Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar kociş geldi yemek falan yedik derken uzak kaldım muhabbetten...
Ama göbüş resimlerine bayıldım tabi:)Çiğdoş canım maşallah göbüş kocaman olmuş ee tabi içindekilerde hızla büyüyorlar maşallah
Fatoşçum sana yazdım ama görmedin sanırım bebişin kızmış çok sevindim eminim senin gibi çok güzel bir kızce olcak...

iyi akşamlarr ben geldimm..
fatoşum yeniden tebrik ederim kuşummmm..allahım kıscene sağlık versin..

Canım çok teşekkürler darısı sana inşAllahhh

iyi akşamlarr ben geldimm..
fatoşum yeniden tebrik ederim kuşummmm..allahım kıscene sağlık versin..

hosgeldınn gamzelı yarım guzel yarım hayatımın anlamı yarım düşmanlar çatlasın kıskananlar patlasın hahahha senı gorunce hep bu sarkı gelıyo kız aklıma

hımm dr. söylediyse o zaman normal diyelim bizde zaten bugün iyice gecti normal oldu yani..inşallahh kuşum banada var gibi geliyo zaten onca test boşuna cıkacak hali yokya..yarın öğleden sonra gidicekmişiz koçişim öyle söyledi..
su yarın kan testinide yaptırda o zaman yazalım demişti bende tamam dedim..neyse artık sen yazmışsın ellerine sağlık kuşummmmm teşekkür ederim...
inşallah tickerimide yapmak ayşeme nasip olur..

İyi akşamlar hayatım hoşgeldin nasılsın iyisin dimi?
hoşbuldum mervişimm..allaha cok şükükirki iyiyim akıntılarımda bitti cok şükür normale döndü..
sen nasılsınn...

yeee anacımmm yeee ben bi dogurim söz yiyebilirsinnnnn

Senide listeye ellerimle yazdımmmmm
ayy tamamm canımm kıyamam ben ona anca koklamayla yetinirimmm...
evet gördüm kuşum ellerine sağlıkk...

hosgeldınn gamzelı yarım guzel yarım hayatımın anlamı yarım düşmanlar çatlasın kıskananlar patlasın hahahha senı gorunce hep bu sarkı gelıyo kız aklıma

vallamı söyle şekercim senndeee...

yok yok sen içini ferah tut annesiyle kuzumuz
Bak merve ve bellede sölesin benim hiç daha kupkuru iç çamaşırım olmadı
Alt komumla konuşuyoruz bazen 2 ye hamile diyorki günde 2 defa degiştiriyorum ilk gebelipğimdede bunda da düşün işte :))

akıntı mı evett canım ben gunluk ped kullanıyorum renklı camasır gıydıgındede gunluk ped kullan demıstı doktorum ama akıntımdan dolayı da kullanıyorum bazen sarıı bazen beyaz süt gıbı bazende şeffaf akıntım hep oluyor takma kafana onu hıcc:93:

İyi sayılırım hayatım sadece boğazlarım kötü canımı yakıyor gece yatınca sürekli gıcık tutuyor...İlaçta içemiyorum doğal yollarla halletmeye çalışıyorum yine de çok şükür halimize.Anamm kız sen hamilesin bir de yarın gel senden duyalım bayram yapıcam burda!

Evet canım sana tamamen katılıyorum daha bebekten haberim yoktu sarı yeşil gibi kremsi akıntılarım geliyordu eyvah dedim ben mantar oldum bir kaç gün sürdü meğer bebektenmiş ama hala da akıntılarım devam ediyor sürekli farklı renklerde yapı ve şekillerde hatta özellikle endişelendim acaba sıkıntı mı var diye doktoruma danıştım çok doğal Merve cim tabiki de değişik yapılarda akıntıların olcak olmazsa tuhaftır dedi...

hee konuşun işte hatcem rahatlasın azıcıkkk

ayy sağol kuşumm evet ferahladım cok şükür..
ama benim öylee hiç akıntım yok yani iç çamaşırını değiştirecek kadar ve ped kullanacak kadar nerdeyse kuru diyebilirim..sadece peceteye silince geliyo o kadar...

Bende mantardan çok korkmuştum ki aynı mantar gibi oldu ilk zamanlar ben çok çabuk olurum geç atlatırım ödüm patlamıştı ama normalmiş dedigin gibi aslında gebeliğin en erken belirtisi buymuş

canım cok gecmiş olsun..bol bol c vitamini al..benimde var o sorun grip gibiyim ayakta grip gece gıcık tutuyo sinir oluyorum..
ayy inşallah canım yaaa yarınaa hayırlı haberlerle gelmeyi cok istiyorum..eşim nasıl korkuyo sormayın heran kanamam geldi dicem diye ödü patlıyo garibimin..yarın kanda cıkarsa oda daha cok rahat olacak..akıntılar demekki herkezde aynı ben koyu renkli olunca baya bir korkmuştum ama bugün hafifledi cok şükür normal akıntıya döndü artık..

hee konuşun işte hatcem rahatlasın azıcıkkk

canımmm rahatladımm cok sağol.

İlerleyen zamanlarda dahada artabilir korkma

Ayy kıyamam ikinizde şimdi tam arada kaldınız.Sevinciniz kursağınızda o haberi bekliyorsunuz...Allah ım yarın kucak kucağa en mutlu halinizle evinize gelmeyi nasip etsin hayatım!Kesinlikle korkma o akıntılar ilk başlarda ben de çok oluyordu hatta mantar demiştim kendime korkmuştum ama bebekten kaynaklanıyormuş Fatoşun dediği gibi bundan sonrasında da olursa sakın üzülme panik olma normal çünkü hamilelikte biliyorsun hormanlar karman çorman oluyor Sana da çok geçmiş olsun canım o gıcığı sorma delirtiyor beni de bol bol C vitamini tek kurtuluşumuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…