kızlaaaaaaaaaaaaar yarın ankaraya gitmiyorum ankaradaki doktorumu aradım hastası vardı 4te gelmiş muayeneye sonra o beni aradı siz böyle dr gördünüzmü hiçsonra konuştuk çokta kibar bir beyefendii aynı burdaki dr.um gibi benimde dr.lardan yana şansım çok
anlattım herşeyi oda bens eni yarın gelsen tahlillerini yspak cuma çıkar dedi cuma laparoskp i yapsam ben cuma akşamaı yola çıkıyorum seni öbürgüne kontrol edemem oyüzden bayramdan sonra yapalım dedi.bende tahlillerimi yaptırmay geleyim ozmn dedim gererk yok sen orda yaptr orda yapılmayan eksik tahlilelrini ben burda yaparım dedi yaneeeeeeeeee yarın gitseydim kociş gelemcekti kayınpederim götürücekti morelim bozulmuştuu bayramdan sonra kocişle gidicez oleeeeeeyyyyyyyy yyyyyuuuuppppppiiiiiiiiiiiiiii
kızcelerim ben cıkıyorummm..hepinizi öptümm...
kızlarrr öpüyorumm hepiniziiii mucakkkkkkkkk
sorma ya bnm burdaki dr.umda öyle çok iyi ordakide öyle oldu çok şanslıyım gerçekten bencede eşimel gidecek olmam süper olduahh senin adına sevindim canımm....bencede eşinle gitmen daha iyi olur..ayrıca dr. yana cok şanslısın hiç böyle bir dr. karşılaşmadım deseme yeridir...
görüşürz bitanem sakın yarın sabah bizi habersiz bırakmakızcelerim ben cıkıyorummm..hepinizi öptümm...
bende yazın içmiştim kıbleye dönüp dua etmiştim inş çok yakında gelecek meleğimbu arada kızlarr zemzem suyunla yapılan dualar kabul olurmuş..ben hamilelikten önce zemzem suyu içtim ve allahıma bol bol dua ettim..
kızlarrr öpüyorumm hepiniziiii mucakkkkkkkkk
çok sevindim canım senin adına..
bence de eşinle gitmen daha iyi olur :13:
ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlar
kızlaaaaaaaaaaaaar yarın ankaraya gitmiyorum ankaradaki doktorumu aradım hastası vardı 4te gelmiş muayeneye sonra o beni aradı siz böyle dr gördünüzmü hiçsonra konuştuk çokta kibar bir beyefendii aynı burdaki dr.um gibi benimde dr.lardan yana şansım çok
anlattım herşeyi oda bens eni yarın gelsen tahlillerini yspak cuma çıkar dedi cuma laparoskp i yapsam ben cuma akşamaı yola çıkıyorum seni öbürgüne kontrol edemem oyüzden bayramdan sonra yapalım dedi.bende tahlillerimi yaptırmay geleyim ozmn dedim gererk yok sen orda yaptr orda yapılmayan eksik tahlilelrini ben burda yaparım dedi yaneeeeeeeeee yarın gitseydim kociş gelemcekti kayınpederim götürücekti morelim bozulmuştuu bayramdan sonra kocişle gidicez oleeeeeeyyyyyyyy yyyyyuuuuppppppiiiiiiiiiiiiiii
heyoo mervecım ve ıdılcım nasılsınızzz bı sız varsınız sanırım
Merhaba hayatım!
Valla pek iyi sayılmam boğazlarım çok kötü şişti ağrıyor öksürük boğuyor uyutmuyor resmen....
Onun dışında iyiyim perşembe günü nasipse annemler bizde olcaklar ona da ayrıca çok seviniyorum
Sen nasılsın canım bulantıların azaldı inşallah...
heyoo mervecım ve ıdılcım nasılsınızzz bı sız varsınız sanırım
ay canım gecmıs olsun bıtanem nane lımon ce ıhlamr ıc canım ben oyle atlatım grıbı bıde lımon sıktım bol bol cayaannecıgınde gelıcekmıs gozun aydın tatlımmm
sen nasılsın dersenn benımde bulantılarım azaldı ama bıtmedı daha maleseff ama cokk daha ıyıyım bunada sukurrrr
geçmiş olsun merve
iyiyim canımmm sen nasılsın ??
Sağol hayatım..Dediklerini yapıyorum ıhlamur limon ılık çay falan bakalım altatırım inşallah..
Sevindim cnm senin adına zamanla daha da azalıcak inşallah bizim bebişlerimizde büyüyor artık yaw
selamlar tekrardann
selamm şekerler ben geldim..
benim akıntılar artık sarıya döndü geciyo galiba yavaş yavaş..
yarında sabah keşana gidiyoruz özel hastanede varmış kan testi 20 tl. yarın gidip ayptırıcaz inşallah kandada kanıtlanırsa evet gercekten hamişim dicem..
slm fatosssssssss kız ne zaman ogrendın cınsıyetını kızın olacakmıss masallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?