Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin canım, noldu? hayırdır ?

hoşbulduk canım yaa benim kendi doktorum vardıı beni bekletip duruyordu bugünde başka doktorada bir görüneyeim bakalım nolcak dedim başka bir doktora gittim kistin 4,5cm dedi yanii 3cm idi kistim büyümüş direk bana laparoskopi dedi neyse ben kendi doktorumuda aradım o zaten bana 3 aydır laparoskopi öneriyordu ama ben bekliyordum bugün gittim kistin büyümüş dedi bunu hemen almazsak dahada büyüyebilir ve zarar verebilir dedi beni pazartesi ankaraya sevk ediyor
yani bana laparoskopi yolu görüldü:84::84::84:

Son düzenleme:
sağol ablacım aman herkes iyi olsun benimde tek dileğim o...
Demek misafirin gelicek amann bıraksınlarda azcık kafanı dinle;dinlen nerdee

evet yaaa

ayyy ciddenmi çok sevindim
zor ama biliyosun dimi
burda olmasamda özele msj at ok
msn de verebilirim

ayyy kuşummmmm
Alttan bakmaz ult.da görür zaten kist varmı yokmu
inş. Kist deildir

evet gülüm en basiti temizlik yapmazdım haftaya perş. Zaten kadın gelcek büyük temizlik olcak hem bayram hemde doğum temziliği gibi
neyse haftaya son artık

selammm selammmm ben geldimm..bugün cokk yorulmuşum çanakkaleye gittim hırkanın güvenlik etiketini cıkarttım ve birazda gezdim ve geldim..ee nasılsınız bakalım..

hoşşşgeldin kuşummm
hırka ne ya

evet balımm etmedi daha pazartesiye randevu aldım bakalım hayırlısı ama sanırım benimki randevu aldıgımı hissedince korktuuu gelcek heralde bugünnn acaip bi agrım varr
gitte bari akmı gökmü bileim canım yaa cok uzadı bu..ama korkupta erkenden gelmesin sakın..
yemeklerimi yaptım ve geldimmmmmmmmmm :))
ellerine sağlık canımm hoşgeldin..
Sağol hayatım...Allah eşinin yardımcısı olsun...Şimdiden de afiyet olsun!

Anladım canım yine de çok sağol.Hem de güzel dileklerin için...
sağol canımmm....
haaaa bu arada kızlar dün eşim sınava girmişti dedimdiyo sonucu öğrendik kazanamamış..sağlık olsun ne yapalım..:97:

slm kızlar ben gelebildim bugünden beri doktorlarda geziyorum size kötü bir haberim var:84:

selam cicim hoşgeldinn.:92:.hayrola ne oldu..

çokk geçmişş olsunn canım hayırlısı olur işallah hakkındaaa

Hayatım öncelikle geçmiş olsun diyim...Bu habere üzüldüm.Ama en azından kistin alınacak diyede seviniyorum açıkçası.Ondan sonra bebek olayına çok daha olumlu bakacaksın.Ne olur sen hiç moralini bozma.Olumlu düşün...Kadınız işte bir sürü şeyimiz çıkıyor.Ama Allah büyüktür...

ahh canım yaaaa cok gecmiş olsun bencede sen bunu yaptır hep aklında soru işreti olup duracağına hiç olmassa tüplerdede sorun varsa oda acılır..inşallah ameliyattan sonra hemen hamiş kalırsın..hakkında hayılrısı canımm..:26:
hoşşşgeldin kuşummm
hırka ne ya

ablacım hoşbuldum..
gecen hafta cumartesi defaktodan hırka almıştım güvelik etikedini cıkarılmamış onu cıkarttırmaya gittim..gitmişkende gezdimde geldim..

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım merakta bırakma bizi hayırdır ne oldu?

hoşbulduk canım
çokk geçmişş olsunn canım hayırlısı olur işallah hakkındaaa
sağol cnm

sağol tatlım yaa valla üzüleyimmi sevineyeimmi anlayamadım.eşimdende tahlil istediler oda bugün gitti hastaneye pazartresi gidip spermiogram testi yaptırıcak inş onda bari bişey çıkmaz.bide kistimin ne olduğunu anlayacaklar operasyon sırasında.inş çikolata kisti değildir dedi doktor yoksa uzun süre korunmak doğum hapı kullanmak zorunda kalırsın dedi inş önemli bir kist değildir kızlar :18:

alla alla selizcim benimde 4,5cm kistim vardı
doğum kontrol kullandım 2ay geçti :18:
Daha mı büyük ki seninki acep

seliz cim, bu habere çok üzüldüm.. ama hep derim; tedavisi belli olan hiç birşeyden korkmayın.. en azından artık ne olduğunu bliyorsun ve ona göre adım atıcaksın. laparoskopi sonucuna da bi baksınlar bakalım.. keşke 3 aydır bekletiyorum demişsin, bekletmeseydin keşke.. belki daha erken önlem alınabilirdi ama nerden bilebilirsin ki,haklısın..
üzülme canım.. hakkında hayırlısı olur inşallah

Olsun canım sıkma canını...Hakkında hayırlısı buymuş demek ki...

hee şimdi anladım da güvenlik etiketi çıkmadan mağazadan nasıl çıktın :44:

Değildir inşallah canım sen şimdiden bozma moralini.Öyle olması belkide senin için daha hayırlı olup.Hem tüpleride açıyor diyorlar.Hem de için rahat eder önünü görürsün...
Sıkma sen canını

hee şimdi anladım da güvenlik etiketi çıkmadan mağazadan nasıl çıktın :44:

ayy sorma yaa hafta sonu olduğu için mağaza cok kalabalıktı birde cıkışa yakın ürünler vardı benimde acelem vardı otobüse yetişmem gerekiyodu cıkarken bişiy öttü ama ben mağazadaki bakanlar kapıya yaklaştı ondan öttü diye düşündüm..
ama satıcı böyle sanki çalmışım gözyle baktı bende cıkardım fişi gösterdim hııııı dedii..yani fişi kaybetsem yandım gitti..salakların hatassı gerizekalılar..

gızlarr napıyonuzzz...
baya kalabalıksınızzx..kocalarınız gelmiycekmi bakem...çıkın artık yiterrrr...:82:

Salakmış görevliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…