hoşgeldın ıdılışkommm
hoşçakall yelizcımmmm dıkkat et kendıneeee mucuksssssssssssssssss :98:
hoşgeldın ablacımmm
hatçemmm hamılee sanırımmm yanıı ıdraradaa çıkmışş ama d a gtmiş alttan bakmış yok demişşşş çrşmba tekrar gel demişş..yanı anlayacağınnn dr saçmalamışş bırazcıkkk
sana da çok ama çok geçmiş olsun umarım sıkıtıların bıter tez zamandaa
Selam Abla hoşgeldin...
Aman dikkat et kendine.Allah yardımcın olsun az daha dayan bebişinin gelmesine sayılı gün kaldı...
Hatice hamile inşallah çarşamba kan testi yaptırcak onu bekliyoruz merakla.
hatçe doktora gitmiş doktor hamile değilsin demiş, ama idrar testleri pozitif çarşamba günü kan testine gidicek...
şeker taraması yaptırmıştım ama bebişin iri olması ondan olabilirmiş tekrar yapmamı istedi..ben de anlamadım..yarın sonuçları alıcam inşallah iyi çıkar sonuçlar...çok korkuyorum ya...33+4de 2,300kg normalin üstündeymiş
kızlar canımmm börek çekti yaaaaaa şöyle boll peynirli ve maydonozlu börek ohhhhh misssss
kociş gelsin ona yaptırayım :)))) iş yapamıyorum ya heheheheh
hoşbulduk canımmmm :)
hoşbuldum canikolarım
ayy kızlar çok sevindim zaten dr. şu anda göremezki
haticenin adet tarihi 9kasım deilmiydi mümkün deil gözükmez
keşke hemen kan testi yaptırsaydı çarş.yı nasıl beklices ya sel alırsa
şaka bi yana çooooook sevindim çookkk allah sağlıklı hayırlı nasip etsin
idilll dr. saçmalamış bence normal hadi 3 4 kg dese tamam
bak benimde öle işte 34+3de 2.5 kg du..
sakın korkma lütfen germe kendinide bebeğiide
bişi çıkmıcak allahın izniyle
slm kızlarrrrrrrrr ya bısıy dıcem hamıleyken sacını boyatan varmı benım saclarımda cok beyazlar var ve dıplerım bembeyaz cıktı cok kotu duruyor ve benım cok morelımı bozuyor bu durum napsam kı nasıl bır cozum bulsam bu ıse?
kızlar canımmm börek çekti yaaaaaa şöyle boll peynirli ve maydonozlu börek ohhhhh misssss
su böreği istiyor benımde canım yaaa
eşim geldi kızlar
yemek yicesss,,
öpüyorummmm
gel ben sana yapayım bebeğemmm elimden her tür yemek gelir pasta puaça çörek yemek her türlüsü.....afiyetle yersin sende bebiş
ayrıca kocanda varmı öyle mariftler?
hee bide ondan sonra bu bebek şişmenmış diyosun çok doğal canımmm sen böyle çörek börek yersen daha çok şişmanlatırsın bebeği
slm kızlarrrrrrrrr ya bısıy dıcem hamıleyken sacını boyatan varmı benım saclarımda cok beyazlar var ve dıplerım bembeyaz cıktı cok kotu duruyor ve benım cok morelımı bozuyor bu durum napsam kı nasıl bır cozum bulsam bu ıse?
canm bence boyatmaaa bşeycık olmazz bırazcıkk sabrettt ne olur ne olmazzzz
ben hıç boyatmadımmmm
eşim geldi kızlar
yemek yicesss,,
öpüyorummmm
ohh yaptır annem yaptırrrrr kendını yorma şekercımmm yaparsanız da afıyet bal şeker olsunnn
bu arada ıdlışkoo senın 28 . haftan da bebişin kaç kıloyduuu merak ettım dee
bnm arkadaşım boyattı ama diplerini değil sadece uçlarına renk attırdı.bencxe boyatma canım bebeğin için nede olsa jimyasal bebeğine bi zararı dokunmasın derim.sende 7-8 ay bandana takıver saçlarına kuzucummm
Anlıyorum seni canım ama genelde tavsiye etmiyorlar boyayı kimsayal olduğu için...
Ama bir grupta bitkisel olabilir diyor...Çelişkili bir durum canım...
canm bence boyatmaaa bşeycık olmazz bırazcıkk sabrettt ne olur ne olmazzzz
ben hıç boyatmadımmmm
boyatmamı dıyonuz yanı sıncıkk
hosgeldın nesrınım bıraz daha ıyıym canım bulantılardan yana azaldı sankı bebıste ıyıdır ınsallahhslm arkadaşlar bellee cnm nasıl oldun.?bebişin nasıl?sen nasılsın ıyımısın canım
ahh ahhh ne olacak bu halimiz :)))
sorma canım sısko olup cıkıcaz nolcak baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?