Hoşgeldiniz şekerler!Ellerine sağlık...
slm kızlar ben gelebildim bugünden beri doktorlarda geziyorum size kötü bir haberim var:84:
hoşgeldin canım, noldu? hayırdır ?
slm kızlar ben gelebildim bugünden beri doktorlarda geziyorum size kötü bir haberim var:84:
sağol ablacım aman herkes iyi olsun benimde tek dileğim o...
Demek misafirin gelicek amann bıraksınlarda azcık kafanı dinle;dinlen nerdee
düne göre daha iyiyim iyice alıştım bu tüpbebek fikrine canım...hayırlısı bakalım...
Sen nasılsın tatlım ?
Ayy bende bayılıyorum o ikonlara :94: :))
iyiyim balımmm sen nasılsın? Bu arada tatlım bizde ocak ayı itibariyle tüpbebek yaptırcaz o yüzden seni yakaladıgım anlarda sorarım aklıma takılanları olurmuuuuuu? :93:
kızlarrrrrr selammmmmmmmmm neden bana kimsee bişe yazmıyo yaa o kadar selam verdimmmm((((((((
bu arada ben hala ve hala adet olmadım ama pazartesi için gün aldımmm doktordan gidicem işallahhhh baksın bakıyımm biii alttan ama biliorumkii kist var dicek nedense içimede 2 tane varmışş gibi geliooo :):):):)
hizmet ettirmeselerde yinede bir şekilde evde misafirin oldugu için istedigin gibi uzanamıyorsun tabiki canım...
Ama artık yaklaşıyor başka misafir kabul etme balım dikkat et kendine çok fazla kalma ayaklarda emi bitanem
selammm selammmm ben geldimm..bugün cokk yorulmuşum çanakkaleye gittim hırkanın güvenlik etiketini cıkarttım ve birazda gezdim ve geldim..ee nasılsınız bakalım..
gitte bari akmı gökmü bileim canım yaa cok uzadı bu.evet balımm etmedi daha pazartesiye randevu aldım bakalım hayırlısı ama sanırım benimki randevu aldıgımı hissedince korktuuu gelcek heralde bugünnn acaip bi agrım varr
ellerine sağlık canımm hoşgeldin..yemeklerimi yaptım ve geldimmmmmmmmmm :))
sağol canımmm...Sağol hayatım...Allah eşinin yardımcısı olsun...Şimdiden de afiyet olsun!
Anladım canım yine de çok sağol.Hem de güzel dileklerin için...
hoşbulduk canım yaa benim kendi doktorum vardıı beni bekletip duruyordu bugünde başka doktorada bir görüneyeim bakalım nolcak dedim başka bir doktora gittim kistin 4,5cm dedi yanii 3cm idi kistim büyümüş direk bana laparoskopi dedi neyse ben kendi doktorumuda aradım o zaten bana 3 aydır laparoskopi öneriyordu ama ben bekliyordum bugün gittim kistin büyümüş dedi bunu hemen almazsak dahada büyüyebilir ve zarar verebilir dedi beni pazartesi ankaraya sevk ediyor
yani bana laparoskopi yolu görüldü:84::84::84:
hoşbulduk canım yaa benim kendi doktorum vardıı beni bekletip duruyordu bugünde başka doktorada bir görüneyeim bakalım nolcak dedim başka bir doktora gittim kistin 4,5cm dedi yanii 3cm idi kistim büyümüş direk bana laparoskopi dedi neyse ben kendi doktorumuda aradım o zaten bana 3 aydır laparoskopi öneriyordu ama ben bekliyordum bugün gittim kistin büyümüş dedi bunu hemen almazsak dahada büyüyebilir ve zarar verebilir dedi beni pazartesi ankaraya sevk ediyor
ahh canım yaaaa cok gecmiş olsun bencede sen bunu yaptır hep aklında soru işreti olup duracağına hiç olmassa tüplerdede sorun varsa oda acılır.hoşbulduk canım yaa benim kendi doktorum vardıı beni bekletip duruyordu bugünde başka doktorada bir görüneyeim bakalım nolcak dedim başka bir doktora gittim kistin 4,5cm dedi yanii 3cm idi kistim büyümüş direk bana laparoskopi dedi neyse ben kendi doktorumuda aradım o zaten bana 3 aydır laparoskopi öneriyordu ama ben bekliyordum bugün gittim kistin büyümüş dedi bunu hemen almazsak dahada büyüyebilir ve zarar verebilir dedi beni pazartesi ankaraya sevk ediyor
hoşşşgeldin kuşummm
hırka ne ya
Hoşgeldin canım merakta bırakma bizi hayırdır ne oldu?
hoşbulduk canımgitte bari akmı gökmü bileim canım yaa cok uzadı bu..ama korkupta erkenden gelmesin sakın..
ellerine sağlık canımm hoşgeldin..
