günaydınn bidenemmmm
ahhh yavrummmm ne vicdansızlar var yaaaaaaaaaaaa
demekkk 89 yaşındaki dede hee kıs belkim bi yanlışlık var:):):) eğer doğruysa hayyy maşallah dedemize:)))
İyiyim balımdün aşam haticenin gazıyla bi sıkıştırdım kocişi sorma pestili çıktı adamın
Rüyan da hayırdır inşallah bitanem
Kız burda bitane güsel var ne güsellerinden bahsediyosun sen anacım
Hele şu yavyum var ya böööööööğğğğğğğğğğğğ bi çirkin bi çirkin sorma
Aynen aha buna benziyo
günaydınn topikimin güzellerii hayırlı sabahlar..
yavyummm rüya hayırlara cıksın inş..
kanal d haber izliyorum..:82:
yeni doğmuş bir bebeği camiye bırakmışlar vicdansızlar..biz burda hamiş kalalım diye cırpınırken millet doğurup cöpe atıyo hayret bişiy..:84:
birde 89 yaşındaki dede baba olmuş.biz utanalım kendimizden..
İyiyim balımdün aşam haticenin gazıyla bi sıkıştırdım kocişi sorma pestili çıktı adamın
Rüyan da hayırdır inşallah bitanem
Kız burda bitane güsel var ne güsellerinden bahsediyosun sen anacım
Hele şu yavyum var ya böööööööğğğğğğğğğğğğ bi çirkin bi çirkin sorma
Aynen aha buna benziyo
anammmm havanı yerim ben senin..bikerem yavyumda güzell arkadaşıma öyle deme (deme öyle üzülür deme deme)..kim bu..
günaydınn balımmm.amin inşallahhh...
valla biz değil kocişler utansın be tatlımmm.89 yaşında basba olmuş..dur ben bunu kocişe söyliyimmmm...
ukeeeelaaaaaaaa......
gunaydınnn gusellerımmmm şeker portakallrımmmmmmm
hatçemmmm bıraz once eklediğinnn testte de bellı kı hamılesın bıtanemmmmm olllleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
vuhuuuuuuuu gazım işe yaradı sanırım...bol bebikli aylar diliyorum.
anammmm havanı yerim ben senin..bikerem yavyumda güzell arkadaşıma öyle deme (deme öyle üzülür deme deme)..kim bu..
bu sabah yaptığım testim..
ukeeeelaaaaaaaa......
günaydınnnnnn canım hoşgeldinnnnn
evet yaaa testte resmen çıkıyoooo eğer olmasaydı hiç çıkmazdııııı:92::92::92::92:
bu sabah yaptığım testim..
günaydın gökcecimmm hoşgeldin....gunaydınnn gusellerımmmm şeker portakallrımmmmmmm
hatçemmmm bıraz once eklediğinnn testte de bellı kı hamılesın bıtanemmmmm olllleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
fatmagülünnn ağbeysininnn....
kıyamam kızz..çok safff....
öyle bi safada öyle bi şıllıkk düşsünn yanniii...
günaydınnnn canlarımmmmmmmmmmm
günaydın gökcecimmm hoşgeldin....
evet tatlım belli sanırım hamişimm.allahım korusun inşallah.. .bu arada lekenmelerimde gecti sayılır cok koyu gelmiyo acılmaya başladı rengi..
evet evettebrikler.
ayy sorma cok saff.:89:.ama dediğin gibi öyle adama yellozz bir kadın.elime verseler sacını başını yolcam kadının..
hoşbuldukk nasılsınn cnmm
hoşgrldın cücüğümmmmmm
sanırım dıo yaaaa canım benım barız bellı işteeee dr a gıdıp elif ın dediği gbı onlem alsan daaha ıyı olıur aslındaaaaa ..lekelenmelerın de yavaş yavaş azalmışş bakkk bence dr a gıt hemen bebişimmmm
ohh ohh maşalahhh sevindim canımm.Hem de nasıl yaradı coştum vallabu son 1 hafta yumurtlama haftamızdı ama bende hiç heves yoktu nedense, sadece 10. ve 14. günlerde yapmıştık, göğsüm çok acıyo yumurtlamamışımdır ben bu ay diye hiç umursamamıştım çalışmaları ama dün senin ahberini alınca bi gaza geldim kociş de neye uğradığını şaşırdı
Heee o fatmagülün abisi demi
Oh oh maşallahAllahım daha da koyularını göstersin inşallah meleğin sımsıkı tutunsun anneciğine
günaydın yelizimm hoşgeldin canımmgünaydınnnn canlarımmmmmmmmmmm
ayyyyyy haticee..Allahın izniyle var sanırımm...
yahu sen neyi bekliyosunn.bi an önce dr.a gidip önlemlerinide alman lazımmm...
düşük önleyici haplarr..belki kan pıhtılaşmasını engelleyici bişeylerde verir...
aman evde dikkatli ol..sakın temizlik şu bu yapma...sakınnnnn!!!
gunaydık dedımmm kımse tınlamadı paradıes hariçççç sızeee tebrık koyuyorum kocamannnnn
ayyyyyy haticee..Allahın izniyle var sanırımm...
yahu sen neyi bekliyosunn.bi an önce dr.a gidip önlemlerinide alman lazımmm...
düşük önleyici haplarr..belki kan pıhtılaşmasını engelleyici bişeylerde verir...
aman evde dikkatli ol..sakın temizlik şu bu yapma...sakınnnnn!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?