Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inşallah canım..sana da uğurlu gelir inşallah..

aynen öyleee

Valla bilmiyorumki kuşum :)
heralde onun içindirr
biz de hiçbişe bilmiyoruz ya

evet valla
bak bide 6ay kınası varmış haberin olsun
kızına yaparsın belki
eğlence yapılıp kına yakılıyomuş
yenge yada teyze kıza kıyafet neyim alıyomuş
bütün masrafları o görüyomuş v.s.v.s
çok ilginç ya

ş......z bu tip dr.lar ya
neyse lekelenmelerde bittiğine göre
sorun kalmadı demektir

6 ay kınasını duydum ama detaylarını bilmiyodum :))
gerçekten ilginçmiş
kızın demişsin ama daha kesin değilki teyzesi:))

canlar ben çıkıyorum artıkın..kocişim geç gelicekmiş bu akşam..yemeklerimi hazırlayayım da ben yiyeyim yemeğimi..
iyi akşamlar herkeseee

ayy kızlarr canım hiç yemek pişirmek istemiyoooo ve yemekte istemiyo..iyice üşengec oldum ben yaaa..

kızz sen kesin hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlaaaaaaaaaaaaar yarın ankaraya gitmiyorum ankaradaki doktorumu aradım hastası vardı 4te gelmiş muayeneye sonra o beni aradı siz böyle dr gördünüzmü hiç sonra konuştuk çokta kibar bir beyefendii aynı burdaki dr.um gibi benimde dr.lardan yana şansım çok
anlattım herşeyi oda bens eni yarın gelsen tahlillerini yspak cuma çıkar dedi cuma laparoskp i yapsam ben cuma akşamaı yola çıkıyorum seni öbürgüne kontrol edemem oyüzden bayramdan sonra yapalım dedi.bende tahlillerimi yaptırmay geleyim ozmn dedim gererk yok sen orda yaptr orda yapılmayan eksik tahlilelrini ben burda yaparım dedi yaneeeeeeeeee yarın gitseydim kociş gelemcekti kayınpederim götürücekti morelim bozulmuştuu bayramdan sonra kocişle gidicez oleeeeeeyyyyyyyy yyyyyuuuuppppppiiiiiiiiiiiiiii

ahh senin adına sevindim canımm....bencede eşinle gitmen daha iyi olur..ayrıca dr. yana cok şanslısın hiç böyle bir dr. karşılaşmadım deseme yeridir...

bu arada kızlarr zemzem suyunla yapılan dualar kabul olurmuş..ben hamilelikten önce zemzem suyu içtim ve allahıma bol bol dua ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…