Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canlar ben kaçıyorumm hazırlanıp yuruyuşe çıkıcamm öpüyorumm sızlerıııı kndınıze ıyı bakınnn

canlar ben kaçıyorumm hazırlanıp yuruyuşe çıkıcamm öpüyorumm sızlerıııı kndınıze ıyı bakınnn

ohh yarasın yürüyüşler size...
sanırım hergün yürüyüşe çıkıyorsun balım bence çok iyi yapıyorsun :13:
görüşürz tatlım kendine ve bbişe iyi bak

yavrucummmm insanlar düşüncesiz biz napalım
8aylık hamile kadının evine misafirliğe mi gidilir dimi

çok güzel tabiiii ne düşünüyorsun meselaaa :)

mesela ne düşüuyorsunuzzz aklınızda vardır brşeyler hımm

Vallahi kızlar ben nedense hep kız isimlerine odaklanıyorum..."Eylül" düşünüyouz...Hem eylül ayında oldu hem de eşimin ve benim sevdiğim isimlerden.Bir de ben "Ela" ismini çok seviyorum.İki isimle olucak sanırım

Erkeği nedense fazla düşünmedim.Ama eşim babasını küçük yaşta kaybettiği için ben de evin tek çocugu olduğum için babalarımın ismini düşünüyorum ben eşime de sürpriz yapmak istiyorum "Taner Aydın"...Eşim isim konusunu bana bıraktı çilesini sen çekiyorsun ismini koymakta sana düşer diyor:))

yavrum misafir gelecek napim

ohh maşallahhh mervecimmm herşey yolunda gidince
aksilik olmayınca çok seviniyorum ben..

ben doğurdum doğrucammmm

Sağol ablacım aman herkes iyi olsun benimde tek dileğim o...
Demek misafirin gelicek amann bıraksınlarda azcık kafanı dinle;dinlen nerdee

Hoşbulduk hayatım....Nasılsın iyisin dimi?

düne göre daha iyiyim iyice alıştım bu tüpbebek fikrine canım...hayırlısı bakalım...
sen nasılsın tatlım ?

hoşbuldum nanem şekerimmm
nasılsın kuşumm :97:

şu yeni ikonlara bayıldım ya :78::86::98::84:

ayy bende bayılıyorum o ikonlara :94: :))

iyiyim balımmm sen nasılsın? bu arada tatlım bizde ocak ayı itibariyle tüpbebek yaptırcaz o yüzden seni yakaladıgım anlarda sorarım aklıma takılanları olurmuuuuuu? :93:

çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ela ve eylül isimlerine bayılıyorum

kızlarrrrrr selammmmmmmmmm neden bana kimsee bişe yazmıyo yaa o kadar selam verdimmmm ((((((((
bu arada ben hala ve hala adet olmadım ama pazartesi için gün aldımmm doktordan gidicem işallahhhh baksın bakıyımm biii alttan ama biliorumkii kist var dicek nedense içimede 2 tane varmışş gibi geliooo :):):):)

yaniiii
hoş hizmet ettirtmiyolar allah var
da 3saat uzanamıyosun enbasiti
e tabi dinlenemiyosun kazık gibi oturuyosun :88:

hizmet ettirmeselerde yinede bir şekilde evde misafirin oldugu için istedigin gibi uzanamıyorsun tabiki canım...
ama artık yaklaşıyor başka misafir kabul etme balım dikkat et kendine çok fazla kalma ayaklarda emi bitanem

ohh ohh çok güzel canım inan sizin adınıza çok sevindim!Kesinlikle denenmesi gerek.Tüp bebekle o kadar çok çocuk sahibi olan duydum ki...Yeterki inan olacağına.Rabbim inşallah kucağını sağlıklı hayırlı bir evlatla doldursun inşallah...

:95: deli bu kızzzzzzzzzzzz ağzını hayıra aç
bi tane de değil haa iki taneeee diyo ya allahım yarabbimmm :96:

selam tatlım hoşgeldinn...aşkolsun görmemişizdir gözümüzden kaçmıştır neden yazmayalım
hadi bakalım inşallah önemli bişey yoktur canım...
kız diye diye kist oluşturcaksın vallahi ya aaa
hele bi görün bakalım ne dicek...

çok saol canım benim...
doktor başka türlü çocuk sahibi olamazsınız dedikten sonra yapılması gereken ne varsa onu yapıcaz napalım bizimde kaderimiz böyleymiş...
inşallah ilk seferde tutar o kadar çok istiyorumkii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…