böle göbe tek bakınca bişi dilde tamamen yayıla yayıla aldım kiloları çok şükür :))))))))))))
Kızlar kociş geldi yemek falan yedik derken uzak kaldım muhabbetten...
Ama göbüş resimlerine bayıldım tabi:)Çiğdoş canım maşallah göbüş kocaman olmuş ee tabi içindekilerde hızla büyüyorlar maşallah
Fatoşçum sana yazdım ama görmedin sanırım bebişin kızmış çok sevindim eminim senin gibi çok güzel bir kızce olcak...
iyi akşamlarr ben geldimm..
fatoşum yeniden tebrik ederim kuşummmm..allahım kıscene sağlık versin..
cok tatlı fatoşumm yaaa.:98:.böyle sevmek istiyom onu...
iyi akşamlarr ben geldimm..
fatoşum yeniden tebrik ederim kuşummmm..allahım kıscene sağlık versin..
Canım bak bugün bende söledim doktoruma çok akıntım oluyor sanki mantar gibi deli olucam bazen rengi yeşil bazen sarı bazen beyaz bana güldü bunlar o kadar normalki dedi
Hatta gebeliğin en erken belirtisi dedi düşününce benim taa ilk zamandan beri var ben sana diyorum ve kesin eminim hamilesin listede de şeref trübününe ellerimle yazdım seni
yaptın oldu tebrikllerrr.... :))
hoşbuldum mervişimm..allaha cok şükükirki iyiyim akıntılarımda bitti cok şükür normale döndü..İyi akşamlar hayatım hoşgeldin nasılsın iyisin dimi?
ayy tamamm canımm kıyamam ben ona anca koklamayla yetinirimmm...yeee anacımmm yeee ben bi dogurim söz yiyebilirsinnnnn
Senide listeye ellerimle yazdımmmmm
hosgeldınn gamzelı yarım guzel yarım hayatımın anlamı yarım düşmanlar çatlasın kıskananlar patlasın hahahha senı gorunce hep bu sarkı gelıyo kız aklıma
hımm dr. söylediyse o zaman normal diyelim bizde zaten bugün iyice gecti normal oldu yani..inşallahh kuşum banada var gibi geliyo zaten onca test boşuna cıkacak hali yokya..yarın öğleden sonra gidicekmişiz koçişim öyle söyledi..
su yarın kan testinide yaptırda o zaman yazalım demişti bende tamam dedim..neyse artık sen yazmışsın ellerine sağlık kuşummmmm teşekkür ederim...
inşallah tickerimide yapmak ayşeme nasip olur..
yok yok sen içini ferah tut annesiyle kuzumuz
Bak merve ve bellede sölesin benim hiç daha kupkuru iç çamaşırım olmadı
Alt komumla konuşuyoruz bazen 2 ye hamile diyorki günde 2 defa degiştiriyorum ilk gebelipğimdede bunda da düşün işte :))
hoşbuldum mervişimm..allaha cok şükükirki iyiyim akıntılarımda bitti cok şükür normale döndü..
sen nasılsınn...
ayy tamamm canımm kıyamam ben ona anca koklamayla yetinirimmm...
evet gördüm kuşum ellerine sağlıkk...
vallamı söyle şekercim senndeee...
Alt komumla konuşuyoruz bazen 2 ye hamile diyorki günde 2 defa degiştiriyorum ilk gebelipğimdede bunda da düşün işte :))
akıntı mı evett canım ben gunluk ped kullanıyorum renklı camasır gıydıgındede gunluk ped kullan demıstı doktorum ama akıntımdan dolayı da kullanıyorum bazen sarıı bazen beyaz süt gıbı bazende şeffaf akıntım hep oluyor takma kafana onu hıcc:93:
Evet canım sana tamamen katılıyorum daha bebekten haberim yoktu sarı yeşil gibi kremsi akıntılarım geliyordu eyvah dedim ben mantar oldum bir kaç gün sürdü meğer bebektenmiş ama hala da akıntılarım devam ediyor sürekli farklı renklerde yapı ve şekillerde hatta özellikle endişelendim acaba sıkıntı mı var diye doktoruma danıştım çok doğal Merve cim tabiki de değişik yapılarda akıntıların olcak olmazsa tuhaftır dedi...
canım cok gecmiş olsun..bol bol c vitamini al..benimde var o sorun grip gibiyim ayakta grip gece gıcık tutuyo sinir oluyorum..İyi sayılırım hayatım sadece boğazlarım kötü canımı yakıyor gece yatınca sürekli gıcık tutuyor...İlaçta içemiyorum doğal yollarla halletmeye çalışıyorum yine de çok şükür halimize.Anamm kız sen hamilesin bir de yarın gel senden duyalım bayram yapıcam burda!
Evet canım sana tamamen katılıyorum daha bebekten haberim yoktu sarı yeşil gibi kremsi akıntılarım geliyordu eyvah dedim ben mantar oldum bir kaç gün sürdü meğer bebektenmiş ama hala da akıntılarım devam ediyor sürekli farklı renklerde yapı ve şekillerde hatta özellikle endişelendim acaba sıkıntı mı var diye doktoruma danıştım çok doğal Merve cim tabiki de değişik yapılarda akıntıların olcak olmazsa tuhaftır dedi...
hee konuşun işte hatcem rahatlasın azıcıkkk
ayy sağol kuşumm evet ferahladım cok şükür..
ama benim öylee hiç akıntım yok yani iç çamaşırını değiştirecek kadar ve ped kullanacak kadar nerdeyse kuru diyebilirim..sadece peceteye silince geliyo o kadar...
İlerleyen zamanlarda dahada artabilir korkma
canım cok gecmiş olsun..bol bol c vitamini al..benimde var o sorun grip gibiyim ayakta grip gece gıcık tutuyo sinir oluyorum..
ayy inşallah canım yaaa yarınaa hayırlı haberlerle gelmeyi cok istiyorum..eşim nasıl korkuyo sormayın heran kanamam geldi dicem diye ödü patlıyo garibimin..yarın kanda cıkarsa oda daha cok rahat olacak..akıntılar demekki herkezde aynı ben koyu renkli olunca baya bir korkmuştum ama bugün hafifledi cok şükür normal akıntıya döndü artık..
canımmm rahatladımm cok sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?