teşekkür ederim ablacım..değilmi yani bencede görmesi mümkün değil ama aptal işte bir daha adetin 10 gün gecmeden test yapma sonra böyle üzülürsün dedi..adetin gelicek dedi..ama 4 tane test yaptım hepside pozitif..burda kanda gebeliğe bakılmıyo çarşamba eşimin izni var o zaman çanakkaleye gidip yaptırıcam..hoşbuldum canikolarım
ayy kızlar çok sevindim zaten dr. şu anda göremezki
haticenin adet tarihi 9kasım deilmiydi mümkün deil gözükmez
keşke hemen kan testi yaptırsaydı çarş.yı nasıl beklices ya sel alırsa
şaka bi yana çooooook sevindim çookkk allah sağlıklı hayırlı nasip etsin
gamzelı kız canım benım çok sevındım tebrık ederım Allah ım kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah
evet..
valla makyajdan da bişe olacağını sanmam
ben kalem çekiyorum far sürüyorum allık ve ruj kullanıyorum :))
sadece fondoten ve pudra falan sürmüyorum..
heralde bi zararı olmaz canım
anladım canım kendime yandaş bulduğum gibi sevindim canım
ben de okula giderken illaki bişiler sürüyorum çünkü ondan sordum...
sağol hayatım cevabın için..
evet ben de dışarı çıkarken falan mutlaka sürerim..
rica ederim canım :13:
netten de baktım canım aşırısı zararlıymış makyajın
biz de zaten abartmadan yapıyoruz değil mi:)
beyu kullanabilirsiniz şekerler... meyve ve şeker özlerinden yapılıyor ve gerçekten çok kaliteli makyaj ürünleri...
gamzelikız hamile mi ben yanlış anlamadım demi çok sevindim gerçekten allah tamamına erdirsin inşallah canım çok tebrik ederim
ewet şekercim yaa...umarım kan tahlilide güzel çıkacak gamzelininnnn!!!!!!!! hadi sıra bizde sankiiii!!
ne mutlu ona maşallah preseed işe yaradı demekki
hadi bakalım darısı başımıza hayırlısıyla
bu ay sendede işe yarıcak bu preseed bak görr!!!!!!!!!!
evet ben de dışarı çıkarken falan mutlaka sürerim..
rica ederim canım :13:
netten de baktım canım aşırısı zararlıymış makyajın
biz de zaten abartmadan yapıyoruz değil mi:)
beyu kullanabilirsiniz şekerler... meyve ve şeker özlerinden yapılıyor ve gerçekten çok kaliteli makyaj ürünleri...
canlar kociş gelmedi hala..aradı işyerindeymiş teftişinde eksikler çıkmış onları tamamlıyormuş son arabaya yetişmeye çalışıcam dedi uff inşallah yetişir yoksa evde yalnızım
Uykumda gelmeye başladı çıkayım en iyisi ben..Sizleri seviyorum yarın görüşürüz inşallah öptüm hepiciğinizi!
gamzelikız hamile mi ben yanlış anlamadım demi çok sevindim gerçekten allah tamamına erdirsin inşallah canım çok tebrik ederim
selamm kızlarr ben geldim...galiba fatoş bugün sizi catlattı..
evet kızlarr galiba HAMİLEYİMMMMMMMM
kızlar bu kadar gec söylememin sebebi koyu kahve akıntım geliyodu önce dr. gidip sonra size söylemek istedim..
ve dr. bana söylediği söz (sana kim söyledi hamile olduğunu) manyak herif yaa koçişim az daha üstüne atlıcaktı adamın..ultrasonla baktı ve hamile değilsin dedi adetin gelicek dedi.
eğer adet olmassam çarşamba kan testi yaptırıcam cünki burda yok kanda gebeliğe bakan yer.
evet canım inşallah hamileyim..kan testinde cıkarsa evet kesin hamileyim diyeceğim..
bakalım artık hayırlısı rabbim güldürsün inş..
allahım inş. sizlerede en kısa zamanda yaşatsın..
cok sağol hayatım..
Bu arada kızlar aranızda beni dövmek isteyen parçalamak isteyenleriniz olmuş
Valla haklısınız aslında varya ben haberi vermeyi çok isterdim ama hatcem versin oda çok bekledi bu anı
Neyse bugünlük yaşattıgım gerilim için kusura bakmayın bi daha olsa bi daha yaparım ama
ama demedimmi ben size ÇOOOOOK sevineceginiz bir hamiş gelecek diyeee haksızmıymışım
Hepinizi çok seviyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?