sağol canımmm....
haaaa bu arada kızlar dün eşim sınava girmişti dedimdiyo sonucu öğrendik kazanamamış..sağlık olsun ne yapalım..:97:
selam cicim hoşgeldinn.:92:.hayrola ne oldu..
sağol cnmçokk geçmişş olsunn canım hayırlısı olur işallah hakkındaaa
Hayatım öncelikle geçmiş olsun diyim...Bu habere üzüldüm.Ama en azından kistin alınacak diyede seviniyorum açıkçası.Ondan sonra bebek olayına çok daha olumlu bakacaksın.Ne olur sen hiç moralini bozma.Olumlu düşün...Kadınız işte bir sürü şeyimiz çıkıyor.Ama Allah büyüktür...
gitte bari akmı gökmü bileim canım yaa cok uzadı bu..ama korkupta erkenden gelmesin sakın..
ellerine sağlık canımm hoşgeldin..
sağol canımmm....
haaaa bu arada kızlar dün eşim sınava girmişti dedimdiyo sonucu öğrendik kazanamamış..sağlık olsun ne yapalım..:97:
selam cicim hoşgeldinn.:92:.hayrola ne oldu..
ahh canım yaaaa cok gecmiş olsun bencede sen bunu yaptır hep aklında soru işreti olup duracağına hiç olmassa tüplerdede sorun varsa oda acılır..inşallah ameliyattan sonra hemen hamiş kalırsın.. hakkında hayılrısı canımm..:26:
ablacım hoşbuldum..
Gecen hafta cumartesi defaktodan hırka almıştım güvelik etikedini cıkarılmamış onu cıkarttırmaya gittim..gitmişkende gezdimde geldim..
hoşbulduk canım
sağol cnm
sağol tatlım yaa valla üzüleyimmi sevineyeimmi anlayamadım.eşimdende tahlil istediler oda bugün gitti hastaneye pazartresi gidip spermiogram testi yaptırıcak inş onda bari bişey çıkmaz.bide kistimin ne olduğunu anlayacaklar operasyon sırasında.inş çikolata kisti değildir dedi doktor yoksa uzun süre korunmak doğum hapı kullanmak zorunda kalırsın dedi inş önemli bir kist değildir kızlar :18:
hee şimdi anladım da güvenlik etiketi çıkmadan mağazadan nasıl çıktın :44:
ayy sorma yaa hafta sonu olduğu için mağaza cok kalabalıktı birde cıkışa yakın ürünler vardı benimde acelem vardı otobüse yetişmem gerekiyodu cıkarken bişiy öttü ama ben mağazadaki bakanlar kapıya yaklaştı ondan öttü diye düşündüm..
Ama satıcı böyle sanki çalmışım gözyle baktı bende cıkardım fişi gösterdim hııııı dedii..yani fişi kaybetsem yandım gitti. .salakların hatassı gerizekalılar..
ahh canım yaaaa cok gecmiş olsun bencede sen bunu yaptır hep aklında soru işreti olup duracağına hiç olmassa tüplerdede sorun varsa oda acılır..inşallah ameliyattan sonra hemen hamiş kalırsın.. hakkında hayılrısı canımm..:26:
inş canım bende artık öyle istiyorum eşimde tahlillerini yaptırıyor pazartesi günü inş onda bişey çıkmaz.hakkımızda hayırlısı olsun nedeyim buarada dediğin gibi tedavi amaçlıda olacak eğer tüplerim tıkalıysa açılacak veyada herhangi başka bir sorunum varsa görülecek.
abla bnm 3cm idi ama büyümüş ve ben 3 ay ilaç kullandım geçmedi benimki dirençli bir kistmiş dahada büyüyebilirmiş hemen sevkediyor doktor busefer ban sormadı bile...alla alla selizcim benimde 4,5cm kistim vardı
doğum kontrol kullandım 2ay geçti :18:
Daha mı büyük ki seninki acep
seliz cim, bu habere çok üzüldüm.. ama hep derim; tedavisi belli olan hiç birşeyden korkmayın.. en azından artık ne olduğunu bliyorsun ve ona göre adım atıcaksın. laparoskopi sonucuna da bi baksınlar bakalım.. keşke 3 aydır bekletiyorum demişsin, bekletmeseydin keşke.. belki daha erken önlem alınabilirdi ama nerden bilebilirsin ki,haklısın..
üzülme canım.. hakkında hayırlısı olur inşallah
keşke beklemeseydim canım bende çok üzüldüm ama napiyim belki geçer ümidiyle nerden bilebilirim kistim çok küçüktü onun için laparoskopiyi yampaya gerek duymadım ama malesef kaçamadım.hele bi eşimin sonuçlarınıada bakalım inş tek sorun kistdir.ne inatçı kistmiş arkadaş yaa kurtulmak istiyorum artık ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?