Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

çok sevindim canım senin adına..
bence de eşinle gitmen daha iyi olur :13:

kızcelerim ben cıkıyorummm..hepinizi öptümm...

kızlarrr öpüyorumm hepiniziiii mucakkkkkkkkk

ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlar

ahh senin adına sevindim canımm....bencede eşinle gitmen daha iyi olur..ayrıca dr. yana cok şanslısın hiç böyle bir dr. karşılaşmadım deseme yeridir...
sorma ya bnm burdaki dr.umda öyle çok iyi ordakide öyle oldu çok şanslıyım gerçekten bencede eşimel gidecek olmam süper oldu
kızcelerim ben cıkıyorummm..hepinizi öptümm...
görüşürz bitanem sakın yarın sabah bizi habersiz bırakma
bu arada kızlarr zemzem suyunla yapılan dualar kabul olurmuş..ben hamilelikten önce zemzem suyu içtim ve allahıma bol bol dua ettim..
bende yazın içmiştim kıbleye dönüp dua etmiştim inş çok yakında gelecek meleğim
kızlarrr öpüyorumm hepiniziiii mucakkkkkkkkk

görüşürüz bitanem msnden çıkmılşsın telle konuşuodum öptm cnm

çok sevindim canım senin adına..
bence de eşinle gitmen daha iyi olur :13:

ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlar

sağol canım valla bende çok mutluyum

bende çıkıyorum herkese şiyigeceler
ablam anneme gitmiş benimde hemen gitmem lazım nasılsa kociş 8i geçerek gelio o gelene kdr gelirim tekrardan
öpüyorum hepinizi iyiakşamlar fıstıklar:79::79:

Senin adına çok sevindim canım!Eşinle gitmen yanında onun olması kesinlikle senin için en büyük destek..Bayramdan sonra inşallah gider bir çırpıda dönersiniz hayatım...

Fatoş umcanım kızcen oluyormuş inşallah ayy hadi maşallah çok sevindim senin adınaAnnesi gibi fıstık gibi bir kız olcak eminim...

heyoo mervecım ve ıdılcım nasılsınızzz bı sız varsınız sanırım

aaaaaaa fatosun bebısın cınsıyetı bellı olmusmu kızmııı ay hep erkek dedıler kızı olacakmıs bak oy masallahhh

heyoo mervecım ve ıdılcım nasılsınızzz bı sız varsınız sanırım

Merhaba hayatım!
Valla pek iyi sayılmam boğazlarım çok kötü şişti ağrıyor öksürük boğuyor uyutmuyor resmen....
Onun dışında iyiyim perşembe günü nasipse annemler bizde olcaklar ona da ayrıca çok seviniyorum
Sen nasılsın canım bulantıların azaldı inşallah...

ay canım gecmıs olsun bıtanem nane lımon ce ıhlamr ıc canım ben oyle atlatım grıbı bıde lımon sıktım bol bol caya annecıgınde gelıcekmıs gozun aydın tatlımmm
sen nasılsın dersenn benımde bulantılarım azaldı ama bıtmedı daha maleseff ama cokk daha ıyıyım bunada sukurrrr

Sağol hayatım..Dediklerini yapıyorum ıhlamur limon ılık çay falan bakalım altatırım inşallah..

Sevindim cnm senin adına zamanla daha da azalıcak inşallah bizim bebişlerimizde büyüyor artık yaw

iyiyim canımmm sen nasılsın ??

bende ıyıyım canım tatlım cok sukur

Sağol hayatım..Dediklerini yapıyorum ıhlamur limon ılık çay falan bakalım altatırım inşallah..

Sevindim cnm senin adına zamanla daha da azalıcak inşallah bizim bebişlerimizde büyüyor artık yaw

evet persembe gunu 3 aylık oluyoruz bızz bayramdan sonrada cınsıyetını ogrencez ınsallahh:89:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

...............................
Beklenen Regl Tarihleri:

nurum84................................13 KASIM
nihonjin.................................14 KASIM
emos9835..............................22 KASIM
aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
hatunsultan...........................3 ARALIK
pembedana..........................6 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
GamzeliKiz--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)

Canım bak bugün bende söledim doktoruma çok akıntım oluyor sanki mantar gibi deli olucam bazen rengi yeşil bazen sarı bazen beyaz bana güldü bunlar o kadar normalki dedi
Hatta gebeliğin en erken belirtisi dedi düşününce benim taa ilk zamandan beri var ben sana diyorum ve kesin eminim hamilesin listede de şeref trübününe ellerimle yazdım seni
yaptın oldu tebrikllerrr.... :))

slm fatosssssssss kız ne zaman ogrendın cınsıyetını kızın olacakmıss masallahh

Canımcım bugün ögrendik ya benim sıpacım hep bacakları açık olurdu da ya çok küçük diolardı ya kordon var ama bgn doktorcum sonunda karar verdi ve Kız bu dedi hee yine %100 demiyorum dedi çünkü bazen dogumda biz bile şok olabiliyoruz dedi manyahhh
Öle işte canımcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…