Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınn bidenemmmm

ahhh yavrummmm ne vicdansızlar var yaaaaaaaaaaaa

demekkk 89 yaşındaki dede hee kıs belkim bi yanlışlık var:):):) eğer doğruysa hayyy maşallah dedemize:)))

evet canım doğru dede 89 karısı 35 yaşındaymış galiba bebekleri olmuş..bencede maşallah dedeye..

vuhuuuuuuuu gazım işe yaradı sanırım...bol bebikli aylar diliyorum.

anammmm havanı yerim ben senin.. bikerem yavyumda güzell arkadaşıma öyle deme (deme öyle üzülür deme deme)..kim bu..

günaydınn topikimin güzellerii hayırlı sabahlar..
yavyummm rüya hayırlara cıksın inş..

günaydınn balımmm.amin inşallahhh...

valla biz değil kocişler utansın be tatlımmm.89 yaşında basba olmuş..dur ben bunu kocişe söyliyimmmm...

ukeeeelaaaaaaaa......

gunaydınnn gusellerımmmm şeker portakallrımmmmmmm

hatçemmmm bıraz once eklediğinnn testte de bellı kı hamılesın bıtanemmmmm olllleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

günaydınn balımmm.amin inşallahhh...

valla biz değil kocişler utansın be tatlımmm.89 yaşında basba olmuş..dur ben bunu kocişe söyliyimmmm...

ukeeeelaaaaaaaa......

evet aslında öyle koçişiler utansın. allahımın işi yaşlı filan demiyo vereceğine veriyo..

hatçemmmm bıraz once eklediğinnn testte de bellı kı hamılesın bıtanemmmmm olllleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

günaydınnnnnn canım hoşgeldinnnnn
evet yaaa testte resmen çıkıyoooo eğer olmasaydı hiç çıkmazdııııı:92::92::92::92:

vuhuuuuuuuu gazım işe yaradı sanırım...bol bebikli aylar diliyorum.

anammmm havanı yerim ben senin.. bikerem yavyumda güzell arkadaşıma öyle deme (deme öyle üzülür deme deme)..kim bu..

Hem de nasıl yaradı coştum valla bu son 1 hafta yumurtlama haftamızdı ama bende hiç heves yoktu nedense, sadece 10. ve 14. günlerde yapmıştık, göğsüm çok acıyo yumurtlamamışımdır ben bu ay diye hiç umursamamıştım çalışmaları ama dün senin ahberini alınca bi gaza geldim kociş de neye uğradığını şaşırdı

Heee o fatmagülün abisi demi

bu sabah yaptığım testim..

Oh oh maşallah Allahım daha da koyularını göstersin inşallah meleğin sımsıkı tutunsun anneciğine

ukeeeelaaaaaaaa......

bu sabah yaptığım testim..

ayyyyyy haticee..Allahın izniyle var sanırımm...
yahu sen neyi bekliyosunn.bi an önce dr.a gidip önlemlerinide alman lazımmm...
düşük önleyici haplarr..belki kan pıhtılaşmasını engelleyici bişeylerde verir...
aman evde dikkatli ol..sakın temizlik şu bu yapma...sakınnnnn!!!

günaydın gökcecimmm hoşgeldin....
evet tatlım belli sanırım hamişimm.allahım korusun inşallah...bu arada lekenmelerimde gecti sayılır cok koyu gelmiyo acılmaya başladı rengi..

fatmagülünnn ağbeysininnn....
kıyamam kızz..çok safff....
öyle bi safada öyle bi şıllıkk düşsünn yanniii...

evet evet tebrikler.
ayy sorma cok saff.:89:.ama dediğin gibi öyle adama yellozz bir kadın.elime verseler sacını başını yolcam kadının..

günaydınnnn canlarımmmmmmmmmmm

hoşgrldın cücüğümmmmmm

sanırım dıo yaaaa canım benım barız bellı işteeee dr a gıdıp elif ın dediği gbı onlem alsan daaha ıyı olıur aslındaaaaa ..lekelenmelerın de yavaş yavaş azalmışş bakkk bence dr a gıt hemen bebişimmmm

hoşşbuldumm balımmmm nasılsın bakalımmm merttcikk nasılll

ohh ohh maşalahhh sevindim canımm..ben cok çalışmıştım valla 10 günün 10,unuda dolu gecirdim..sende değerdin kuşum yaa bakma öyle yumurtladım yumurtlamadım diye..inşallah inanıyorum sendede alacağız güzel haberler.

evet tbildinn tebrik ederim..

aminn kuşummm inşallah allahım korusun...

günaydınnnn canlarımmmmmmmmmmm
günaydın yelizimm hoşgeldin canımm

canım yarın gidicem yanlız gitmek istemediğim için eşii bekliyorum progestan kullanıcam eşim alsında bugün..:26:
ayrıca pıhtılaşma için ben bebe aspirini ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.:97:.evde vardı hepsi..daha önce dr. söylemişti cift cizgiyi görünce kullan diye..:81:
bakalım artık gerisi allaha kalmış allahım ol derse olacak inşallahh..:93:

gunaydık dedımmm kımse tınlamadı paradıes hariçççç sızeee tebrık koyuyorum kocamannnnn

Günaydın baleeeeeeeeeemmm kusura bakma hayatım ben hiç görmedim seni, bi yandan ders yapıp bi yandan da size laf yetiştirmeye çalışınca kayış kopuyo biyerde haliyle

evet canımmm aynen katılıyorum elifimeee gerçi hoş 1 gün beklicen amaa işteee eşinin iznin konusu demiştinn ama dikkat et sen kendine tamam mı şeker:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…