inşallah canım..sana da uğurlu gelir inşallah..
aynen öyleee
Valla bilmiyorumki kuşum :)
heralde onun içindirr
biz de hiçbişe bilmiyoruz ya
HATİCEE elinde kan testi olsaydı asla öyle davranamazdı
kan testini alıp gideceksin
kan testi kağıdını huni yapıp burnuna sokacaksın :)))))))
valla ablacım bende eşime aynı şeyi söyledim ama eşim muhatap etme onunla beni dedi..valla dün adamı zor tuttum az daha üstüne atlıcaktı..sonrakinde dedim sen gelme yoksa adamı dövecen..elbet karşılarız ablacım biz onunla burası cok kücük..özeline istiyo hastalrını özelde cok nazik ve inca davranıyo ama hastanede resmen bir hayvan gibi...
evet valla
bak bide 6ay kınası varmış haberin olsun
kızına yaparsın belki
eğlence yapılıp kına yakılıyomuş
yenge yada teyze kıza kıyafet neyim alıyomuş
bütün masrafları o görüyomuş v.s.v.s
çok ilginç ya
aslında başka bi yerine dicektimde anladın sen onu
Korktum atarlar beni siteden diye
kesin o kesinnn
Ben hala kız hissediyorum
Bu kez ben kaçar kızlarr
öpüyorum
canlar ben çıkıyorum artıkın..kocişim geç gelicekmiş bu akşam..yemeklerimi hazırlayayım da ben yiyeyim yemeğimi..
iyi akşamlar herkeseee
ş......z bu tip dr.lar ya
neyse lekelenmelerde bittiğine göre
sorun kalmadı demektir
Ay ay ay ben söyliyim de gülün biras, evlenirken ben 42 , kociş 86 kiloydu, 8 ay sonra ben 50 oldum kociş 98 olduşu an 16 aylık evliyiz, ben hala 50yim, kociş de çok şükür 90a kadar indi
sende pek zayıfmışın anam şlimdi bile çok zayıfsın hiç yemiyonmu anam sen
yada sen çok enerjiden kilo kaybediyosun:90::90::90:
Sayısı da hareketliliği de gayet normal hayatım, sen laporoskopini de ol bebik hemencecik geliverecek Allahın izniyle
evet şerocummmmmminşallah bir sorunumuz kalmıcak ozaman
ayy kızlarr canım hiç yemek pişirmek istemiyoooo ve yemekte istemiyo..iyice üşengec oldum ben yaaa..
Bu kez ben kaçar kızlarr
öpüyorum
canlar ben çıkıyorum artıkın..kocişim geç gelicekmiş bu akşam..yemeklerimi hazırlayayım da ben yiyeyim yemeğimi..
iyi akşamlar herkeseee
herkese iyi akşamlarrr
kızz sen kesin hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese iyi akşamlarrr
kızlaaaaaaaaaaaaar yarın ankaraya gitmiyorum ankaradaki doktorumu aradım hastası vardı 4te gelmiş muayeneye sonra o beni aradı siz böyle dr gördünüzmü hiçsonra konuştuk çokta kibar bir beyefendii aynı burdaki dr.um gibi benimde dr.lardan yana şansım çok
anlattım herşeyi oda bens eni yarın gelsen tahlillerini yspak cuma çıkar dedi cuma laparoskp i yapsam ben cuma akşamaı yola çıkıyorum seni öbürgüne kontrol edemem oyüzden bayramdan sonra yapalım dedi.bende tahlillerimi yaptırmay geleyim ozmn dedim gererk yok sen orda yaptr orda yapılmayan eksik tahlilelrini ben burda yaparım dedi yaneeeeeeeeee yarın gitseydim kociş gelemcekti kayınpederim götürücekti morelim bozulmuştuu bayramdan sonra kocişle gidicez oleeeeeeyyyyyyyy yyyyyuuuuppppppiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?