbuldum canımmm.
afiyet olsunn yarasın inşallah...benimde koçişim devriyeci yemeğe gelicek birazdan bende onu bekliyorum..
inşallah canım hiçbir sorun cıkmaz..ama ben bu konu hakkında cokta bişiy bilmiyorum o yüzden yorum yapamıcam..
yemeklerimi yaptım ve geldimmmmmmmmmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?