Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:95: deli bu kızzzzzzzzzzzz ağzını hayıra aç
bi tane de değil haa iki taneeee diyo ya allahım yarabbimmm :96:

:92::92::76::76:

ayy evet evett deliyimm bennnnnnnnnnnnnnnn:90:

Görmemişim ben canım kusura bakma...
Demek adet olmadın hala hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Ay öyle deme kız ağzından yel alsın.Git tabi ama doktora bakalım gecikme sebebi neymiş dilerim güzel bir bebiştir

ben artık çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın...güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...
çok çok öpüyorum hepinizi...
pazartesi görüşürz iyi akşamlar... :80:

selammm selammmm ben geldimm..bugün cokk yorulmuşum çanakkaleye gittim hırkanın güvenlik etiketini cıkarttım ve birazda gezdim ve geldim..ee nasılsınız bakalım..

Tıbbi olarak tabiki her yolu denemek lazım.Aşılama,çatlatma iğnesi,tüp bebek,vs...
İnşallah tutar canım niye tutmasın ki sen her zaman pozitif düşün inan..
Biz de her daim dualarımızla yanındayız..

ben artık çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın...güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...

güle güle canım kendine iyi bak :80:

selammm selammmm ben geldimm..bugün cokk yorulmuşum çanakkaleye gittim hırkanın güvenlik etiketini cıkarttım ve birazda gezdim ve geldim..ee nasılsınız bakalım..

Hoşgeldin hatçammmm :81:

Görüşürüz hayatım...
Hayırlı akşamlar ve güzel haftasonları!Kendine çok iyi bak...Öptüm!

Selam canım hoşgeldin..
Oh pekte güzel yapmışsın!Gezmişsin stres atıp gelmişsin sefan olsun
Ben iyiyim hayatım dinlenıyorum mamamı yedim...
Kocişte maça gitçek bugün iş çıkışı geç gelir herhalde...

Kızlar bayramdan sonra nasipse 2li teste gidicem.Hem de ense kalınlığına bakılcak bebeğin.
Çok heyecanlı ve de az da olsa endişeliyim.Bu test sonucunda bebeğin "down sendromlu"olup olmadığı çıkıyor yanılmıyorsam.Riskli çıkarsa amniyo sentez öneriyorlarmış hatta gerekli görüyorlarmış.Ama bizim eşimle ortak kararımız tabii başa gelmeden büyük konuşmaya her zaman karşıyım ama böyle de olsa bebeğimi aldırmak istemiyoruz;belkide bizim sınavımız budur diyoruz.Onunda yaşamaya hakkı var diyoruz.O yüzden sanırım amniyo sentez yaptırmam.Benim merak ettiğim çocugun bu şekilde hasta olması genetik bir durum mu yoksa bunu etkileyen fiziki koşullarda var mı?

Hoşgeldin hatçammmm :81:
hoşbuldum idilimm.:92:..seninde iyi olmana sevindim kuşum..

hoşbuldum canımmm.
afiyet olsunn yarasın inşallah...benimde koçişim devriyeci yemeğe gelicek birazdan bende onu bekliyorum..

inşallah canım hiçbir sorun cıkmaz..ama ben bu konu hakkında cokta bişiy bilmiyorum o yüzden yorum yapamıcam..

hoşbuldum idilimm.:92:..seninde iyi olmana sevindim kuşum..

hoşbuldum canımmm.
afiyet olsunn yarasın inşallah...benimde koçişim devriyeci yemeğe gelicek birazdan bende onu bekliyorum..

Sağol hayatım...Allah eşinin yardımcısı olsun...Şimdiden de afiyet olsun!
inşallah canım hiçbir sorun cıkmaz..ama ben bu konu hakkında cokta bişiy bilmiyorum o yüzden yorum yapamıcam..

Anladım canım yine de çok sağol.Hem de güzel dileklerin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…