Kızlar benim için çok erken biliyorum cinsiyetini de bilmiyorum ama şimdiden isim düşünüyorum ya...Çok güzel heyecanlar bunlar...
canlar ben kaçıyorumm hazırlanıp yuruyuşe çıkıcamm öpüyorumm sızlerıııı kndınıze ıyı bakınnn
inşallah alırsın bebegim az kaldı bu günlerde geçer çabucak
varya birdaha topikteki hamişlerden temizlik ile ilgili hiçbirşey duymıcam hee ona göre valla yakarım çıranızı
bırakın işi gücü bebeklerinizi düşünün bu kadar az kalmışken niye bu kadar eziyet ediyorsunuz yaa...aaaaaa dellendirmeyin beni bak hepinüzü sıra dayagına çekerim haberiniz olaa
çok güzel tabiiii ne düşünüyorsun meselaaa :)
mesela ne düşüuyorsunuzzz aklınızda vardır brşeyler hımm
yavrucummmm insanlar düşüncesiz biz napalım
8aylık hamile kadının evine misafirliğe mi gidilir dimi
bu arada hoşgeldiniz ayşemmmmm berenimmmm ve mervecimmmm
bu arada hoşgeldiniz ayşemmmmm berenimmmm ve mervecimmmm
canlar ben kaçıyorumm hazırlanıp yuruyuşe çıkıcamm öpüyorumm sızlerıııı kndınıze ıyı bakınnn
ayy öle insanlarıda anlamış deilim sen onlara git onlar sana hizmet etsinler dimi ama aaaa esefle kınıyorum
yavrum misafir gelecek napim
ohh maşallahhh mervecimmm herşey yolunda gidince
aksilik olmayınca çok seviniyorum ben..
ben doğurdum doğrucammmm
Hoşbulduk hayatım....Nasılsın iyisin dimi?
hoşbuldum nanem şekerimmm
nasılsın kuşumm :97:
şu yeni ikonlara bayıldım ya:78::86::98::84:
Vallahi kızlar ben nedense hep kız isimlerine odaklanıyorum..."Eylül" düşünüyouz...Hem eylül ayında oldu hem de eşimin ve benim sevdiğim isimlerden.Bir de ben "Ela" ismini çok seviyorum.İki isimle olucak sanırım
Erkeği nedense fazla düşünmedim.Ama eşim babasını küçük yaşta kaybettiği için ben de evin tek çocugu olduğum için babalarımın ismini düşünüyorum ben eşime de sürpriz yapmak istiyorum "Taner Aydın"...Eşim isim konusunu bana bıraktı çilesini sen çekiyorsun ismini koymakta sana düşer diyor:))
yaniiii
hoş hizmet ettirtmiyolar allah var
da 3saat uzanamıyosun enbasiti
e tabi dinlenemiyosun kazık gibi oturuyosun :88:
düne göre daha iyiyim iyice alıştım bu tüpbebek fikrine canım...hayırlısı bakalım...
sen nasılsın tatlım ?
ayy bende bayılıyorum o ikonlara :94: :))
iyiyim balımmm sen nasılsın? bu arada tatlım bizde ocak ayı itibariyle tüpbebek yaptırcaz o yüzden seni yakaladıgım anlarda sorarım aklıma takılanları olurmuuuuuu? :93:
kızlarrrrrr selammmmmmmmmm neden bana kimsee bişe yazmıyo yaa o kadar selam verdimmmm((((((((
bu arada ben hala ve hala adet olmadım ama pazartesi için gün aldımmm doktordan gidicem işallahhhh baksın bakıyımm biii alttan ama biliorumkii kist var dicek nedense içimede 2 tane varmışş gibi geliooo :):):):)
kızlarrrrrr selammmmmmmmmm neden bana kimsee bişe yazmıyo yaa o kadar selam verdimmmm((((((((
bu arada ben hala ve hala adet olmadım ama pazartesi için gün aldımmm doktordan gidicem işallahhhh baksın bakıyımm biii alttan ama biliorumkii kist var dicek nedense içimede 2 tane varmışş gibi geliooo :):):):)
ohh ohh çok güzel canım inan sizin adınıza çok sevindim!Kesinlikle denenmesi gerek.Tüp bebekle o kadar çok çocuk sahibi olan duydum ki...Yeterki inan olacağına.Rabbim inşallah kucağını sağlıklı hayırlı bir evlatla doldursun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?