Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HAHHAHAHHAHAH ŞİMDİ İYİ HALLERİ DEMİİ YAVYUMMM SONRASI ÇOK ZOR OLCAK YAAA ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM SANAAA

evet zor olacak..muhakkak yardımcı gerekecek 1 ay sonra falannn.bir değil iki değil üç tane can taşıyo içinde..mükemmel bişeyyy.. :97: :97: :97:

alın size göbükkk kocaman oldu yaaa
Eki Görüntüle 60341
canımmm yerim ben senii o göbüşte 3 bebek var kolaymı cnm

canım yarın gidiyorum ama amileyatı daha sonra olucm sanırım önce bi tahlillerim fln yapılck.eşiminde değerleri gayet iyiyimiş dr ve burdaki prof arkadaşlarım iyi olduğunu söylediler oyüzden içim rahat
kızlar ben çıkıyorum hepünüzü tek tek koccaman öptüm
yarın görüşürz iyi akşamlar...

sizleri çok sefiyom ya

güle güle nanem k.i.b

Son düzenleme:
evet zor olacak..muhakkak yardımcı gerekecek 1 ay sonra falannn.bir değil iki değil üç tane can taşıyo içinde..mükemmel bişeyyy.. :97: :97: :97:

ayyy allahtan kayınvalidem alt katta oturuyor..napim bende burnumdan kıl aldırıverrim bi süreliğine yardım etsin bana torunlarını taşıyorum ben onun :82:

sizleri çok sefiyom ya

Ayyyy nanem şekerim gidinmi
haftada 2gün geliyorum işe mecburen
buralarda yada yollarda doğurmassam iyi

neyse bende çıkıyorum zaten
öpüorum cümletennnnn

sizleri çok sefiyom ya

güle güleşekerimmmm bende kaçıyorum yavaştannn herkese hayırlı akşamlar boll ekşınlarrrr öptüm sizi

güle güle şekerler

kuşummmmm valla çok sevindim idrarda çıkıyosa vardır zaten
dr.u da takma çünkü zaten 5haftadan önce kese gözükmez
hanzo bilmiomuşmu bunu
benmi öğreteyim dimi

aynen katılıyorum

insallah biz de alt sıralara inebiliriz en kısa zamanda:18:

sizleri çok sefiyom ya
güle güle canımmm..
bende senii cok seviyorum şekercim...dua et benim için yarın güzel haberlerle geliyim..

e yani sen o doktoru buraya yolla biz hakkından geliriz
valla bencede buraya gelse eminim hepiniz dr. daha iyi dr. olursunuz azı acık kalır ve gider..
kuşummmmm valla çok sevindim idrarda çıkıyosa vardır zaten
dr.u da takma çünkü zaten 5haftadan önce kese gözükmez
hanzo bilmiomuşmu bunu
benmi öğreteyim dimi
:92:
cokk sağol ablacım allah razı olsun..evet idrarda cıkıyo kac tane test yaptıysam hepsindede var..
bende gözükmez diye biliyorum lekenmelerim için hap verir diye gittimdi bir dayak yemediğim kaldı dr..
valla buraya gelse hepimiz öğretiriz ona ama gelen yok..

yaaa koca göbük demeyinn
kuşumm ya seni sevdiğimiz öyle diyozzz ama cok güzell hem o kadarda cok büyükkk değil..dur daha hele son aylarda görelim seni nasıl olacan..
canım yarın gidiyorum ama amileyatı daha sonra olucm sanırım önce bi tahlillerim fln yapılck.eşiminde değerleri gayet iyiyimiş dr ve burdaki prof arkadaşlarım iyi olduğunu söylediler oyüzden içim rahat
inşallah canım hayılrısıyla git gel sonucta tahlillerde birşey cıkmazssa ameliyatta olur..
hayılrısı haberlerini bekliyoruzz...

yaa siz hamişken okdr kilo aldınızz
ben evlendikten sonra tam 7 kilo aldım 1,5 sene içerisinde
hemde hamiş falanda değilim
durun ağlayım:84::84::84:

ahahaha ben de ağlayım senınle o zamann ben evlendiğimde 58 kıloydummm 6 kılo aldımm ve 64 ıle hamiş kaldımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa kocalarımız ıyı bakıo demekkı

Ay ay ay ben söyliyim de gülün biras, evlenirken ben 42 , kociş 86 kiloydu, 8 ay sonra ben 50 oldum kociş 98 oldu şu an 16 aylık evliyiz, ben hala 50yim, kociş de çok şükür 90a kadar indi

Anuuuuuuuuuuuuummm yerim ben onun kukusunu yeeeeeeeeeerrrr ay ne de yakışır fatoşum sana kız yaaa annesi gibi dünya güseli olur eminim minik kepeleğim benim

canımmm..Allah analı babalı büyütsünnn...
çok sevindimmmm...

(1. kapakkk...SU ya da erkek derse dr. artıkın yorum neyin yapmamamız lazımmm )

Ay bence de bence deeeeeee

Sayısı da hareketliliği de gayet normal hayatım, sen laporoskopini de ol bebik hemencecik geliverecek Allahın izniyle

Hadi bakalım kuşum, hiç kalmicak yakında inşallah, yarın hemen haber gönder bize, merakta bırakma emi

ayyy allahtan kayınvalidem alt katta oturuyor..napim bende burnumdan kıl aldırıverrim bi süreliğine yardım etsin bana torunlarını taşıyorum ben onun :82:

Kız sevsinler senin koca göbüşünü ne şirin görünüyo öyle yaaa yerim senin göbüşündeki sıpaları ben

ayy kızlarr canım hiç yemek pişirmek istemiyoooo ve yemekte istemiyo..iyice üşengec oldum ben yaaa..

HATİCEE elinde kan testi olsaydı asla öyle davranamazdı
kan testini alıp gideceksin
kan testi kağıdını huni yapıp burnuna sokacaksın :)))))))

insallah biz de alt sıralara inebiliriz en kısa zamanda:18:

inşallah canım..sana da uğurlu gelir inşallah..

valla bencede buraya gelse eminim hepiniz dr. daha iyi dr. olursunuz azı acık kalır ve gider..

aynen öyleee

bide diploma alıyo bunlar
buınlara diploma verenin bilmemne bilmemne

o şekerler mevlüt içinmişmi öğrendinmi su:26:

valla bilmiyorumki kuşum :)
heralde onun içindirr
biz de hiçbişe bilmiyoruz ya

Son düzenleme:
HATİCEE elinde kan testi olsaydı asla öyle davranamazdı
kan testini alıp gideceksin
kan testi kağıdını huni yapıp burnuna sokacaksın :)))))))

valla ablacım bende eşime aynı şeyi söyledim ama eşim muhatap etme onunla beni dedi..valla dün adamı zor tuttum az daha üstüne atlıcaktı..sonrakinde dedim sen gelme yoksa adamı dövecen..elbet karşılarız ablacım biz onunla burası cok kücük..özeline istiyo hastalrını özelde cok nazik ve inca davranıyo ama hastanede resmen bir hayvan gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…