Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Selam Abla hoşgeldin...
Aman dikkat et kendine.Allah yardımcın olsun az daha dayan bebişinin gelmesine sayılı gün kaldı...

Hatice hamile inşallah çarşamba kan testi yaptırcak onu bekliyoruz merakla.

hoşbuldum canikolarım
ayy kızlar çok sevindim zaten dr. şu anda göremezki
haticenin adet tarihi 9kasım deilmiydi mümkün deil gözükmez
keşke hemen kan testi yaptırsaydı çarş.yı nasıl beklices ya sel alırsa
şaka bi yana çooooook sevindim çookkk allah sağlıklı hayırlı nasip etsin

idilll dr. saçmalamış bence normal hadi 3 4 kg dese tamam
bak benimde öle işte 34+3de 2.5 kg du..
sakın korkma lütfen germe kendinide bebeğiide
bişi çıkmıcak allahın izniyle

kızlar canımmm börek çekti yaaaaaa şöyle boll peynirli ve maydonozlu börek ohhhhh misssss
kociş gelsin ona yaptırayım :)))) iş yapamıyorum ya heheheheh

hoşbulduk canımmmm :)

gel ben sana yapayım bebeğemmm elimden her tür yemek gelir pasta puaça çörek yemek her türlüsü.....afiyetle yersin sende bebiş
ayrıca kocanda varmı öyle mariftler?
hee bide ondan sonra bu bebek şişmenmış diyosun çok doğal canımmm sen böyle çörek börek yersen daha çok şişmanlatırsın bebeği

Son düzenleme:
slm kızlarrrrrrrrr ya bısıy dıcem hamıleyken sacını boyatan varmı benım saclarımda cok beyazlar var ve dıplerım bembeyaz cıktı cok kotu duruyor ve benım cok morelımı bozuyor bu durum napsam kı nasıl bır cozum bulsam bu ıse?

evet biz de çok sevindik hatice içinnn çarşambayı beklicez artık :)))) napalımmm
inşallah birşey çıkmaz yaaa yarın ola hayrolaaaaa

bnm arkadaşım boyattı ama diplerini değil sadece uçlarına renk attırdı.bencxe boyatma canım bebeğin için nede olsa jimyasal bebeğine bi zararı dokunmasın derim.sende 7-8 ay bandana takıver saçlarına kuzucummm

kızlar canımmm börek çekti yaaaaaa şöyle boll peynirli ve maydonozlu börek ohhhhh misssss

ohh yaptır annem yaptırrrrr kendını yorma şekercımmm yaparsanız da afıyet bal şeker olsunnn

bu arada ıdlışkoo senın 28 . haftan da bebişin kaç kıloyduuu merak ettım dee

ay yok yaaa nerede onda öyle marifettt :))) yumurta pişiriyo bi tek :)))

vallahi ben korkudan hiç boyatmadım...:26:

Anlıyorum seni canım ama genelde tavsiye etmiyorlar boyayı kimsayal olduğu için...
Ama bir grupta bitkisel olabilir diyor...Çelişkili bir durum canım...

su böreği istiyor benımde canım yaaa

ahh ahhh ne olacak bu halimiz :)))

ohh yaptır annem yaptırrrrr kendını yorma şekercımmm yaparsanız da afıyet bal şeker olsunnn

bu arada ıdlışkoo senın 28 . haftan da bebişin kaç kıloyduuu merak ettım dee

valla bilmiyoum canım yaa doktorum her randevuda söylemiyo kaç kilo olduğunu...
tek bildiğim şey :
12 : 65g
23+6 : 641g
33+4 : 2303g

Ahh canım benimde nasıl canım çekiyor herşeylerden ya dobişko olucamm ben..
Aklım fikrim sürekli yemekte içmekte kocişte ibretle izliyor beni ki ben 3 ay öncesine kadar o kadar iştahsızdım ki sürekli kilo verirdim ee gün oldu devran döndü dobiş günlerim başladı

kızlaaaaaaaaaaaaar size sorucam sorucam bir türlü sormaadım şuuu ticker dediğiniz şey nedir?hepinizin profil sayfasına girdiğimde çizelgeniz var onu kopyalayıp adrese girdiğimde çıkıo kaç aylık hamile olduğunuz fln.bnm niye yok hamile olmayanların sayfasındada var o çizelge bende istiommm:84:

doktor boyatabılırsın dıyor ay 9 ayda bembeyaz cıkar benım saclarım ama yaa

vallahi ben korkudan hiç boyatmadım...:26:[/QUOTE]

kendımı ck kotu hıssedıyorum boylee beyaz varmı senınde sacında canım?

Anlıyorum seni canım ama genelde tavsiye etmiyorlar boyayı kimsayal olduğu için...
Ama bir grupta bitkisel olabilir diyor...Çelişkili bir durum canım...

evet tatlım yaa benım beyazlarım olmasa ınankı umrumda olmaz ama bembeyaz gıbı nerdeyse offf:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…